Sikertörténet Zsófi, Lafkó Katalin - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
sikertörténet oxigénterápia

ZSÓFI, LAFKÓ KATALIN VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

„Az én történetem 2020 márciusában kezdődött, amikor észrevettem, hogy egy kis helyen kihullott a hajam. Nagyon tanácstalan voltam, aztán ez a folt egyre nagyobb lett. Elkezdtem orvosokhoz járni, hogy megtudjam mi állhat a háttérben, ami hónapokig tartott és nem derült ki, mi a probléma. A hajamat pedig ez idő alatt elvesztettem. Korábban derékig ért a hajam, de végül teljesen kihullott és ezért parókát is hordtam, amit nagyon nehezen éltem meg, lelkileg nagyon nehéz időszak volt.

Fél év után reménytelen voltam, aztán elkezdtem Katihoz járni Vácra. 1 évnyi oxigénterápia után szinte az egész hajam lecserélődött. Lelkileg nagyon nehéz időszak volt, és most már tudom, hogy ennek lelki eredetű oka volt. Visszanőtt a hajam és alig várom, hogy újra hosszú hajam legyen. Ezentúl is járok majd Katihoz a kezelésekre és alig várom, hogy elkezdjük festeni a hajam. Az új hajszálak megjelenése és a foltok fokozatos eltűnése hozzájárult ahhoz, hogy még jobban higgyek a terápiának, sok erőt adott.

Egy biztos, nagyon sok akarat és erő kell ahhoz, hogy a kezdeti állapotból egy sikerélmény szülessen, valamint egy nagyon jó fodrász, hajgyógyász, és egy támogató közeg, család és barátok, akik környezetében biztonságban érzem magam. A terápiát kismamaként is folytattam, hiszen 100%-ban megbízható és nem káros a baba számára. Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a megoldásra!”

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?