Nobasic Szalon - Oxygeni Hair & Skin

Miskolc

Nobasic Szalon

hajgyógyászat

Nobasic Szalon

Terdik Gábor vagyok, férfifodrász, hajgyógyász. 5 éve köteleződtem el a szakma iránt, és ez idő alatt mindig arra törekedtem, hogy a vendégeim hajából a maximumot hozzam ki. Az évek alatt rengeteg problémás fejbőrrel, fiatalon kopaszodó férfival találkoztam, akik tőlem kértek/vártak tanácsot/megoldást. 2019 év végén találkoztam szembe az oxigénterápiás hajgyógyászattal, amiben megtaláltam a megoldást ezen problémák kezelésére. Elhatároztam, hogy ezen az úton bővítem tovább a portfólióm és komplex szolgáltatásként, a vendégeim egészségéért is tenni fogok.

Közel két év tapasztalatszerzés után megnyitottam saját szalonom, Miskolcon, a belváros szívében. Az üzlet és a brand, a NOBASIC nevet viseli és 100%-ban kemikália mentes termékekkel dolgozik, ötvözi a modernkori hajvágást és a hajgyógyászatot. Látogasson el hozzánk, hajgyógyász csapatommal szeretettel várjuk egy mentálhigiénés felfrissülésre a Nobasic Szalonban.

bernadett strazsi nobasic miskolc

Nagy Bernadett vagyok, több mint 2 éve dolgozom a Nobasic csapatában, itt sikerült megismerkednem az oxigénterápiával, mindig is foglalkoztatott a szépségipar világa de én ebben találtam meg igazán önmagam. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, és fontos számomra hogy segítséget nyújtsak azoknak a vendégek számára akik haj és fejbőr problémával küzdenek. Teljes szívvel ajánlom a kemikália mentes oxigeni hair termékek használtat és nem csak azoknak akik problémával küzdenek, fontosnak tartom a megfelelő hajápolási rutin kialakítását otthon is. Hiszen ép testben ép lélek!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?