Hajgyógyászati oxigénterápia - Oxygeni Hair & Skin
hajgyógyászati oxigénterápia
hajgyógyászati oxigénterápia

A hajgyógyászati oxigénterápia kezelés segítséget nyújt abban, hogy a fejbőr egészséges legyen, segít a hajhagymák erősödésében, ezáltal könnyebben elindul a haj növekedése. Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat.

AZ OXIGÉN SZEREPE

MILYEN HATÁSA VAN AZ OXIGÉNNEK?

Fiatalítja, regenerálja a bőrt, biztosítja annak hidratáltságát és tisztító hatása van

Az oxigén biztosítja a megújult sejtműködéséhez szükséges hatóanyag-utánpótlást is. A bőr a gázok számára átjárható, így az anyagok mélyebbre jutnak, mint normál alkalmazás során.

Javítja a keringést, élénkíti az anyagcserét és segíti a méregtelenítést, ezáltal hatásos a hajhullások ellen

Enyhíti a bőr zsírosodását és az aknék, gyulladások megjelenését

Sejtmegújító hatású, javítja azok aktivitását és megerősíti a bőrt és kezeli a különböző fejbőrproblémákat

Csökkenti a környezet- és a táplálkozás káros hatásait

hajgyógyászati oxigénterápia

A HAJGYÓGYÁSZATI OXIGÉNTERÁPIA TÖRTÉNETE

A terápia megálmodója Bácsalmási Mariann, aki az Oxygeni Hair and skin vezető oktató hajgyógyásza

1994-ben egy híres bőrgyógyász orvos hosszas kutatás és fejlesztés után kifejlesztett egy speciális oxigénterápiás kezelést, mellyel az ekcémás, pszoriázisos, bőrrákos és megégett betegeket kezelte kiváló eredménnyel és teljes biztonsággal. Ezeket a pozitív eredményeket számos neves orvosi intézet elismeri, és alkalmazza a világ minden táján. Az eredmények sikerességét látva egy magyar hajgyógyász is felfigyelt az eredményekre, és a kezelést három év alatt tökéletesítette a hajgyógyászatban is! A terápia megálmodója Bácsalmási Mariann, aki az Oxygeni Hair vezető oktató hajgyógyásza és értékesítési vezetője.

Az eljárás lényege, hogy a 100%-os tisztaságú oxigént magas nyomással injektáljuk a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt. Az oxigén önmagában tökéletesen hűt, nyugtat, továbbá segít a hámképzésben, a melanin szintézisben, a mirigyek működésében és a sejtosztódásban. Fokozza a sejtek anyagcseréjét, javítja a vérkeringést, regenerál, elősegíti a kollagénképződést, és hatására felerősödnek az öngyógyító folyamatok. Az oxigén és a nyomás segítségével bejuttatott hatóanyagok belülről kifelé töltik fel a bőrt. Ezen feltöltő folyamat eredményeképpen a bőr visszanyeri megfelelő immunitását és beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai.

A környezeti ártalmak nap mint nap rombolják bőrünk egészségét. A szmog, az UV-sugárzás és a légkondicionáló berendezések mindössze néhány példa a bőr egészséges működését veszélyeztető tényezők közül.

MIRE NYÚJT MEGOLDÁS AZ OXIGÉNTERÁPIA?

MILYEN TÜNETEKKEL, FEJBŐRBETEGSÉGEKKEL TALÁLKOZUNK A LEGGYAKRABBAN?

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. Szervi és lelki betegségeink egyaránt direkt hatással vannak immunrendszerünkre. Ennek következménye fejbőrünk és hajunk állapotán is kimutatható. Fejbőrünk hajszálaink táptalaja, amelyről épp olyan mértékben kell gondoskodnunk, mint bármely más bőrfelületünkről vagy szervünkről.

A hajgyógyászati oxigénterápia az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely fejbőr és hajgyógyászati probléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.

A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes.

Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

Webre képre 1200 × 1600 képpont

HOGYAN ZAJLIK A KEZELÉS?

hajgyógyászati oxigénterápia menete

Ha a bőrnek rossz az oxigénellátása, lelassul az anyagcseréje, elvékonyodik, elveszti rugalmasságát, a hajhagymák pedig megbetegszenek és elhalnak. Ugyanakkor a védekező mechanizmusa miatt a bőrünk és hajhagymáink állapotának javítására használt kozmetikai termékek nem képesek keresztüljutni az elszarusodott hámrétegen, ill. a bőr barrier rétegén. Egy előzetes kéregtelenítéssel eltávolítjuk az elhalt hámréteget.

A hajgyógyászati oxigénterápia során nem csak friss oxigént juttatunk a mélyebb rétegekbe, hanem az oxigén, mint hordozó molekula segíti a hatóanyagokat eljuttatni a megfelelő helyre. A módszer előnye, hogy tű használata nélkül bevisszük az oxigént, és a bőr rendellenességeit kezelő szérumokat a sejtek közötti térbe, ahol a sejtek táplálását ellátó nyirokfolyadék található. A nyomás hatására az oxigén és a hatóanyagok egyenletesen oszlanak el a sejtközötti állományban, ez feltölti, simává, fiatallá teszi a kezelt felületet. Újra aktiválja a bőr természetes működését, segíti a sejtek regenerálódását. 

HAJHULLÁSOK ÉS TÍPUSAIK

HOGYAN SEGÍTHET A HAJGYÓGYÁSZATI OXIGÉNTERÁPIA?

AUTOIMMUN HAJHULLÁS

Az autoimmun hajhullásnál nagyon fontos, hogy ez egy összetett probléma, amelynél nélkülözhetetlen, hogy megtaláljuk a probléma gyökerét. Meg kell találni a közvetlen kiinduló okot, amely az autoimmun hajhullást okozza. Előfordulhat például autoimmun pajzsmirigyprobléma, cöliákia, intolerancia vagy bármi olyan szervi megbetegedés, amely gyulladást okoz a szervezetben.

Az oxigénterápiával és a helyes életmód betartásával rendkívül hatékonyan kezelhető az autoimmun hajhullás. Ebben a témában kérdeztük videónkban Nádasi Dóra hajgyógyászunkat, aki már rengeteg autoimmun hajhullásban szenvedő vendégén segített.

A hormonális zavarok miatt kialakult haj és fejbőrproblémák kezelésében hatalmas szerepet játszanak az ásványi anyagok, a vitaminok, és az maga oxigén is. Fontos a kíméletes tisztítás, hidratálás, a fejbőr megfelelő pH-szintjének helyreállítása, illetve a már említett tápanyagpótlás.

Fontos, hogy odafigyeljünk fejbőrünk és hajunk egészségére, óvjuk a káros külső hatásoktól (UV-sugárzás, kemikáliák, magas vegyianyag tartalmú kozmetikumok, rendszertelen és egészségtelen táplálkozás), és gondoskodjunk megfelelő tápanyagellátásáról, hidratálásáról és tisztításáról. Ebben nyújt segítséget oxigénterápiánk!

Fontos, hogy próbáljuk meg a stresszt csökkenteni az életünkben, hiszen a kezeletlen stressz is nagyon komoly hajhullást okozhat.

HORMONÁLIS HAJHULLÁS

A várandósság időszakában és a kamaszkorban is lényegesen átalakul a hormonháztartás, amely direkt kihatással lehet a fejbőrre és a hajszerkezetre. Számos tünettel szembesülhetünk ezekben a szervezetet megpróbáltató időszakokban, mint például a túlzottan zsírosodó fejbőr, intenzívebb várandósság alatti hajhullás, vagy éppen túl száraz fejbőr. Ezeket a problémákat a változó faggyútermelés, a nem megfelelő kollagénképződés, a fejbőr tápanyagellátásának csökkenése okozhatja. A terápiával és otthoni hajápoló termékeinkkel újra kezedbe veheted az irányítást hormonjaid felett. 

