Egészségügyi partnerek - Oxygeni Hair & Skin
egészségügyi partnerek
egészségügyi partnerek

HAJGYÓGYÁSZATI VAGY BŐRGYÓGYÁSZATI PROBLÉMÁVAL KÜZDESZ?

OXIGÉNTERÁPIÁS KEZELÉSEN GONDOLKOZOL?

Az oxigénterápiás kezelés szempontjából az egyik legfontosabb lépés, hogy kiderüljön, hogy milyen belső, egészségügyi probléma áll a fejbőr- vagy bőrprobléma, illetve a hajhullás hátterében!

Ennek hiányában, még ha kezeljük is a problémás területet oxigénterápiával, a szervezetedben lévő egészségügyi probléma újra és újra generálni fogja a tüneteket. Az egészségügyi ok, vagyis a probléma gyökerének megkeresése és megoldása tehát elengedhetetlen a kezelés sikeressége és tartossága szempontjából.

Ilyenkor azt szoktuk tanácsolni az oxigénterápiás érdeklődőinknek, hogy még a kezelésre való  bejelentkezés előtt menjen el orvosi kivizsgálásokra, hogy a kezelés folyamatát ne akassza meg a probléma kezelése. Egy gyulladásban lévő vagy betegségtől szervezet sokkal kevésbé fogékony a kezelésre, hiszen ilyenkor a szervezet arra koncentrál és azért jelez különböző bőr vagy haj tünetekkel mert baj van.

JELENTKEZZ BE EGÉSZSÉGÜGYI PARTNEREINKHEZ ÉS DERÍTSD KI MI ÁLL A HÁTTÉRBEN!

EGÉSZSÉGÜGYI PARTNEREK

egészségügyi partnerek

DR. KRASZNAI MAGDOLNA

Allergológus, Immunológus

Dr. Krasznay Magdolna Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végzett. 1979-2020-ig a Semmelweis Egyetem Fül-, Orr-, Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Klinikán dolgozott. A klinikán etöltött idő alatt a gyógyítás mellett részt vett az oktatásban, kutatásban egyaránt. 1994-ben letette az Allergológiai és Klinikai Immunológiai szakvizsgát, mellyen továbbfejleszette szaktudását.

Az általános gyermek és felnőtt fül-orr-gégészeti megbetegedések mellett speciális szakterülete a felső légúti allergiás kórképek, valamint az utóbbi időben egyre gyakoribb szagláspanaszok kivizsgálása. Gyermek fül-orr-gégészeti és Audiológiai szakvizsgákkal bővítette tudását. Tagja a Magyar Fül-Orr-Gégeorvosok Egyesületének és a Klinikai Allergológiai és Immunológiai Társaságnak.

A Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központban Krasznay Magdolna doktornőnél lehetőség van TB alapon elvégezhető allergiavizsgálatokra. A vizsgálatok elérhetőek Dr. Krasznai Magdolna szakorvosnál előzetes időpont egyeztetéssel. Időpontot egyeztetni a 061-790-4601 telefonszámon vagy személyesen a recepción valamint online lehet. Kérjük vendégeinket, hogy a vizsgálat előtt 10 nappal allergia ellenes gyógyszert ne vegyenek be!

 • Allergológiai vizsgálatok (TB alapon)

Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ

Telefonos bejelentkezés: +3617904600

Elérhetőség emailben az egészségügyi központba: info@jek.hu

Jelentkezzen be online: https://jek.hu/elojegyzes/

RENDELÉSI IDŐ:

Hétfőnként

12:00-16:00 -iG

HELYSZÍN:

1084. Budapest, Auróra u. 22-28.

Országos Sportegészségügyi Intézet

Bejárat: 1113 Budapest, Diószegi út 64.

Telefonos bejelentkezés:  +36 1 488 61 00

Ügyfélszolgálati email cím: info@osei.hu

egészségügyi partnerek

DR.AYU.PHIL KOTROCZÓ ANIKÓ

egészségfejlesztő terapeuta, vaisnava jógamester, indiai ájurvéda és jógaterapeuta

2005-ben egészségfejlesztő terapeutaként diplomáztam, majd 2012-ben vaisnava jógamester szakon végeztem a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán. 2014-ben a walesi University of Newport egyetemén szereztem MA diplomámat.

