Oxigénterápiás sikertörténetek - Oxygeni Hair & Skin Oxigénterápiás sikertörténetek - Oxygeni Hair & Skin
új webshop slider 1800 × 600 képpont 7
új webshop slider 1800 × 600 képpont 1000 x 600 képpont 11

Az oxigénterápia iránt érdeklődő új vendégeink figyelmébe ajánljuk a minden hónapban egyszer megrendezett oxigénterápiás Nyílt Napunkat. A Nyílt Nap keretében budapesti illetve vidéki referencia szalonjainkban ingyenes mikrokamerás haj- és fejbőrdiagnózissal és kedvezményes kezeléssel várjuk vendégeinket. Nyílt napunkon lehetőség van kedvezményesen igénybe venni a hajszerkezet regeneráló kezelést, aminek segítségével ragyogó és egészséges hajat tudunk varázsolni! A lent felsorolt referencia szalonokban érhetőek el a kedvezményes szolgáltatások!

SIKERTÖRTÉNETEINK

OLVASD EL A TÖRTÉNETEKET!

darabos leila kriszti sikertortenet 1

„Jelenleg sok pici hajszállal büszkélkedhet, ami idővel meg fog nőni. A javulás látványos, és ez lelkileg rettentő sokat jelent Krisztinek. A kezelés előtt még a sapkáját se vette le, annyira bántotta, hogy nincs haja, nagyon begubózott, utálta, ha megnézik az emberek, mert nem szeretne más lenni, mint bárki más, de most sokszor már kibontva hordja a haját.”

sikertortenet suranyi moni 2

„Most voltam a 6. kezelésen, és mellé használom otthon is ezeket a termékeket. A hajam sose volt még ilyen jó állapotban.”

sikertortenet lori 1

„Ismeretségi körömben mindenki meglepődött, hogy már nem vagyok kopasz, végre van hajam, mindenki látja, hogy tényleg sikeres volt ez a kezelés. Lelkileg is jobban érzem magam, mert amikor belenézek a tükörbe, akkor nem a tökéletes ellentétemet látom, mint pár évvel ezelőtt, aki kopasz volt és szakálla sem volt.”

vellner oliver sikertortenet 1

„Telefonon kértem időpontot, ahol részletes tájékoztatást kaptam, így azonnal tudtam, hogy Vellner Olivért szeretném hajgyógyászomnak választani, aki sikeresen helyreállította a száraz, érzékeny fejbőröm 1,5 hónap alatt.”

sikertortenet patik anasztazia 1

„Mikor egy-egy kezelés végén készült fotókat összehasonlítottuk, teljes volt az extázis, mert újra és újra bebizonyosodott, jó döntés volt belevágni. Mióta elkezdtük, minden szintetikus anyagot tartalmazó hajápolási terméket száműztem a fürdőszobámból.”

sikertortenet zsofi 1

„Visszanőtt a hajam és alig várom, hogy újra hosszú hajam legyen. Ezentúl is járok majd Katihoz a kezelésekre és alig várom, hogy elkezdjük festeni a hajam. Az új hajszálak megjelenése és a foltok fokozatos eltűnése hozzájárult ahhoz, hogy még jobban higgyek a terápiának, sok erőt adott.”

sikertortenet regi 1

„Bár az elején még kéthetente kellett ismételni a terápiát, majd a pirosasság egyre halványodott, minden egyes kezeléssel hidratáltabb és egészségesebb lett a bőröm, a zsírosodás is teljesen visszaszorult, most már kibírok akár 4-5 napot is két hajmosás között. ”

horvath zsuli sikertortenet dorka

„Az első alkalommal már úgy ültem be a fodrász székbe, hogy tudtam, hogy ez a kezelés nekem használni fog. A babahajak megerősödését a 4. kezelés során vettük észre, amikor szárításnál rendre rakoncátlankodtak az arcom körül.”

misanyi johanna sikertortenet ibolya 1

„A terápiának köszönhetően a hajnövekedés is másfélszer gyorsabb. A hajhullás pedig már a múlté, és ma már csak egy rossz emlékként élnek bennem az egy évvel ezelőtt történtek. ”

HALLGASD MEG HAJGYÓGYÁSZAINKAT!

HOGYAN SEGÍT AZ OXIGÉNTERÁPIA?

zsuli sikertortenet kitti

„Nagyon szépen besűrűsödött a hajam, sokkal jobb a tartása és az állaga. A terápia számomra a rohanós hétköznapok során nem csak a hajamnak és fejbőrömnek terápia, hanem nekem is egy kis énidő.”

sikertortenet suranyi moni 3

„Jelenleg 1 éve járok a szalonba, az eredmény szerintem elég jó. Sokat változott a hajam, visszasötétedett az eredeti színére, és az állaga is jobb, mint tavaly ilyenkor. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Surányi szépségszalont Törökbálinton!”

sikertortenet kata 1

„Bőséges tájékoztatást kaptam, és a kezelési lap alapján otthon is hatékonyan tudtam a hajam állapotát javítani. A kezelés végére a ritkulás gyakorlatilag megszűnt és a hiányzó területeken láthatóan erős, új haj növekedik.”

sikertortenet balazs 1

„Nagyon sikeresnek élem meg a terápiát, rengeteg új hajszálam van, megerősödött és sokkal gyorsabban nő, mint a kezelés előtt, az ajánlott termékek pedig kezelhetőbbé tették a hajam.”

