Surányi Szépségszalon Törökbálint - Oxygeni Hair & Skin

Törökbálint

SURÁNYI SZÉPSÉGSZALON ÉS HAJKLINIKA

hajgyógyászat, kozmetika, ételintolerancia teszt, kiemelt Oxygeni Hair referencia szalon

Bejelentkezés

szalon.ms@gmail.com

Surányi Mónika hajgyógyász a budapesti és törökbálinti Surányi Szépségszalon és Hajklinikán várja haj- és fejbőrproblémákkal küzdő vagy szépülni vágyó vendégeit. Surányi Mónika kiemelt Oxygeni Hair hajgyógyász, aki már számos skalpot kezelt eredményesen. Az oxigénterápiás kezelés elvégzésén túl hajdiagnózissal, életmód- és hajápolási tanácsadással várja vendégeit. A Surányi Szépségszalonban már a kozmetikai oxigénterápiás kezelést is igénybe tudjátok venni

A Surányi Szépségszalon hajgyógyászai

Surányi Szépségszalon Törökbálint

Surányi Mónika

hajgyógyász

Surányi Mónika vagyok, 2000 óta dolgozom fodrászként, 2019-ben kezdtük a szalonjainkba bevezetni az Oxygeni kezeléseket. Saját jellegű kihívásim miatt vezettük be a szalonjainkba az oxigénterápiát, ugyanis egy autoimmun betegség miatt elvesztettem a hajam nagy részét. Soha nem hittem volna, hogy viszanyerhetem a fiatal kori hajkoronámat, de ez, az Oxygeni Hairrel sikerült. Az évek során már rengeteg vendégemnek segítettem leküzdeni a haját és a fejbőrét érintő, régóta fennálló problémáit az oxigénterápiával.

Kinek ajálom a kezelést?
Azoknak a vendégeknek akik valamilyen jellegű fejbőr, vagy hajhullás problémával küzdenek, nemtől, életkortól függetlenül. Azoknak a vendégeknek akiknek fontos a kemikália mentes élet és a környezettudatosság. A kezelést gyermekeknek és kismamáknak is teljes biztonsággal tudom ajánlani, hiszen nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot és semmilyen fájdalommal nem jár.

Szeretettel várom kedves vendégeimet.

Surányi Szépségszalon Törökbálint

Érlaki Erika

kozmetikus

Közel 20 éves kozmetikai pályafutásom során számos eljárással ismerkedtem meg , legyen az arc-, illetve testkezelés. Pár évvel ezelőtt úgy éreztem, hogy szakmailag “elérkeztem a falig”, már nem inspirál a kozmetika. Utólag belátom, nélkülözhetetlen időszak volt ez az életem újrastrukturálódása miatt. Mások lettek az alapok, más lett az értékrend. 2 évvel ezelőtt újra elkezdett inspirálni a szépségápolás, de tejesen új formában .
 
Az Ayurvedaval való találkozás sokat segít számomra az élet mélyebb, holisztikusabb összefüggéseinek megértését illetően. Az Ayurvedikus terápiák közül kezdtem el tanulmányozni a marma presszúrát, ami egy gyengéd, de mindemellett egy nagyon kellemes és hatékony masszázskezelés.
 
A különböző masszázstechnikák tanulmányozása mellett fontos volt számomra, hogy olyan magyar termékcsaláddal tudjak kezelni, mely értékrendje megegyezik az én értékrendemmel. Legyen kemikália mentes, ne szennyezze a környezetet, legyen natúr és vegán és lehetőség szerint ne támaszkodjon gépparkra.
 