A hormonális zavarok miatt kialakult haj- és fejbőrproblémák kezelésében hatalmas szerepet játszanak az ásványi anyagok, a vitaminok, és az maga oxigén is. Fontos a kíméletes tisztítás, hidratálás, a fejbőr megfelelő pH-szintjének helyreállítása, illetve a már említett tápanyagpótlás.

A kamaszkor az egyik legkényesebb korszak egy ember életében – számos szervi, lelki, természetbeni átalakulás ideje. Mindezek mozgatórugója a nemi hormon termelésének beindulása, amelyek a bőr működésére is közvetlenül kihatnak. Az amúgy kis mennyiségben termelődő anyagok megsokszorozódnak, ahogyan például a faggyútermelés mennyisége is jelentősen fokozódik. Kamaszkorban azonban nemcsak az arcon jelennek meg a túlzott faggyútermelés okozta aknék, pattanások, de a fejbőr minősége is átalakul, a zsírosodás mértéke megnövekszik.

Oxygeni Hair hajgyógyászati kezelésünk hatékonyan orvosolja a már kialakult kamaszkori fejbőrproblémákat azáltal, hogy szakemberünk a fejbőr kéregtelenítését követően magas nyomású oxigénnel tisztítja és hidratálja a fejbőrt, valamint vitamin és ásványi anyag hatóanyag-komplexumot juttat a fejbőr mély rétegeibe. Azonban a probléma megelőzéséhez is kiváló megoldást nyújt: stabilizálja a bőr pH-értékét, fenntartja a bőr nedvességtartalmát és normalizálja a faggyútermelődést.

Várandósság alatti hajhullás számos várandós nő számára okoz kellemetlenséget. Ebben az időszakban ugyanis átalakul a nők hormonháztartása, a hajszálak veszíthetnek tápanyagtartalmukból, a haj szárazzá, töredezetté válhat, a hajhullás különféle tünetei jelentkezhetnek, és akár a fejbőrirritáció különböző formái is felbukkanhatnak.

Az oxigénterápiás hajgyógyászati kezelés fellendíti a hajhagymák működését azáltal, hogy tiszta orvosi oxigén segítségével értékes vitaminokat és ásványi anyagokat juttat a fejbőr mélyébe, ahol a sejtanyagcsere történik. Ezáltal revitalizálja a fejbőrt, enyhíti a terhesség alatti hajhullás kellemetlenségeit. A kezelést hajgyógyász szakembereink végzik, akik a terápia megkezdése előtt mikrokamera segítségével felállítják a vendég diagnózisát, és személyre szabott kezelési tervet készítenek. A kezelés hatékonyságáért és kockázatmentességéért 100%-os garanciát vállalunk!

FÉRFIAS KOPASZODÁS

A férfias típusú kopaszodás oka leggyakrabban a genetikus alapú hajvesztés, ami bizonyos mértékig természetes, a kor előre haladtával megjelenő folyamat.

A férfias kopaszodás okai között leggyakoribb a DHT hormon túltengése, ami elsősorban a fejtetőn támadja meg a hajszálakat, és a férfias típusú hajhullás következtében megjelennek a jellegzetes patkó alakú kopasz felületek. Az androgén (hormonális) alopécia a férfiak hajhullásának leggyakoribb oka, melyet, mint ahogy a nevében is benne van, a hormonok okoznak.

Hajgyógyászati oxigénterápia kezeléssel lehet segíteni a kopaszodás megállításán és új hajszálak növesztésében a fejbőr stimulálásával.

Az oxigénterápiás kezelés során közel 70 féle vitamint és ásványi anyagot juttatunk a fejbőrbe, magasnyomású, tiszta, orvosi oxigén segítségével, ezáltal a hajhagymák fellélegeznek, megindul a hajnövesztés, erősödnek és sűrűsödnek a hajszálak. A hajhullás leküzdéséhez és a haj megerősítéséhez elengedhetetlen az otthoni hajápolás.

