E-bookok - Oxygeni Hair & Skin
e-book
e-book

Fedezd fel a kiváltó okokat a fejbőr- és bőrproblémák mögött, mélyedj el a termékismeret világában, és ismerd meg az ételintolerancia összefüggéseit. Az ingyenes e-book segítségével szakértői tanácsokat és hasznos információkat szerezhetsz, hogy megértsd a bőr és fejbőr egészségét érintő kulcsfontosságú kérdéseket. Ismerd meg a legfrissebb kutatások eredményeit, és fedezd fel azokat a gyakorlati tippeket, amelyek segítenek abban, hogy bőröd és fejbőröd egészséges és ragyogó legyen.

MINDENT A FEJBŐRBETEGSÉGEKRŐL

TIPPEK, TANÁCSOK, KEZELÉSI LEHETŐSÉGEK

e-book

Készültünk Nektek egy ingyenes, részletes útmutatóval a fejbőr problémák kialakulásáról, tüneteiről és kezeléséről, amit bármikor letölthettek. A tudásanyag részletesen tartalmazza az intoleranciák leírását, amik segíthetnek a betegségek felismerésében, és abban, hogy jobban eligazodj, mit is kellene tenned! Az e-bookban mindent megtalálsz, ami a különböző fejbőr problémák és hajhullások megfelelő kezeléséhez szükséges.

HAJ ÉS BŐRGYÓGYÁSZATI PROBLÉMÁINK KIALAKULÁSA

milyen tényezők befolyásolják betegségeink kialakulásáT

e-book

Haj és bőrgyógyászati problémáink kialakulása e-bookunkban olvashattok róla, hogy milyen tényezők is azok – legyen ez akár környezeti, életmódbeli vagy pszichés – amik bizonyos haj és bőrgyógyászati problémák kialakulásához vezethetnek. Könyvükben választ kaphattok arra is, hogy hogyan tudjátok ezeket a káros tényezőket elkerülni vagy mit tehettek annak érdekében, hogy enyhítsétek ártalmas hatásaikat. Tanácsokkal látunk el titeket azzal kapcsolatban is, hogy az egészséges és szép haj, valamint bőr megőrzéséhez mit tegyetek és mi az amit ne. Olvassátok el e-bookunkat egy egészségesebb élet érdekében!

ÉTELINTOLERANCIA

intoleranciák, teendők és alternatív megoldások

e-book

Ételintolerancia e-bookunkban minden fontos információt megtaláltok arról, hogy milyen tünetekkel jár egy ilyen intolerancia, hogy szűrhető ki és mi a teendő, ha pozitív az eredmény. Manapság már rengeteg alternatív megoldás létezik és egyes ételek elhagyásával is teljes értékű étrendet folytathatsz. Segítünk eligazodni ebben, töltsd le az ingyenes ételintolerancia tanácsadó e-bookot!

SMOOTHIE RECEPTKÖNYV

Letölthető tápanyagdús, finom smoothie receptek

e-book

Már elérhető az ingyenesen letölthető smoothie receptkönyvünk, ahol rengeteg egészséges receptet megtalálsz, tele hasznos tápanyagokkal és fehérjével. Egy egészséges, gyümölcsben, fehérjében, joghurtban és más elengedhetetlen tápanyagokban gazdag smoothie tökéletes napindító lehet a megfelelő anyagcseréhez! 🙂  Hair Power termékünk fogyasztásához pedig kifejezetten ajánljuk a receptkönyv letöltését, hogy változatos, de egyben tápanyagdús turmixban fogyaszthasd!

 

TERMÉKISMERET

HOGY TERMÉKEINKET A LEHETŐ LEGTÖBB MÓDON FEL TUDD HASZNÁLNI!

e-book

A termékismeret e-book abban nyújt segítséget, hogy hogyan használd a megvásárolt termékeket és milyen alternatív felhasználási módok állnak rendelkezésedre. Az e-bookot akkor ajánljuk, ha épp termékvásárlás előtt állsz vagy már próbáltad termékeinket, de nem ismered a pontos hatóanyagokat, használati módokat és lehetőségeket és kiváncsi vagy, hogy mire használhatod még a megvásárolt készítményeket!

 

BELSŐ TÁMOGATÁS

Ismerd meg egészségünk belső támogatására szolgáló termékeinket!

e-book

Egészségünk és szépségünk belső támogatása e-book abban nyújt neked segítséget, hogy az Oxygeni Hair termékek külsőleges használata mellett belülről is támogathasd a szervezeted és immunrendszered étrendkiegészítő termékeinkkel. Az e-bookonkban megismerheted legújabb étrend kiegészítőink összetételét, hatóanyagait és leírásait. Továbbá rövid e-bookunkban kitérünk az étel intoleranciákra és azok tüneteire is, illetve Food-Detective termékünkre, amely segítségével otthoni környezetben kevesebb mint egy óra alatt Ön is kiderítheti, hogy szenved-e valamilyen élelmiszer érzékenységben.

KEMIKÁLIÁK A KÖRNYEZETÜNKBEN

hamarosan

e-book

KOMPLEX 28 NAPOS GYULLADÁSCSÖKKENTŐ DIÉTA

hamarosan

e-book

Az e-bookok webshopunkból is letölthetőek:

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?