Sikertörténet Bence, Surányi Mónika - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

BENCE, SURÁNYI MÓNIKA VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

„15 éves koromban jelent meg durván rajtam a seborrhoeás dermatitis, amit eleinte egy bőrgyógyász által javasolt samponnal kezeltem, azonban két év után erős hajhullást kezdtem észrevenni. Nem gondoltam, hogy a két tünetnek köze lehet egymáshoz, de a fiatal korom miatt nagyon zavart. Elkezdtem kutatgatni a témában, és már akkor találkoztam az oxigénterápiával, de akkor még nem gondoltam, hogy ez az én esetemben is működne. 

Mindenféle csodaszert kipróbáltam, rengeteg fodrásznál megfordultam, de igazán semmi se hozott tartós eredményt, a hajhullásom továbbra is jelen volt. Még egy hajbeültetéssel foglalkozó klinikát is felkerestem, de korom miatt még nem akarták elvégezni a beavatkozást.

Ekkor láttam meg a Facebookon egy hirdetést, hogy Törökbálinton van egy szalon, ahol elérhető az oxigénterápiás kezelés. Hamar fel is kerestem őket és megtörtént a próbakezelés. Az első benyomás nagyon pozitív volt, megnézték kamerával a fejbőröm, illetve a hajam állapotát, és elmondták, hogy még menthető. Előirányoztak nagyjából egy másfél éves kezelést, ami még jelenleg is tart. 

Először egy alapcsomagot kaptam, ami egy háromfázisú, itthon elvégezhető recept. Mellette kéthetente kellett járnom kezelésre egy hónapon át. Ami nekem sokat segített elsősorban (az arcomon is jelen van a seborrhea), az a Hydrate Mask.

A termék több napon át tartó masszív alkalmazása elmulasztotta a vörösséget és a szárazságotA fejbőröm állapota látványosan javult, a hajhullás mértéke is csökkent, így ekkor 3 hetes kezelésekre álltunk át. Azóta időszakosan felerősödik a vörösödés és a hajhullás, de kezelések után mindig csökken a mértéke mindkettőnek. A kezelések mindig nagyon jó hangulatban telnek, Móni és Viki is nagyon jól dolgoznak, és nagyon kedvesek, jókat szoktunk beszélgetni. Nagyon segítőkészek is, mert ha olyan problémám van, ami azonnali megoldást igényel, telefonon is bármikor elérem őket és segítenek. 

A kezelés közben is nagyon jól szoktam magam érezni, főleg a fejbőrmasszírozás, ami igazán kikapcsol. Jelenleg 1 éve járok a szalonba, az eredmény szerintem elég jó. Sokat változott a hajam, visszasötétedett az eredeti színére, és az állaga is jobb, mint tavaly ilyenkor. Mindenkinek csak ajánlani tudom az oxigénterápiát és a Surányi szépségszalont Törökbálinton!”

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?