POST-COVID HAJHULLÁS

Muszáj szót ejtenünk a Covid-19 fertőzés utóhatásaként sokaknál fellépő post covid hajhullásról. A poszt covid tünetek listája nagyon hosszú de a hajhullás különleges hiszen a többi panasszal ellentétben az akut fertőzéses szakaszban általában még nyoma sincsen, inkább a későbbi hetekben, sőt hónapokban jelentkezik. Az aktív fertőzötteknél a fejbőrviszketés, fejbőr szárazság vagy épp túlzsírosodás a jellemző. A nőknél és a súlyosabb betegségen átesetteknél gyakoribb a poszt-covid szindróma kialakulása és esetükben még a hajhullás is komoly lelki traumát okoz. Hosszan tartó fertőző, lázas betegségek után a hajhullás nem ritka jelenség. A súlyos fertőzések nyomán kialakuló hajproblémák oka lehet a szervezetben fennálló gyulladásos állapot, a megbetegedés okozta fizikai és lelki stressz, illetve a betegség leküzdése során a szervezet energia szintjének, vitamin raktárainak megfogyatkozása.

A betegségek utáni fokozott hajvesztés hónapokon keresztül, sőt akár több, mint fél éven át is tarthat. Az oxigénterápiával és az otthoni hajápoló termékekkel számos post covid hajhulláson tudtunk már segíteni. Ilyen betegségek után nagyon fontos a vitaminok és ásványi anyagok pótlása, mind külsőleg mind belsőleg, illetve a hajhagymák megfelelő oxigénellátásának fenntartása.

SPECIÁLIS ESETEK

Az esküvő előtti időszak egy nagyon izgalmas szakasz minden nő életében! Ez mindig egy óriási dilemma és kérdés: milyen legyen a hajam, hogy tökéletesen nézzek ki? Hiszen minden menyasszony erre törekszik ilyenkor! Sajnos nem minden nő születik úgy, hogy fényes, dús hajkoronával rendelkezik. Az élettelen, fakó hajat nem lehet olyan könnyen formázni, és a kontyok, fonatok sem úgy mutatnak, mint az előre kiválasztott képeken. A helyzetet nehezíti az is, hogy ezeknek a hajviseleteknek majdnem egy napig ki kell tartaniuk.

Hajgyógyászati oxigénterápiánk során nem csak friss oxigént juttatunk a mélyebb rétegekbe, hanem az oxigén, mint hordozó molekula segíti a hatóanyagokat eljuttatni a megfelelő helyre. A kezeléssel megerősíthető és dúsítható a haj, és könnyen kezelhetővé, könnyen fésülhetővé válik.

Mikor válaszd a kezelést?

 • Ha gyenge, ritka a hajad
 • Vékonyszálú haj esetén
 • Ha küzdesz hajhullással
 • Ha szeretnéd megerősíteni a hajad
 • Ha dúsabb hajkoronát szeretnél a Nagy Napra
 • Ha fejbőrproblémával küzdesz
 • Ha dehidratált a hajad
 • Ha fényes, ragyogó hajat szeretnél

Az oxigénterápia hajnövesztést serkentő, hajdúsító és hajerősítő hatása nemcsak a fejbőr aktivitására van különösen jó hatással, de segít a sugárkezelés utáni lelki felépülésben is azáltal, hogy meggyorsítja a hajszerkezet regenerációs idejét. Kezelésünkkel ötször kevesebb idő alatt nyerheted vissza eredeti, a sugárkezelés megkezdése előtti frizurádat!

A kezelést megelőzően minden esetben javasoljuk, hogy egyeztess kezelőorvosoddal az oxigénterápia megkezdéséről. Ugyan kezelésünknek semmiféle kockázata nincs, 100%-ban megbízható, organikus hatóanyagainak köszönhetően, mégis fontos, hogy orvosod értesüljön róla.

A kemoterápia mialatt elpusztítja a rákos sejteket, számos negatív hatással lehet bőrünkre. Sugárkezelés során bőrünk – fejbőrünk is – kiszáradhat, gyulladások jelentkezhetnek, és nagyobb százalékban ki van téve irritációnak, a káros környezeti hatásoknak. Nem mellesleg, a kemoterápia egyik legszembetűnőbb mellékhatása is jelentkezik, a hajhullás.