A több, mint 23 éves ájurvéda és jóga tanulmányaim egyik legfontosabb állomása az volt, hogy 2016-ban Indiában megszereztem az alternatív gyógyászat doktora címet.  Ezen belül ájurvéda és jógaterápia szakon tanultam és jelenleg is ezzel foglalkozom. Számomra az ájurvéda és a jóga a mindennapjaim része, vallom a filozófiáját és alapelveit is, hiszen saját magamon is tapasztalom az áldásos hatását.

Azt gondolom, az egészségmegőrzésről akkor beszélünk, amikor megértjük azt az alapelvet, hogy saját magunk vagyunk felelősek a testi-lelki egészségünkért. Ehhez az ájurvéda-jóga egysége egy csodálatos utat mutat számunkra a tökéletes egészséghez.

A Sarasvati Oktatási Központ és Sarasvati Alapítvány szakmai vezetője vagyok, valamint Indiában és Nepálban ájurvédikus jógaterapeutaként is dolgozom.

 • Emésztőrendszeri betegségek
 • Nőgyógyászati betegségek (menstruációs problémák, meddőség, ciszta, mióma, endometriózis…stb.)
 • Idegrendszeri problémák (pánikbetegség, depresszió, szorongás…stb.)
 • Mozgásszervi betegségek
 • Bőrbetegségek
 • Hormonális betegségek
 • Életmódváltás, iránymutatás

Doctorfit gerincambulancia BUDA

Telefonos bejelentkezés: +36 (70) 634 0125

A weboldalon is be lehet jelentkezni: www.doctorfit.hu

Rendelési idő:

Szerdánként

14-20 óráig

Helyszín:

1121. Budapest, Eötvös utca 51-53.

Doctorfit gerincambulancia PEST

Telefonos bejelentkezés: +36 (70) 634 0125

A weboldalon is be lehet jelentkezni: www.doctorfit.hu

Rendelési idő:

Hétfőnként

9-14 óráig

Helyszín:

1078. Budapest, Marek József utca 31.

egészségügyi partnerek

DR. GULYÁS TAMÁS

Komplex kivizsgálás, életmódtanácsadás, teljeskörű laborvizsgálatok, fájdalomkezelés, aneszteziológus

1998-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd 2004-ben szakvizsgáztam aneszteziológus és intenzív terápiás orvosként. Aneszteziológiai tevékenységet jelenleg is folytatok a Doktor24 Multiklinika vezető aneszteziológus főorvosaként, a tatai Kastélypark Klinikán, valamint a MOM Sport Fájdalom Ambulancián.

2006-2010-ig a Quintess Egészségközpont orvoscsapatának tagjaként kezdetben géndiagnosztika alapú, majd később komplex kivizsgálást követő életmód tanácsadási rendszert alakítottunk ki. Ennek módszereit mai napig alkalmazom Balanced Lifestyle életmódterápiás rendelésemen. Alapelvem, hogy sem a gyógyszereket, sem a természetes gyógymódokat nem szabad elvetni, de túlértékelni sem. A terápiás iránymutatást személyre szabottan kell kialakítani, hiszen nem vagyunk egyformák, így minden tünet, betegség egyedi megoldásokat követel.

Hiszem és vallom, hogy a krónikus betegségeket nem lehet a diagnózis=gyógyszer szemlélettel kezelni, sőt, csak sok szakterület diagnosztikai eredményeinek együttes értékelésével lehet megfelelő terápiás iránymutatást kialakítani. Határozott véleményem, hogy bármely probléma estén szükséges górcső alá venni minden olyan folyamatot, melyek egyensúlyának megbomlása hozzájárulhat a betegségek tüneteihez, vagy a tünetek súlyosbodásához. Így az emésztési folyamatoktól az oxidatív stresszig, a hormonrendszer egyensúlyától a pszichés állapotig minden egyaránt fontos lehet, az összképet pedig a részletek feltérképezése után lehet összerakni, mint egy puzzle-t.

