E-bookok - Oxygeni Hair & Skin
e-book
e-book

Fedezd fel a kiváltó okokat a fejbőr- és bőrproblémák mögött, mélyedj el a termékismeret világában, és ismerd meg az ételintolerancia összefüggéseit. Az ingyenes e-book segítségével szakértői tanácsokat és hasznos információkat szerezhetsz, hogy megértsd a bőr és fejbőr egészségét érintő kulcsfontosságú kérdéseket. Ismerd meg a legfrissebb kutatások eredményeit, és fedezd fel azokat a gyakorlati tippeket, amelyek segítenek abban, hogy bőröd és fejbőröd egészséges és ragyogó legyen.

ÉTELINTOLERANCIA

intoleranciák, teendők és alternatív megoldások

e-book

Ételintolerancia e-bookunkban minden fontos információt megtaláltok arról, hogy milyen tünetekkel jár egy ilyen intolerancia, hogy szűrhető ki és mi a teendő, ha pozitív az eredmény. Manapság már rengeteg alternatív megoldás létezik és egyes ételek elhagyásával is teljes értékű étrendet folytathatsz. Segítünk eligazodni ebben, töltsd le az ingyenes ételintolerancia tanácsadó e-bookot!

TERMÉKKATALÓGUS

HOGY TERMÉKEINKET A LEHETŐ LEGTÖBB MÓDON FEL TUDD HASZNÁLNI!

Termekkatalogus

A termékkatalógus e-book abban nyújt segítséget, hogy hogyan használd a megvásárolt termékeket és milyen alternatív felhasználási módok állnak rendelkezésedre. Az e-bookot akkor ajánljuk, ha épp termékvásárlás előtt állsz vagy már próbáltad termékeinket, de nem ismered a pontos hatóanyagokat, használati módokat és lehetőségeket és kiváncsi vagy, hogy mire használhatod még a megvásárolt készítményeket!

 

Az e-bookok webshopunkból is letölthetőek:

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?