Ajándékutalványok - Oxygeni Hair & Skin
ajándékutalvány
ajándékutalvány

AJÁNDÉKUTALVÁNY

AJÁNDÉKOZZ SZÉPSÉGET!

Nincs ajándék ötleted? Az ajándékutalvány segítségével egy kényeztető kezelést tudsz adni szeretteidnek. Lehet karácsony, születésnap, névnap vagy csak kedveskedni szeretnél valakinek. Lepd meg barátodat, barátnődet, családtagodat!

Többféle ajándékutalványt kínálunk különböző szolgáltatásokra, így biztosan Te is megtalálod azt, aminek a legjobban örülne a szeretted!

ajándékutalvány

LUXUS HAJVÁGÓ ÉS HAJREGENERÁLÓ AJÁNDÉKUTALVÁNY

KÉNYEZTETÉS A HAJNAK ÉS FEJBŐRNEK

Az ajándékutalvány a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Mikrokamerás fejbőr – hajdiagnózis és tanácsadás:  kiderül, hogy milyen típusú a haj és fejbőr és hogyan kellene megfelelően ápolni a diagnózis alapján
  • Hajtípusnak megfelelő hajregeneráló kezelés: A hajat a hajszerkezet regenerálás előtt diagnosztizáljuk, hiszen ebből tudjuk eldönteni, hogy milyen típusú problémával küzd a haj: keratinhiány, dehidratáltság, vagy csak göndör a haj és ezért speciális ápolást igényel.  Ezután elvégezzük a probléma szerinti regeneráló kezelést. A hajszerkezet regenerálás folyamata során 100%-ban kemikáliamentes, vegyianyagmentes és vegán termékeket használunk.
  • Kényeztető fejmasszázs
  • A legújabb trendek szerinti hajvágás
  • “Hair styling” tanácsadás

Az utalvány beváltható és megvásárolható: Szabó Imre Hair & Beauty Buda, Újbuda, Pest és Budaörs

Az utalvány ára: 18.000 Ft

ajándékutalvány

OXIGÉNTERÁPIA BÉRLET ÉS TERMÉKVÁSÁRLÁS UTALVÁNY

FEJBŐRPROBLÉMA ESETÉN

Az ajándékutalvány beváltható kozmetikai vagy hajgyógyászati oxigénterápiás kezelésre vagy termékvásárlásra.

Az utalvány beváltható és megvásárolható a Szabó Imre Hair & Beauty szalonokban: Budaörs (2040 Felsőhatár utca 1.) Újbuda (1118, Alíz utca 6/b), Buda (1013, Krisztina krt. 45.) és Pest (1056,  Belgrád rkp. 26.) és legtöbb partnerszalonunknál.

A kozmetikai oxigénterápia az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely bőr és kozmetikai probléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. Az hajgyógyászati oxigénterápia kezelések segítséget nyújtanak abban, hogy a fejbőr egészséges legyen, segít a hajhagymák erősödésében, ezáltal könnyebben elindul a haj növekedése.

Keresd meg a legközelebbi szalont a következő linken!

ajándékutalvány

NATULIQUE AJÁNDÉKUTALVÁNY

HAJFESTÉSRE VAGY NATÚR HAJÁPOLÓKRA

Az ajándékutalvány beváltható festésre vagy termékvásárlásra. A NATULIQUE hajfestékeket a természetességre fókuszálva terveztük meg, igazoltan organikus hozzávalókkal, amelyek együttesen egy természetesebb összetételű hajfestéket alkotnak. Egészséges hajszerkezet, páratlan professzionális minőség és kiváló funkcionalitás.

Az utalvány beváltható és megvásárolható: Szabó Imre Hair & Beauty Buda, Pest, Újbuda, Budaörs és legtöbb partnerszalonunknál.

Ha szerettednek is fontos a tudatos szépségápolás, keresd meg a hozzá legközelebb eső  Natulique referencia szalont, ahol elérhetőek a natúr hajfestés szolgáltatások és az organikus hajápolási, valamint styling termékek! Ismerd meg Natulique partnerszalonjainkat a következő linken.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?