Laborvizsgálatokat igénylő egészségügyi problémák felderítése:

 • vérvizsgálat
 • oxygeni orvosi vizsgálat
 • teljes körű életmód tanácsadás és ehhez tartozó vizsgálatok, gyógymódok

Fájdalomambulancia Buda

Telefonos bejelentkezés: +36 70 33 44 222

Email bejelentkezés: info@fajdalomambulancia.hu

Előzetes időpontfoglalás szükséges!!

Oxygeni kezelésre járó vendégeknek az oxygeni orvosi vizsgálatot Dr. Gulyás Tamás 35.000 Ft helyett 30.000 Ft-ért elvégzi, ezt az időpont foglalásnál előre kell jelezni, hogy oxygeni orvosi vizsgálatra foglalsz időpontot Dr. Gulyás Tamáshoz Oxygenis vendégként.

Bővebb információ a honlapon: https://fajdalomambulancia.hu/munkakor/orvosok/

Rendelési idő:

Hétfő-Péntek – 07:00 – 21:00

Szombat – 09:00 – 15:00

Vasárnap – zárva

Helyszín: 

1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

Hétfő-Péntek – 07:00 – 21:00

Szombat – 09:00 – 15:00

Vasárnap – zárva

egészségügyi partnerek

DR. KOLLÁR KINGA

Fogszakorvos

Célom és mottóm a világ fogászati élvonalával lépést tartó szinvonalú ellátást biztosítani elérhető áron. Mindez folyamatos fejlesztést és fejlődést igényel. Ezért használom a fájdalommentes kezeléseinkez a legmodernebb, Európa más oraszágaiban  már bevált anyagokat, eljárásokat és képezem folyamatosan tudásomat, hogy pácienseink számára mindig naprakészek lehessünk.

Vallom, hogy fontos a prevenció, a megelőzés, ezért a góckutatásra is hangsúlyt kell fektetni, mivel háttérben húzódó, lappangó problémák időben való felderítése, kivizsgálása szerepet játszik a továbbiakban szervezetünk egészséges működéséhez, vagy annak helyreállításában.

Hajgyógyászati problémák esetén, rendszeres fogászati szűrés is javasolt, mivel gócként működhetnek a háttérben és ez tünetként hajhullásban, fejbőrproblémákban jelentkezhet a későbbiekben.

Az Oxygeni Hair csapatát erősítve, keressen bizalommal, hogy legyünk segítségére a problémájában.

 • Fogászati problémák
 • Fogászati góckutatás
 • Fogászati kezelések
Magic Dental Studio – Nyíregyháza
 
Dr Kollár Kinga
Telefonszám: +36209444427
Cím: 4400 Nyíregyháza, Kosbor utca 9.
 
egészségügyi partnerek

DR. TAKÁCS LAURA

Fogszakorvos

Diplomámat a Debreceni Egyetem Fogorvostudomanyi karán szereztem. Fogorvosi tevékenységemet jelenleg Budapesten a Magic Dental Stúdióban folytatom.

Mindennapi munkám során nagy hangsúlyt fektetek a fogászati góckutatásra. Kevesen tudják hogy egy rossz fog mennyi probléma okozója lehet, mint például: Chron betegség, agytályog, ízületi megbetegedések, ekcéma, psoriasis, diabetes vagy akár alopecia csak hogy egy párat említsek a teljesség igénye nélkül.

A hozzám forduló páciensek egészsége és felvilágosítása, illetve a minőségi betegellátás számomra elengedhetetlen. Fontosnak tartom a velük való bizalmi viszony kialakítását, hiszen célom nem csak egy szép mosoly megteremtése, hanem a haj és fejbőr problémák hátterében meghúzódó okok feltárása is.

Nagy örömmel tölt el, hogy az Oxygeni Hair csapatát erősíthetem, mivel szűk családi környezetemben több sikertörténet is született a kezeléseknek köszönhetően.

Folyamatosan azon vagyok, hogy mind elméleti mind pedig gyakorlati tudásomat bővítsem annak érdekében, hogy a pácienseim elégedetten távozzanak tőlem.