Az oxigénterápia 100%-ban organikus hatóanyagainak köszönhetően teljesen kockázat- és irritációmentesen segít visszaállítani a fejbőrt eredeti állapotába azáltal, hogy értékes hatóanyagokkal tölti fel. Új életre kelti a fejbőrt, gyorsítja annak regenerációs idejét, és látványosan felgyorsítja a hajnövesztést, a hajsűrűsödést és a haj erősödését.

 • irritáció nélkül, speciális organikus termékekkel megtisztítja és hidratálja a fejbőrt,
 • professzionális masszázzsal és hidratáló kezeléssel elősegíti a fejbőr fellélegzését, és felkészíti a tápanyagok befogadására,
 • feltölti a fejbőrt vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyeket tiszta orvosi oxigénnel juttatunk el a fejbőr mélyére, oda, ahol a sejtanyagcsere történik.

Az oxigénterápia stimulálja a hajhagymákat és feleleveníti a fejbőrt. Kezeli a sugárkezelés során a fejbőrt ért káros hatásokat, visszaállítja a fejbőr megfelelő pH-értékét, felgyorsítja a kollagénképződést, és aktivizálja a hajhagymák és a fejbőr sejtjeinek működését. Oxigénterápiánkkal ötször kevesebb idő alatt visszanyerheted dús és erős hajad.

Az oxigénterápia segíti a sejteket a hosszabb és aktívabb életben maradásban, és elősegíti az elhalt sejtek feloldódását. Az oxigén jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és a bőr ellenállóképességét, így javul a fejbőr állapota, újra termékennyé válik, megerősödnek, új életre kapnak a hajhagymák.

 

A hajbeültetés komoly és igen költséges orvosi beavatkozás, amely leggyakrabban a kopaszodó, vagy már nagy százalékban kopasz férfiakat érinti. Gyakran találkozunk azzal az esettel, hogy a hajbeültetés sikertelen, és előfordul, hogy többszörös beültetés során sem aktivizálódnak a beültetett hajhagymák. Mi lehet ennek az oka? Fejbőrünk hajszálaink táptalaja, amelynek egészséges működése a vitamin-, oxigén- és ásványi anyag-ellátástól függ. A bőr pH-értékét normalizáló oxigénterápiás kezelésünk feltölti a fejbőrt azokkal az értékes tápanyagokkal, amelyekre szüksége van, ezzel előkészítve a „talajt” az új hajhagymák sikeres befogadására. Az oxigén vérkeringés-javító hatással bír, így elősegíti a kollagénképződést, ami elengedhetetlen az egészséges, aktív fejbőr érdekében.

Hajgyógyászati kezelésünk a fejbőr tápanyagellátásának feljavítására összpontosul. A fejbőr kéregtelenítése, szennyeződésektől való megtisztítása után magas nyomású, orvosi oxigén segítségével csaknem 70 féle vitaminból és ásványi anyagból álló hatóanyag-komplexumot juttatunk a fejbőr legmélyebb rétegeibe, aminek köszönhetően a fejbőr fellélegzik, felelevenedik, és fellendül aktivitása.

EREDMÉNYEINK

OXIGÉNTERÁPIA SORÁN ELÉRT EREDMÉNYEINK

MI A HAJGYÓGYÁSZATI OXIGÉNTERÁPIA KEZELÉS MENETE?

kozmetikai oxigénterápia
kozmetikai oxigénterápia

ISMERKEDJ MEG AZ OXYGENI HAIR TERMÉKEIVEL, ÉS HASZNÁLD ŐKET A MINDENNAPOKBAN!

Természetesen nem csak fejbőrprobléma esetén ajánlott az Oxygeni Hair  használata, ugyanis a termékek 100%-ban természetes összetevőkből állnak, mindegyik kemikáliától mentes, és olyan összetevőket tartalmaznak, melyek ápolják a hajat és táplálják a fejbőrt. Tisztító és mélyápoló hatásuk mellett többek között  segítenek a roncsolt haj helyreállításában, javítják a haj szerkezetét és simává, fényessé varázsolják a hajat.

