Skin Esthetic - Oxygeni Hair & Skin

Budapest II. kerület

SKIN ESTHETIC

hajgyógyászat, kozmetika

elérhetőség

Kaszner Emese - Skin Esthetic

Skin Esthetic - Budapest oxigénterápia

Kaszner Emese vagyok, 2003-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar gyógytornász szakán.

A több mint 10 év egészségügyben eltöltött munka során kiemelten foglalkoztam az emlőrák műtéten átesett betegek rehabilitációjával. Akik a mozgásszervi és nyirokkeringési problémájuk mellett, a kemoterápia és sugárterápia miatt számos bőr (elvékonyodott felhámú, száraz, gyulladásra hajlamos bőr) és fejbőrproblémájuk (hajhullás, haj elvesztése) is kialakult. Ezen bőresztétikai problémák kialakulása plusz pszichés terhet jelent számukra a mindennapi életben.

Ahhoz, hogy segítséget tudjak nyújtani ezen problémák megoldásában, úgy döntöttem, hogy megszerzem azt a tudást, ami ezen problémák megoldásához szükséges.

2016.-ban kozmetikusi végzettséget szereztem, egészségügyi szakkozmetikusként kiemelten foglalkozom rosaceás, aknés gyulladt bőrök kezelésével. 2021-ben megismertem az Oxygeni Hair immunterápiás bőr és hajgyógyászati kezelését, mely az első és legeredményesebb valódi immunterápiás kezelés a bőr és hajgyógyászatban. Ezt a terápiát több mint 25 évig használták a kozmetológiában számtalan helyen a világon, fantasztikus eredményekkel.

Hajgyógyászat specializációm a kemoterápián átesett betegek fejbőrproblémájának kezelése a hajnövekedés, haj regenerációjának, serkentése, visszaállítása.

Krisztián vagyok és kizárólag természetes és a környezetvédelem jegyében fogant termékeket használok.
Az Oxygeni Hair hajápolási termékei kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak, állatkísérletektől mentesek, nem szennyezik a környezetet. Az első slowcosmetics termékek a magyar piacon!
Az Oxygeni Hair a vegán natúrkozmetikumok és a környezetvédelem mellett döntött, a termékek csomagolása biológiailag lebomló műanyagból készül védve ezáltal környezetünket és Földünket.
Számomra fontos, hogy vendégeimmel hosszú távú kapcsolatot ápoljak és a legeredményesebb, leghatékonyabb hajgyógyászat kezelést kapják!
Remélem hamarosan személyesen is találkozunk a Skin Esthetic-ben!

Skin Esthetic

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?