Segítségnyújtási és elégedettségi garancia program - Oxygeni Hair & Skin
Segítségnyújtási és elégedettségi garancia program
Segítségnyújtási és elégedettségi garancia program
Segítségnyújtási és elégedettségi garancia program

Segítségnyújtási és elégedettségi garancia program

Miről szól?

Segítségnyújtási és elégedettségi garancia programunk kifejezetten azon vendégeinknek szól, akik 10-15 oxigénterápiás kezelés után sem tapasztalták meg az oxigénterápia pozitív hatásait.

Célunk az, hogy segítsünk és megoldást nyújtsunk számodra, valamint megértsük, mi lehet az oka annak, hogy a kezelések eddig nem voltak sikeresek. Az űrlap kitöltése lehetővé teszi számunkra, hogy amikor kitöltés után felvesszük veled a kapcsolatot már teljeskörűen képben legyünk a fennálló problémával. Ezután egy telefonbeszélgetést fogunk kezdeményezni, amely során részletesen megbeszéljük a problémádat, áttekintjük az eddigi kezeléseket és tanácsokat adunk neked. Az elsődleges cél az, hogy megértsük, miért nem érted el a kívánt eredményt, és segítsünk megtalálni a lehetséges okokat, amelyek ezt gátolhatják.

Segítségnyújtási és elégedettségi garancia program kérdőív

A kérdőív kitöltése után elkötelezettek vagyunk abban, hogy részletesen elemezzük a helyzetedet. Azon fogunk dolgozni, hogy megértsük az esetleges belső problémákat, amelyek befolyásolhatják a kezelés hatékonyságát. Ezen keresztül egyéni felülvizsgálatot és tanácsokat tudunk nyújtani neked, amelyek segítenek megtalálni a megoldást a problémádra.

Kérlek, részletesen töltsd ki, hogy minél pontosabb képet kapjunk a helyzetedről. A közös munka során a te elégedettséged és a probléma megoldása áll a középpontban.

Minden információt, amit velünk megosztasz, szigorúan bizalmasan kezelünk, és az adatvédelmi szabályoknak megfelelően használunk fel. Köszönjük, hogy bizalmat szavazol, és lehetőséget adsz arra, hogy segítsünk Neked.

Fontos elsősorban megértenie minden vendégünknek, hogy habár az oxigénterápiával tényleg elképesztő eredményeket lehet elérni, de ilyen esetekben vendégeink 100%-os együttműködésére is szükség van. Fontos megérteni és tudni, hogy ha a vendég szervezetében komoly fennálló egészségügyi probléma van, tehát ha például van egy gyulladás a szervezetben (fog, mandula, pajzsmirigy, izületek, bélrendszeri gyulladások stb…), vagy van egy kezeletlen ételintolerancia, egyéb káros külső tényezők, bőrre, fejbőrre használt kemikália tartalmú termékek, lelki eredetű gondok és betegségek, kezeletlen napi szintű stressz, akkor a kezelés hiába hatásos a fejbőrön vagy arcon, de sajnos nem lesz tartós az eredmény, mivel a szervezetben fennálló probléma újra és úja ki fogja alakítani a haj- és a bőrproblémákat.

Az első és legfontosabb lépése az oxigénterápiás kezelésnek, hogy a vendég elmenjen kivizsgálásokra, vérvételre, ételintolerancia vizsgálatra, esetleg gasztroenterológushoz, természetgyógyászhoz, stresszhelyzet esetén egy jó pszihológushoz, de nagyon fontos a napi sport és megfelelő táplálkozás is. Az első lépés tehát, hogy vendégeink megértsék, hogy ez nem csak egy kezelés, mert a hatásos kezeléshez egy életmódváltásra is szükség van! Ugyanis sajnos azon vendégeink, akik valamilyen komoly hajgyógyászati, kozmetikai vagy bőrgyógyászati problémával oxigénterápiára jelentkeznek, ott minden esetben van valamilyen belső eredetű probléma! Ellenkező esetben nem alakult volna ki az adott fejbőrt, hajat vagy bőrt érintő kellemetlenség.

Sajnos a hajgyógyászok és kozmetikusok hiába tesznek meg minden tőlük telhetőt előfordul, hogy nincs meg az összhang a vendég és közöttük, esetleg valamiért az életmód tanácsadás kommunikációban siklik valami félre. Sokszor a nagyon összetett problémák megoldása óriási kihívás számukra, így az Oxygeni Hair & Skin központjában felkészült szakmai háttér segíti munkájukat. A vendég együttműködése kulcsfontosságú, hiszen csak akkor lehet tartós és maradandó eredményeket elérni a terápiával, ha közben a probléma gyökere is kezelve van. Előfordul, hogy a tervezett 5-10 alkalom és kevésnek bizonyul és akár 15- 20 alkalom is szükséges a sikeres kezeléshez, de az gyakori, hogy jóval előtte már látható bíztató eredmény, ez maximálisan függ a vendég szervezetének reakciójától és együttműködésétől.

Töltsd le ingyenes e-bookjainkat!

Regisztráció nélkül

Olvasd el e-bookjainkat, amelyekben nagyon sok segítséget találsz az egészségügyi problémák megoldásához, legyen szó hajhullásról, fejbőrproblémáról, bőrgyógyászati problémákról. Tudd meg a kiváltó okokat, tüneteket és hogy hogyan tudod megoldani, kezelni a kialakult problémákat.

ebook 1

Hírességek, akik az Oxygeni Hair & Skint választották

Hírességek

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?