Egyaránt használható az arcbőrön és a test többi részén is, hiszen teljes mértékben kíméletes a bőr számára, éppen ezért ajánljuk érzékeny bőrűeknek, kismamák és kisbabák számára is, mindennapos használatra.

Névtelen 1800 × 800 képpont 1800 × 700 képpont 1000 × 800 képpont 4

MIT TEHETSZ ÉS MIT NEM A KEZELÉS ELŐTT?

Készítsd elő a szervezeted a kezeléshez!

Fontos, hogy a kezelés előtti napokon figyelj arra, hogy egészségesen táplálkozz, minél több vitamindús ételt fogyassz (zöldségeket, gyömölcsöket). De a legjobb, ha sikerül elhatároznod magad, és életmódszerűen odafigyelsz szervezeted megfelelő vitamin- és tápanyagellátására. Ha teheted, fogyassz bio vagy megbízható termelőktől vásárolt zöldségeket és gyümölcsöket.

A kezelés megkezdése előtt kiemelten figyelj a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére. Igyál naponta minimum 2 liter szénsavmentes vagy szűrt vizet. A megfelelő vízfogyasztás teljes szervezetedre kihatással van, beleértve az agy működését és a bőr egészségét is.

Mellőzd az alkohol- és koffeintartalmú italok fogyasztását, illetve ízesített, szénsavas üdítő helyett szénsavmentes vagy szűrt vizet igyál.

Fontos, hogy legalább a kezelés előtti órákban ne dohányozz és ne fogyassz kávét vagy egyéb roboráló – koffein tartalmú innivalót.

A kezelés előtt kerüld a kémiai műveleteket (hajfestés, szőkítés, tartós hajegyenesítés) a kezelés előtt 10 nappal és a kezelés után 10 napig nem ajánlott!

Ne moss hajat 48 órával a kezelés előtt!

MIT CSINÁLJ AZ OXIGÉNTERÁPIA UTÁN ÉS MI AZ AMI TILOS?

Védd hajad és fejbőröd a kezelés után, míg a hatóanyagok beépülnek!

A kezelés után 60 percig tilos a dohányzás, szénsavas és koffeintartalmú italok fogyasztása.

A hajgyógyászati oxigénterápia után 12 órán keresztül nem ajánlott erős izzadással járó sportot végezni vagy szaunába/gőzfürdőbe/szoláriumba menni.

A kezelés után 48 órán keresztül nem ajánlott a fejbőrt közvetlen napsugárzásnak kitenni.

A kezelés után 10 napig tilos bármilyen kémiai művelet a fejbőrön.

A kezelés után 48 óráig nem ajánlott a hajmosás, de 24 óra a minimum.

A kezelés után és a terápia teljes időtartama alatt tilos bármilyen kemikáliát a fejbőrre tenni, hajtőemelő, szárazsampon, hajhab stb. használata kizárólag kemikáliamentes termékekkel történhet – erre hajgyógyászaink tudnak megoldást ajánlani.

A kezelés időtartama alatt nem ajánlott ammónia és egyéb kemikáliatartalmú hajfestékkel a hajfestés – erre hajgyógyászaink tudnak megoldást kínálni csökkentett, maximum 1% -os kemikáliatartalmú hajfestékünkkel történő hajfestés maximálisan biztonságos.

MIELŐTT BEJELENTKEZEL

HASZNOS TUDNIVALÓK HAJGYÓGYÁSZATI OXIGÉNTERÁPIA ELŐTT

Új oxigénterápiás vendégeinket kérjük, telefonon jelentkezzenek be referencia szalonjainkba, hogy teljeskörű tájékoztatást kapjanak a kezelésről és a kontraindikációkról.

A kezelés iránti nagy érdeklődés miatt érdemes időben bejelentkezni, nyílt napjainkra minimum 1 héttel előtte ajánlott.

A bejelentkezést követően kérjük vendégeinket, hogy olvassák el a kezelésről szóló tudnivalókat, különösen a kezelés előtti időszakra vonatkozó tájékoztatást (lásd lejjebb).