 • Fogászati problémák
 • Fogászati góckutatás
 • Fogászati kezelések
Magic Dental Studio – Budapest
 
Dr. Takács Laura
 
Telefonszám: +36 70 755 5775
 
Cím: 1024 Budapest, Margit krt. 43-45 2.emelet 1-es ajtó 4-es rendelő
 
 
 
egészségügyi partnerek

BÁCSALMÁSI MARIANN

tulajdonos, szakmai vezető, vezető hajgyógyász

Bácsalmási Mariann vagyok, több mint 10 éven keresztül dolgoztam dietetikusként és életmód tanácsadóként. Munkám során rengeteg civilizációs betegséggel küzdő páciensem volt, akik számos hajgyógyászati problémáról számoltak be. Abban az időben még csak az étrend módosításával, megfelelő mozgás program összeállításával és életmódváltással tudtam javítani állapotukon.

Mára egy komplex tervet állítottam össze mely az oxigénterápia kezelésből, a megfelelő kemikália mentes termékek otthoni használatából és egy életmód váltást segítő programból áll. Hozzám mindig is közelebb állt a natúrkozmetika vonal, így saját márkám megalkotásában ez döntő szerepet játszott.

Az Oxygeni Hair & Skin haj és bőrápolási termékei kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak, állatkísérletektől mentesek, nem szennyezik a környezetet és csomagolásuk lebomló műanyagból és készül. A hajgyógyászat alapjait Szabó Imre mesterfodrász szalonjaiban tanultam és mára ezt a tudást több mint 800 oldalas anyaggá bővítettem a legelismertebb nemzetközi tudásanyagok alapján. 2021-ben indult az első tanúsítványt biztosító hajgyógyászati képzésünk melyre 80 fodrász és kozmetikus jelentkezett! Havonta több szakmai továbbképzést is tartunk minden szinten a kezdőtől a haladóig.

 • Hajgyógyászati problémák
 • Bőrgyógyászati problémák
 • Hajhullások
 • Kemikáliamentes otthoni haj és bőrápolás

Kérdés esetén keress minket bátran az info@oxygenihair.com email címen

Brimed Természetgyógyász Rendelő

CSANÁDYNÉ SOÓS BRIGITTA

Természetgyógyász, Fülakupunktúrás addiktológus, Reflexológus, Hajgyógyász, Kozmetikus

Kozmetikusként kezdtem szakmai pályámat ahol a szakmában eltöltött sok-sok év alatt lehetőségen volt magas szinten megismernem a bőr tulajdonságait, problémáit. A bőr kezelése során a gyakorlatban sikeres megoldásokat találtam. A problémás bőr mélyebb okainak feltárása magával hozta az érdeklődésem, és azt az igényt, hogy tovább lépjek, fejlesszem magam tanulmányaimban. Több éves képzést követően természetgyógyászként az Országos Kórházi Főigazgatóság által szervezett szakmai vizsgán szereztem meg fülakupunktúrás addiktológia és reflexológia képesítésem.

Tudásom bővítése érdekében szerettem volna megismerni a labordiagnosztika nyújtotta lehetőségeket, ezért a SYNLAB Hungary Kft. szervezésében Labordiagnósztikai tanácsadó képzésen vettem részt, melyet sikeresen elvégeztem.

Szívemhez legközelebb a Hagyományos Kínai Orvoslás áll, ezért 4 évet töltöttem hallgatóként egy kínai intézetben. A magyar nyelven folyó oktatás során eredeti, kínai nyelvű egyetemi orvostani tankönyveket használó nyugati orvoslás végzettségű orvosok oktatták a tantárgyakat. Gondolkodásom középpontjában az áll, hogy minden ember egyedi személyiséggel és élettani működéssel, más körülményekből érkezik. Mindenki máshol veszíti el az egészségét, amikor megbetegszik. A panaszok és tünetek is eltérőek lehetnek.

Hitem, tanulmányaim és tapasztalásaim során az ember természetes öngyógyító folyamatának felismerése és annak kihasználására irányuló sajátos gyógyászat és a nyugati orvoslás szinergiája az, amire sok esetben szükség lehet. Mindegyiknek megvan a maga szerepe és segítő szándéka, de a legjobb ha együttműködve tudjuk értelmezni, illetve használni őket.

