VESZPRÉM MEGYE - Oxygeni Hair & Skin

SZALONJAINK VESZPRÉM MEGYÉBEN

Veszprém megye oxigénterápia

2 3

HAJAZOO FODRÁSZAT

PÁPA

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Veszprém megye

2020-ban leltem rá az oxigénterápiára, arra a módszerre , amely a hajgyógyászat egyik alappillére , és amivel meg tudom oldani a hozzám forduló problémáját. Hogy ne viszkessen  és korpásodjon a fejbőre, ne vakarózzon , hogy megállítsam a hajhullását. S hogy azt érezze, amikor megjelenik bárhol is , hogy a haja valóban az ékköve, koronája, és ezt viselje egészséggel, büszkeséggel. Szeretettel várlak.

2 3
ikonok

CHAMOMILLA SZÉPSÉGMŰHELY​

VESZPRÉM

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS KOZMETIKAI SZALON

Chamomilla Szépségműhely - Veszprém megye
Aki hozzám ellátogat haj- és fejbőr problémával maximális figyelmet kap, teljes támogatást az együtt “gyógyulás” útján. Holisztikus szemlélettel állunk neki a kezeléseknek és mindenki egyéni, teljes mértékben személyre szabott kezelési tervet, otthoni hajápolási csomagot kap. Szeretettel várok minden kedves regenerálódni vágyó vendéget legyen szó haj, fejbőr vagy arcbőr problémáról!
 
2 3

Pipacs Szépségsziget

VESZPRÉM

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Pipacs Szépségsziget - Veszprém megye

A szakmámban eltöltött több évtized alatt a kreativitás mellett mindig nagyon fontos volt számomra,hogy tudjak segíteni vendégeim fejbőrproblémáinak megoldásában!Erre egészen idáig nem volt megfelelő eszközöm.Sok mindennel próbálkoztam több,kevesebb sikerrel!A kovid hatása a fejbőrre,hajra,a rengeteg hajhullásos panasz újra elindított egy kereső úton! Ekkor találtam rá az Oxygeni-re!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?