Curly Method kezelés - Oxygeni Hair & Skin
Curly Method kezelés
Curly Method kezelés
Curly Method kezelés

Oxygeni Curly Method kezelés

Göndör hajra

Ha göndör hajad van, akkor bizonyára tudod, milyen kihívásokkal jár ennek a hajtípusnak a kezelése. De ne aggódj, mi itt vagyunk, hogy segítsünk! Az ápolás és kezelés göndör hajra különleges figyelmet és termékeket igényel. Az Oxygeni Curly Method kezelés során a legjobb minőségű, 100%-ban természetes termékeket alkalmazunk, amelyek segítenek Neked abban, hogy hajad egészséges, hidratált és gyönyörű legyen.

Göndör hajad egészségesen ragyog majd oxigénterápiával kombinált hajregeneráló kezelésünknek köszönhetően. Emellett szakértő csapatunk mindig rendelkezésedre áll tanácsadással és tippekkel, hogy a hajad mindig tökéletesen nézzen ki.

OXIGÉNTERÁPIA

CURL DEFINING KOKTÉLLAL

A Curly Method kezelés során kiemelt figyelmet szentelünk a göndör haj hidratálására, hiszen a göndör haj alapból száraz és dehidratált. Hangsúlyt fektetünk arra, hogy ne fosszuk meg a természetes olajaktól a hajat, ami megóva a hajszálakat, illetve mélyen hidratáljuk a hajat különböző hatóanyagokban gazdag termékekkel.

Kezelésünk során mélyen megtisztítjuk a hajat, figyelve arra, hogy biztosítsuk a hidratáltságát. A kezelés során a hámlasztást és pH visszaállítását követően mélyhidratálás következik, majd a Curl Defining koktél befújása a hajba orvosi tisztaságú oxigén segítségével. Végül pedig a 100%-ban természetes hajformázó keverék következik, amely gyönyörű tartást ad a hajnak, miközben ápolja azt magas minőségű hatóanyagokkal.

HOGYAN ZAJLIK A KEZELÉS?

Curly method kezelés

1. lépés

Fejbőr előkezelése (szükség esetén)

2. lépés

Fejbőr peeling bambuszgolyós méregtelenítő radírral

3. lépés

Fejbőr megtisztítása samponnal és a hajhossz előápolása

4. lépés

Gyümölcssavas hámlasztás

5. lépés

Tonizálás, fejbőr pH értékének visszaállítása

6. lépés

Curl Defining pakolás göndör hajra

7. lépés

Göndör haj mélyhidratálása hatóanyagokban gazdag hidratáló keverékkel

8. lépés

Curl Defining koktél befújása a teljes hajhosszba tiszta orvosi oxigén segítségével

9. lépés

Haj formázása, hajápoló keverék felvitele a hajvégekre, amely gyönyörű göndör tincseket eredményez

10. lépés

Haj szárítása, formázása és hajápoló olajok felvitele a hajvégekre
kozmetikai oxigénterápia

HATÓANYAGAINK

Curly method kezelés

Az Oxygeni Hair termékei gondosan válogatott hatóanyagokat tartalmaznak, ezzel kímélve a fejbőrt és a hajat a mesterséges, káros anyagoktól. Igyekszünk a környezetet is kímélni, ugyanis a gyártási folyamatok során a minimumra csökkentettük a fosszilis energiafelhasználást.

Márkánk megálmodásakor szem előtt tartottuk, hogy a természetes hatóanyag-tartalmú termékekkel lehet a legtöbbet tenni a haj és fejbőr egészségéért, éppen ezért fontos volt számunkra, hogy termékeink kemikáliáktól, és más káros anyagoktól mentesek legyenek. Az Oxygeni Hair termékei vegán hatóanyagokat tartalmaznak, nem dúsítjuk semmiféle színezékkel vagy illatanyaggal, a gyártás során pedig nem végzünk állatkísérleteket.

water 1

Oxygeni Hair & Skin

logo ikon 100 natural termeszetes
logo ikon premium quiality
logo ikon chemical free
logo ikon lebomlo biodegradable

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?