 • Tünetek okainak feltárása, kezelése a szervezet bármely területén
 • Labordiagnosztikai tanácsadás
 • Ha nyitott vagy az alternatív megközelítésekre

Bővebben olvashatsz a www.brimed.hu weboldalon.

Telefonos bejelentkezés: +36304401314
Nyitvatartás: Bejelentkezés alapján  / 9:00 – 17:00 /
10% kedvezmény Oxygenis vendégeknek

Bővebb információ a honlapon:  www.brimed.hu

Cím: 8600 Siófok Szűcs utca 5. 1 emelet.

bago klara

BAGÓ KLÁRA

Pszichológus

Okleveles pszichológusként az Ön lelki kiegyensúlyozottságát, fejlődését, valamint lelki egészségének megőrzését, helyreállítását támogató szakember vagyok.

Terápiás rendeléseim alkalmával a tanulmányaim során szerzett tudományos ismereteket és a tapasztalati tudásom alkalmazom. Ezáltal komoly segítsége lehetek az életvitelben való elakadásaiban, valamint mentális, érzelmi, pszichoszomatikus problémái megoldásában.

Egyéni életvezetési konzultációt és önismereti üléseket tartok.

A “hogyan”-ok megtalálásával a valódi változáshoz segítem a klienseim. Ezáltal  segítem a mentális, érzelmi és fizikai állapotukat is egy egészségesebb és jobb, boldogabb mindennapi élet megéléséhez. A terápiás folyamatokban a klienseket támogatom, hogy eljussanak a szakmai tudásom igénybevételével A-ból a saját, vágyott céljaiknak megfelelő B-be, ezzel a fejlődés útjára lépve és az önterápiát elsajátítva majd tovább haladnak önállóan is a megújulás felé.”

 • Szorongás, levertség, feszültség, pánik,
 • Önértékelési zavarok, félénkség, önbizalomhiány.
 • Testképzavar, evészavar.
 • Identitászavar, önelfogadás, önazonosság.
 • Kapcsolati problémák: munkahelyen, párkapcsolatban, családban, baráti közegben.
 • Életvezetési problémák, szociális szorongás, alkalmazkodási képesség hiánya,
 • Stressz, poszttraumás stressz, érzelmi kiegyensúlyozatlanság
 • Döntési helyzetben való tanácstalanság,
 • Alvászavar, kényszeres gondolatok, viselkedések
 • Trauma, gyász, krízis, testi betegség feldolgozásával járó nehézségek

A pszihológus a pszichiáterrel ellentétben nem orvos, ebből kifolyólag nyugtatók vagy antidepresszánsok felírására nincs jogosultsága.

Telefonos bejelentkezés: +36706277733

Nyitvatartás: Bejelentkezés alapján
10% kedvezmény Oxygenis vendégeknek

Email cím: bagoklara11@gmail.com

Bővebb információ a honlapon: https://bklara.hu/

1. 1011 Budapest, Hunyadi János utca 1.

2. Redwood office, 1114 Budapest, Bartók Béla u. 9.

3.Pszichológiai Terápiás Központ, 1111 Budapest, Krusper utca 5-7. Földszint 6.

eu partneres telefon 1

ERZSÉBETFÜRDŐ GYÓGYÁSZATI ÉS SZŰRŐKÖZPONT

Egészségügyi partnerek

Az Erzsébet Fürdő Gyógyászati és Szűrőközpont 2010 őszén nyitotta meg kapuit, a múlt században épült patinás régi fürdő épületében. Az elmúlt 13 évben sokat fejlődtünk, így napjainkban lefedjük a járóbeteg szakellátás szinte teljes palettáját, mind gyermek mind felnőtt területeken egyaránt.

Közel 100 orvossal dolgozunk együtt, így egy helyen biztosítjuk a különbféle rendelések, laboratóriumi és ultrahang vizsgálatok lehetőségét. Az egyéb radiológiai vizsgálatokat szerződött partnereink segítségével oldjuk meg rövid határidőn belül. Az innováció a mindennapjainkat áthatja, hiszen folyamatosan törekszünk a fejlesztésekre.

