Sikertörténet Réka, Balogh Ádám - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

RÉKA, BALOGH ÁDÁM VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

20 éve tartó hajhullással küzdöttem, fejbőrviszketés, zsíros fejbőr, zsíros korpa, sebesedés. Semmilyen tartós megoldás nem volt erre. Az interneten találtam rátok. Zsíros korpa és mikrosérülések volt a diagnózis. Sampont, pakolást kaptam a fejemre és elkezdtük az O2 terápiát. Már az első alkalommal újjászülettem. A fejbőröm fellélegzett és megszűnt az állandó viszketés. Minden kezelés után a következő hajmosásnál kb. 0, azaz semennyi hajam nem hullott ki a korábbi maroknyihoz képest! Rengeteg babahajam nőtt, egy új frufrum lett a sok hajból. 

5 alkalomra volt szükség, melyeket otthon samponnal, hajpakolással és vitaminos szérummal kombináltunk. Teljesen száműztem a szárazsampont, ami addig csak súlyosbította a fejbőröm állapotát. Erre is a hajgyógyászom hívta fel a figyelmemet, ami nagyot lendített a javuláson.

Ádámmal maximálisan elégedett vagyok, mindig vidáman és lelkesedéssel kezelt, pozitívan feltöltődve távoztam minden alkalommal. Ajánlottam már barátnőimnek, akik valamilyen fejbőrproblémával küzdenek. 

Kedvenc termékem a sampon, ami érzem, hogy ápolva és kímélő módon szabadít meg mindentől, ami nem a hajamra való, hidratálás kell mellé, de mindenképp megéri használni az Oxygeni Hair termékeit. Köszönöm Nektek és különösen Ádámnak, hogy visszaadtátok az egészséges hajamat és ezáltal az önbizalmamat.

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?