fbpx

Ha göndör hajad van, akkor bizonyára tudod, milyen kihívásokkal jár ennek a hajtípusnak a kezelése. De ne aggódj, mi itt vagyunk, hogy segítsünk! Az ápolás és kezelés göndör hajra különleges figyelmet és termékeket igényel. Oxygeni Curly Method kezelésünk során a legjobb minőségű, 100%-ban természetes termékeket alkalmazunk, amelyek segítenek Neked abban, hogy hajad egészséges, hidratált és gyönyörű legyen.

Göndör hajad egészségesen ragyog majd oxigénterápiával kombinált hajregeneráló kezelésünknek köszönhetően. Emellett szakértő csapatunk mindig rendelkezésedre áll tanácsadással és tippekkel, hogy a hajad mindig tökéletesen nézzen ki.

Oxigénterápia Curl Defining koktéllal

A Curly Method során kiemelt figyelmet szentelünk a göndör haj hidratálására, hiszen a göndör haj alapból száraz és dehidratált. Hangsúlyt fektetünk arra, hogy ne fosszuk meg a természetes olajaktól a hajat, ami megóva a hajszálakat, illetve mélyen hidratáljuk a hajat különböző hatóanyagokban gazdag termékekkel.

Kezelésünk során mélyen megtisztítjuk a hajat, figyelve arra, hogy biztosítsuk a hidratáltságát. A kezelés során a hámlasztást és pH visszaállítását követően mélyhidratálás következik, majd a Curl Defining koktél befújása a hajba orvosi tisztaságú oxigén segítségével. Végül pedig a 100%-ban természetes hajformázó keverék következik, amely gyönyörű tartást ad a hajnak, miközben ápolja azt magas minőségű hatóanyagokkal.

HOGYAN ZAJLIK A KEZELÉS?

  • Fejbőr előkezelése (szükség esetén)

  • Fejbőr peeling bambuszgolyós méregtelenítő radírral

  • Fejbőr megtisztítása samponnal és a hajhossz előápolása

  • Gyümölcssavas hámlasztás

  • Tonizálás, fejbőr pH értékének visszaállítása

  • Curl Defining pakolás göndör hajra

  • Göndör haj mélyhidratálása hatóanyagokban gazdag hidratáló keverékkel

  • Curl Defining koktél befújása a teljes hajhosszba tiszta orvosi oxigén segítségével

  • Haj formázása, hajápoló keverék felvitele a hajvégekre, amely gyönyörű göndör tincseket eredményez

  • Haj szárítása, formázása és hajápoló olajok felvitele a hajvégekre

HATÓANYAGAINK

Az Oxygeni Hair termékei gondosan válogatott hatóanyagokat tartalmaznak, ezzel kímélve a fejbőrt és a hajat a mesterséges, káros anyagoktól. Igyekszünk a környezetet is kímélni, ugyanis a gyártási folyamatok során a minimumra csökkentettük a fosszilis energiafelhasználást.

Márkánk megálmodásakor szem előtt tartottuk, hogy a természetes hatóanyag-tartalmú termékekkel lehet a legtöbbet tenni a haj és fejbőr egészségéért, éppen ezért fontos volt számunkra, hogy termékeink kemikáliáktól, és más káros anyagoktól mentesek legyenek. Az Oxygeni Hair termékei vegán hatóanyagokat tartalmaznak, nem dúsítjuk semmiféle színezékkel vagy illatanyaggal, a gyártás során pedig nem végzünk állatkísérleteket.