2021 nyarán Miskolc külvárosában elindítottuk Patológiai laboratóriumunkat, ahol szövettani és citológiai minták elemzése történik orvos partnereink igénye alapján.

2022-ben ebben az épületben a földszinten megnyitottuk Gasztroenterológiai központunk, ahol mind diagnosztikai vizsgálatokra, mind beavatkozásokra is lehetőséget kínálunk. 2023 őszén nyitott meg Szemsebészeti Klinikánk.

Hajgyógyászati problémák kiderítésére és hajhullások feltérképezésére laborcsomagok:

https://www.erzsebetfurdo.hu/szuresek/hajhullas-laborcsomagok/

 • HAJHULLÁS ALAPLABORCSOMAG
 • HAJHULLÁS MICROBIOM VIZSGÁLAT
 • GYULLADÁSOS BETEGSÉGEK, FOLTOS HAJHULLÁS ESETÉN
 • HORMONÁLIS EREDETŰ HAJHULLÁS (PCOS, PAJZSMIRIGY MŰKÖDÉS ZAVARA, MELLÉKVESE FÁRADTSÁG, INZULIN REZISZTENCIA GYANUJA ESETÉN)

Az árlistával kapcsolatosan az alábbi linken található bővebb információ, a hajgyógyászati laborcsomagok a 28.oldalon találhatóak: Árlista

Egyéb elérhető szolgáltatások:

 • Diagnosztikai vizsgálatok
 • Szűrések
 • Műtétek
 • Laborvizsgálatok
 • Fogászati vizsgálatok és kezelések
 • Kozmetika-esztétika

Telefonos bejelentkezés: +36 46 200 275

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 07:30-20:30

Email cím: info@erzsebetfurdo.hu

Bővebb információ a honlapon: https://www.erzsebetfurdo.hu/

Cím: 3530 Miskolc, Erzsébet tér 4.

12 4 1

DR. SZIRAY ÁGNES

Bőrgyógyász adjunktus

A Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán diplomáztam 1999-ben. A PTE ÁOK Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinikán voltam központi gyakornok, majd klinikai orvos 2004-ig. Ezt követően a Miskolci Semmelweis Kórház és Egyetemi Oktatókórház Bőrgyógyászati Osztályán, az ország szakmailag egyik legkiemelkedőbb centrumában bővíthettem szakmai ismereteimet, ahol 2021 áprilisáig tevékenykedtem.

2007-ben szakvizsgáztam bőrgyógyászatból kiválóan megfelelt minősítéssel. 2011-ben kezdtem magánellátásban dolgozni, esztétikai orvoslással, lézeres beavatkozásokkal foglalkozni.

A bőrgyógyászatot sokszínűsége miatt választottam. Számos belszervi, lelki tünet kivetülése a bőr, ezért egységben, egészében láttatja az embert, nem csak egyes tünetekre koncentrálunk, minden mindennel összefügg. A pikkelysömörrel és kezelési lehetőségeivel foglalkoztam behatóbban. A kozmetológiában az alkotás öröme motivál – szép testben szép lélek.

Rendszeresen bővítem ismereteimet hazai és külföldi szakmai kongresszusokon, továbbképzéseken, tanfolyamokon, gyakran vettem részt előadóként is különböző bőrgyógyászati és határterületi témákban (pl. terhességi bőrbetegségek, tetoválások okozta kórképek, viperamarás, biológiai válaszmódosító kezelések).

 • Bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálat és kontroll
 • Esztétikai orvoslás
 • Pikkelysömör
 • Terhességi bőrbetegségek
 • Tetoválások okozta kórképek

Telefonos bejelentkezés: +36 46 200 275

Nyitvatartás:

Kedd: 8.00-13.00

páros hét Szerda: 8.00-14.00

Email cím: info@erzsebetfurdo.hu

Bővebb információ a honlapon: https://www.erzsebetfurdo.hu/

Cím: 3530 Miskolc, Erzsébet tér 4.

HALLGASD MEG HAJGYÓGYÁSZAINKAT!

HOGYAN SEGÍT AZ OXIGÉNTERÁPIA?

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?