Chamomilla - Oxygeni Hair & Skin

Veszprém

Chamomilla Szépségműhely

hajgyógyászat, kozmetika

Szemán Henriettnek hívnak, kozmetikus és hajgyógyász vagyok, nincs fodrász végzettségem, mivel én más szemlélettel állok ehhez a témához. Először az Oxygeni Hair márkával és magával az oxigénterápiával kislányom fejbőr problémája kapcsán találkoztam. Ezután keltette fel az érdeklődésemet az oxigénes immunterápia.
 
2020 elején bevezettem a hajgyógyászati oxigénterápiát szalonomba. Maximálisan belefért az általam képviselt elvekbe és teljes mértékben kiegészíti a kozmetika arculatát (gondolok itt arra, hogy teljesen természetes hatóanyagokat tartalmazó, kemikáliamentes, lebomló csomagolású termékekről van szó).
 
Őszintén beleszerettem mind a termékekbe, mind az oxigénterápiába, hiszen kivétel nélkül mindenkinek segítséget nyújt a kezelés, illetve az otthoni ápolásra kifejlesztett termékek, pusztán idő kérdése.
 
Aki hozzám ellátogat haj- és fejbőr problémával maximális figyelmet kap, teljes támogatást az együtt “gyógyulás” útján. Holisztikus szemlélettel állunk neki a kezeléseknek és mindenki egyéni, teljes mértékben személyre szabott kezelési tervet, otthoni hajápolási csomagot kap.
 
Szeretettel várok minden kedves regenerálódni vágyó vendéget a Chamomilla Szépségműhelyben, legyen szó haj, fejbőr vagy arcbőr problémáról!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?