Sikertörténet Noémi, Nagy Balázs - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

NOÉMI, NAGY BALÁZS VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

„Az én történetem ott kezdődött, amikor a mindig is egészséges hajam és fejbőröm teljesen megváltozott. Észrevettem hogy a hajam és a fejbőröm teljesen kiszáradt, ezután kerestem fel a szalont, amiért mai napig nagyon hálás vagyok. A szárazságon kívül hajhullás és elvékonyodott hajhossz is jelentkezett nálam. Egy barátnőm ajánlotta nekem a terápiát, én pedig felkerestem a hozzám legközelebbi szalont.

A diagnózisom extra száraz (dehidratált) fejbőr és hajvég volt, amire a tökéletes termékeket kaptam a hajgyógyászomtól, ami tartalmazta a Hydrate Washt és Hydrate Maskot, azon kívül Pure Aloe Verát, H2O Thermalt, Hydrate Oilt es a Vitamin Serumot.

Szuper személyre szabott tanácsokat kaptam mind hajápolás, mind életmód terén, pl: megfelelő folyadékbevitel, vitaminpótlás, hajápolók megfelelő használata. 5 oxigénterápiás alkalom csodát tett a hajammal és a fejbőrömmel egyaránt, de nem fogok felhagyni vele!

Nagyon sikeresnek élem meg a terápiát, rengeteg új hajszálam van, megerősödött és sokkal gyorsabban nő, mint a kezelés előtt, az ajánlott termékek pedig kezelhetőbbé tették a hajam. 

Mint a legtöbb nőnek, a hosszú hajam nekem is egyfajta magabiztosságot, nőiességet sugároz, nagyon boldog vagyok, hogy ezt az “érzést” visszakaptam a terápia által!

A hajgyógyászommal már első alkalommal összehangolódtunk, úgy érzem. Borzasztóan elkeseredve léptem be az ajtón és mutattam neki, mi történt az egyébként világ életemben egészséges hajammal alig pár hónap extra stressz hatására. Nagyon kedves volt, biztatott már az első perctől, hogy helyrehozza és így is lett! Minden terápiát péntek délutánokra időozítettünk, ezzel levezetve a heti rohanós, dolgos, stresszes hétköznapokat, szóval a hétvégének így mindig “kipihenve” kezdtem neki, és teljesen másképpen töltődtem, mint mikor enélkül kezdődött volna!

Kedvenc termékem nincs, mindet nagyon szeretem, konkrét terméket nem ajánlottam senkinek, viszont mindenkinek, aki megkérdezte, mitől nő ilyen gyorsan és egészségesen a hajam, ajánlottam az oxigénterápiát! Mindenféleképpen tudom ajánlani az oxigénterápiát, már ajánlottam is és többen bele is vágtak! Nagyon hálás vagyok az eredményért. Köszönöm!”

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?