Bács-Kiskun megye - Oxygeni Hair & Skin

SZALONJAINK BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN

Bács-Kiskun megye oxigénterápia

2 3

ANDI FODRÁSZAT

HELVÉCIA

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Andi fodrászat Bács-Kiskun megye oxigénterápia

Fodrászként mindig is fontos volt számomra a szakmai fejlődés, ezért folyamatosan képeztem magam, hogy vendégeimnek a legjobbat tudjam nyújtani. Egy idő után olyan szolgáltatást kerestem, ami a haj és a fejbőr egészségében nyújt segítséget, mivel a mottóm : “az egészséges haj lehet csak szép haj “. 2021 – ben találtam rá az oxigénterápiára,ami minden elképzelésemet felülmúlta.

2 3
ikonok

ROMHÁNYI NŐI SZÉPSÉGSZALON

KECSKEMÉT

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS KOZMETIKAI SZALON

Bács-Kiskun megye oxigénterápia

Számunkra a legfontosabb az, hogy minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani vendégeink számára, mindamellett, hogy egészségesebb életformát és még szebb megjelenést tudjunk szerezni nekik az oxigénterápia segítségével. Emelett nem csak egészségesebb lesz tőle a hajuk és a fejbőrük, de vitaminokkal és ásványi anyagokkal a fejbőr teljes immunrendszerére is hat. Ennek következtében rengeteg új, erős babahaj növekszik

2 3

LILLAND HAJSZALON

Kiskunhalas

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Lilland Hajszalon - Bács-Kiskun megye oxigénterápia

2019-ben született meg a kislányom, Manna, és minden megváltozott. Egyrészt prioritást kapott az egészség, a kemikáliamentesség igénye, másrészt a hajam rettenetesen kihullott, szerkezete megváltozott, amire gyors és hatékony megoldást kerestem magamnak. Rátaláltam az Oxygeni Hair-re, és annyira magával ragadott, hogy 2021-től a LILLAND Hajszalon vendégei számára is elérhetővé tettem ezt a komplex kezelés. Azóta számos fejbőrproblémát (korpás, zsíros, seborrheás stb.) és hajhullást (post-covid, hormonális, férfias, foltos, szülés utáni stb.) kezeltünk sikerrel.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?