Hajgyógyászod az első kezelés során mikrokamerás vizsgálat segítségével felállítja hajdiagnózisod, amely alapján hajtípusodnak és haj-/fejbőrproblémádnak megfelelő otthoni hajápoló termékeket ajánl számodra. Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, erősítik és segítik a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok beépülését. Otthoni termékeink ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelésünk, ezáltal nyújtják és felgyorsítják a terápia hatását. Ezért a kezelés kiegészítésére kizárólag az Oxygeni Hair hajápoló termékei alkalmasak.

Speciális problémák/fejbőrbetegségek esetén minimum 10 alkalmas kúra javasolt, de probléma függvényében további fenntartó kezelésekre lehet szükség. Korpás, zsíros vagy száraz fejbőr esetén már 2-3 alkalom után látható az eredmény.

A kezelés során használt termékek és az otthoni hajápolók natúr kozmetikumok, állatkísérlettől mentesek és semmiféle kemikáliát nem tartalmaznak.

A kezelés gyermekek, terhes nők, szoptatós kismamák számára is nagy biztonsággal ajánlott.

A diagnózis és a kezelési terv felállításához szükségesek lehetnek további laborvizsgálatok és orvosi szakvélemények, amelyeket hajgyógyászod kérhet (belgyógyászati, teljes vérkép- góckutatással és autoimmun képpel, endokrinológiai (hormon) vizsgálat szintén vérvételből, fogászati vizsgálat, nőgyógyászati vizsgálat, ételallergia vizsgálat (glutén, laktóz stb.). Ha korábban részt vettél vizsgálatokon, hozd magaddal leleteidet az első alkalommal.

Az első kezelés ideje minimum 90 perc, amelynek során hajgyógyászod mikrokamerás és manuális hajdiagnózist végez; a következő alkalmak 60 percet vesznek igénybe.

Az első 5 kezelést 2 hetente, a fennmaradó kezeléseket pedig havi rendszerességgel javasolt elvégezni, de ezt minden esetben a hajgyógyász dönti el.

Egy oxigénterápiás kúra 10 alkalmat jelent; a probléma súlyosságától függően azonban lehetséges, hogy ennél kevesebb vagy több alkalom szükséges az eredmény eléréséhez.

Fontos, hogy életmódoddal is hozzájárulj az oxigénterápia hatékonyságához, az egészséges életvitel nagy százalékban segíti és felgyorsítja a terápia eredményességét. Rendszeresen sportolj, és figyelj oda testi-lelki egyensúlyodra, a kezeletlen stressz, a lelki gondok, a nem megfelelő munkahelyi környezet stb. közvetlen kihatással van hajad és fejbőröd állapotára is.

 

Kérünk, érkezz pontosan az oxigénterápiás kezelésedre! Amennyiben elmulasztod lemondani időpontodat, és telefonon sem ér el téged hajgyógyászod, ha bérleted van, levonunk egy alkalmat a bérletedből, illetve ha nincs bérleted, a következő alkalommal, amikor igénybe szeretnéd venni az oxigénterápiás kezelést, ki kell fizetned az előzőleg elmulasztott alkalmat is.

Maximum 10 perc késést tudunk tolerálni. 10 perc késés után hajgyógyászod nem köteles fogadni és elvégezni az oxigénterápiás kezelést. Az adott alkalmat viszont ki kell fizetned vagy egy alkalom levonásra kerül a bérletedből.

Hajgyógyász szakembereink a kezeléseinket kizárólag az általunk kiállított okirattal végezhetik. Ha elmész egy ilyen kezelésre, győződj meg róla, hogy az adott szakembernek van-e ilyen okirata.

Az utolsó oxigénterápia után kiküldjük e-mailben az elégedettségi kérdőívet, ahol az adott kérdésekből le tudjuk szűrni, hogy milyen eredményt sikerült elérni a kezelés során, és a hajgyógyász szaktudásáról a vendég visszajelzését szeretnénk kérni.

hajgyógyászati oxigénterápia

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?