Így sikerült idén megismerkednem az Oxygeni Hair & Skin oxigénterápiával, ami az eddigi tapasztalataim alapján valós segítséget nyújt a hozzánk forduló vendégek számára. Bevallom, a vendégek pozitív visszajelzései elkezdtek inspirálni a termékhasználatra, ami egyrészt segít a tapasztalatszerzésben, másrészt pedig rájöttem, hogy ez nem csak egy termékcsalád, hanem egy életforma. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Surányi Szépségszalon Törökbálint

Kártesziné Sipos Viktória

hajgyógyász

A Surányi Szépségszalon szolgáltatásai

 • Mikrokamerás és manuális hajdiagnózis, konzultáció
 • Személyre szabott kezelési terv
 • Oxigénterápiás kezelés rövid és hosszú hajú vendégek számára
 • Kozmetikai oxigénterápiás kezelések
 • Otthoni hajápolási program ajánlás
 • Személyre szabott termékajánlás
 • Életmód tanácsadás, amely serkenti a kezelés hatását
 • Food Detective ételintolerancia teszt elvégzése a szalonban
 • Oxigénterápiás bérlet vásárlás
 • Oxigénterápiás ajándékutalvány vásárlás
 • Havonta nyílt napok tartása, kedvezményekkel
 • Mikrokamerás és manuális bőrdiagnózis, konzultáció
 • Személyre szabott kezelési terv
 • Oxigénterápiás arc- és testkezelés
 • Otthoni bőrápolási program ajánlás
 • Személyre szabott termékajánlás
 • Életmód tanácsadás, amely serkenti a kezelés hatását
 • Oxigénterápiás bérlet vásárlás
 • Kozmetikai oxigénterápia
Oxigénterápiás ajándékutalvány

Ha egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, Surányi Mónikánál 1, 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia ajándékutalványt is vásárolhatsz. A részletekért vedd fel a kapcsolatot hajgyógyászunkkal, vagy érdeklődj személyesen!

Nyílt nap

A Surányi Szépségszalon és Hajklinikában minden hónapban várjuk vendégeinket nyílt napunkon! Oxigénterápiás nyílt napjaink keretében minden hónapban egyszer díjmentesen veheted igénybe a mikrokamerás és manuális hajdiagnózist és kedvezményesen vásárolhatod meg termékeinket és 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia bérletünket.

Oxigénterápia bérlet

5 és 10 alkalmas oxigénterápia bérleteink elérhetőek Surányi Mónika hajgyógyásznál. Jelentkezz be mikrokamerás haj- és fejbőrdiagnózisra és oxigénterápiás kezelésre, és hajgyógyászunk fejbőproblémád szerinti kezelési tervet ajánl számodra. 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia bérletedet személyesen átveheted a szalonban, és mellé részletes tájékoztatót kapsz a kezelésről és receptúrát az otthoni hajápoló termékek megfelelő használatához.

Ételintolerancia teszt

A szalonban lehetőséged van Food Detective étel intolerancia teszt helyi elvégzésére tanácsadással, melyből alig több mint 40 perc alatt kiderítheted hogy 46 féle élelmiszerből mire vagy intoleráns.

food detective teszt
food detective teszt mobil

OXIGÉNTERÁPIA MINDEN TÍPUSÚ HAJ- ÉS FEJBŐRPROBLÉMA KEZELÉSÉRE

Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. Szervi és lelki betegségeink egyaránt direkt hatással vannak immunrendszerünkre. Aminek következtében fejbőrünk és hajunk állapotát is érik a nem kívánt, negatív hatások. Az Oxigénterápia hatékony segítséget nyújt a fejbőrproblémák megszüntetésében és a hajszálak megerősítésében. A kezelés helyreállítja a fejbőr normál állapotát, feltölti vitaminokkal és ásványi anyagokkal, így hozzájárulva a gyönyörű, egészséges hajhoz.

Miben segít az oxigénterápiás kezelés?

Intenzív hajhullás, androgén alopecia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma.

Oxigénterápiánk az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely hajas fejbőrprobléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál.

A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.

A referenciaszalonunkban nemcsak haj- és fejbőrproblémával küzdő, de a fejbőrproblémák megelőzésére vagy a gyorsabb hajnövesztésre törekvő vendégeinket is szeretettel várjuk, komplex hajgyógyászati kezeléssel, valamint személyre szabott hajápolási és életmódtanácsadással.

Surányi Szépségszalon / 2045 Törökbálint, Kastély utca 88. / +36 20 548 4533

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?