misanyi johanna sikertortenet judit 1

„Viszont a hajam most már tényleg sokkal kevésbé zsírosodik, jelentős változást érzek, és rengeteg babahajam van, amit a fodrászom már pár kezelés után mondott, de én akkor vettem észre igazán, hogy ettől a kezeléstől tényleg kinő a haj, hogy először a homlokomnál és a tarkómnál a születési baba hajak megnőttek, aztán elől a hajvonalnál kinőtt két új sor. ”

racz patricia sikertortenet gyorgy 1

„Örülök, hogy végül nem volt szükségem hajbeültetésre, mert rengeteg új hajszálam kinőtt, annyira jó állapotú lett a hajam, örülök, hogy természetes módon, orvosi beavatkozás, kés alá fekvés nélkül sikerült megoldani ezt a problémát.”

baksa moni sikertortenet katinka

„Emlékszem arra pillanatra, amikor egy otthoni hajszárítás után döbbenten vettem észre, hogy megszámlálhatatlan új babahajam lett. A kezeléseknek köszönhetően a hajam erősebb, egészségesebb lett és gyorsabban nő.”

johanna sikertortenet katalin

„Már az első alkalom után sokkal tisztábbnak és hidratáltabbnak éreztem a fejbőröm. Johanna a fiatalsága ellenére nagyon nagy tudással és alapossággal végezte a munkáját. A harmadik vagy negyedik kezelés után teljesen eltűnt a gyulladás a fejbőrömről.”

kuvik erika sikertortenet dora

„A végeredmény, azt gondolom, magáért beszél, rengeteget változott a hajam minősége és sokkal több önbizalmam lett emiatt.”

MIRE NYÚJT MEGOLDÁS AZ OXIGÉNTERÁPIA?

MILYEN TÜNETEKKEL, FEJBŐRBETEGSÉGEKKEL TALÁLKOZUNK A LEGGYAKRABBAN?

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

tombor hegyi katalin sikertortenet anita

„Szerintem Kata nagyon profi, hatalmas szaktudása van hajgyógyászat terén. Kata életmódbeli tanácsokkal is segítette az utamat. Mindenről őszintén elmondta a véleményét, én pedig megfogadtam a tanácsait, a hajam pedig visszanőtt.”

gal bori sikertortenet orsi 1

„A tízalkalmas bérlet végére növésnek indult hajacskák mostanra már rendesen megnőttek és a copfom vastagabb, mint a covid előtt volt, a hajam is jobb állapotban van, sokkal egészségesebb és rugalmasabb.”

balogh adam sikertortenet reka

„Ádámmal maximálisan elégedett vagyok, mindig vidáman és lelkesedéssel kezelt, pozitívan feltöltődve távoztam minden alkalommal. Ajánlottam már barátnőimnek, akik valamilyen fejbőrproblémával küzdenek.”

balla szandi sikertortenet evelin

„Az egész hajam a kezelések hatására visszaerősödött, és pihe-puha lett! Nagyon hálás vagyok nektek a rengeteg türelemért, biztatásért, és profizmusért, amit kaptam tőletek, és amit azóta is kapok!!”

suranyi monika sikertortenet ervin

„A kezelések fantasztikusak, már alig várom a következő időpontot, nagyon jó érzés, teljesen ellazít. A termékek minőségével és hatékonyságával elégedett vagyok, nagyon gazdaságos a kiszerelésük, így sokáig kitartanak, tehát összességében az áruk is jó.”

Sikertortenet

„Már fejkendőket és parókákat is elkezdtem beszerezni, mert csomókban hullt a hajam és a legrosszabbra számítottam, hogy teljesen kopasz leszek. De szerencsére nem így történt, hála az oxigénterápiának! Az ötödik kezelés után már látványos eredményt értem el, rengeteg baba hajam nőtt ki és a lelkem is kezdett kivirágozni.”

Tombor Hegyi Katalin sikertortenet Vanda1

“Most tartunk a 7. kezelésnél, és rendkívül látványos a változás. A hajam olyan helyen is kinőtt, ahol már hosszú évek óta nem volt hajnövekedés. A szerkezete jelentős változáson ment keresztül. Fényes, és élettel teli lett.”

sikertortenet patik anasztazia 1

“Az alkalmak múlásával sokkal magabiztosabbnak, kiegyensúlyozottabbnak éreztem magam, hiszen bíztam a pozitív változásban. Hajam állaga, állapota rohamosan javult, nem beszélve arról, hogy a kopaszodás is mérséklődött.”

sikertortenet patik anasztazia 3

“Már 3. alkalom után látható és érezhető is volt az eredmény. Roppant szkeptikusan álltam a dologhoz, de megpróbáltam, mert aki hasonló cipőben jár, az tudja milyen elkeserítő ez a helyzet. Elégedett vagyok, valóban látom, azt, hogy volt értelme belevágni.”

sikertortenet fulop ilona 1

„Mindig ajánlom az oxigénterápiát a barátaimnak és ismerőseimnek is, mert fontosnak tartom, hogy mindenki odafigyeljen a hajára, különösen akkor, amikor stresszes időszakokat élünk át. Azóta már sokkal jobban érzem magam a bőrömben, és nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a csodálatos megoldásra.”