Hajgyógyászaink véleménye - Oxygeni Hair & Skin

HAJGYÓGYÁSZAINK VÉLEMÉNYE

OLVASD EL SZAKEMBEREINK VÉLEMÉNYÉT!

Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye

HAJGYÓGYÁSZAINK MONDTÁK

HAJGYÓGYÁSZAINK VÉLEMÉNYE

5

Bácsalmási Mariann

Vezető-Oktató hajgyógyász

„Hozzám mindig is közelebb állt a natúrkozmetika – biokozmetikai vonal, így saját márkám megalkotásában ez döntő szerepet játszott. Az Oxygeni Hair hajápolási termékei kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak, állatkísérletektől mentesek, nem szennyezik a környezetet és csomagolásuk újrahasznosítható- lebomló anyagból készült. Az oxigénterápiás hajgyógyászati kezelés és a hozzá tartozó termékek forradalmi újdonságnak számítanak a hajgyógyászatban, hiszen ez az első valódi immunterápia a hajgyógyászatban .” – Bácsalmási Mariann – a márkáról és az oxigénterápiáról
„Munkám során olyan hajgyógyászokat képzek, akik maximális szakmaisággal, odafigyeléssel és körültekintéssel végzik munkájukat. A hajgyógyászat komplex tudást igényel, mely nem merül ki a diagnózisnál és a kezelés elvégzésénél. Nem engedjük el a termékeinkkel dolgozó szakemberek kezét, folyamatosan segítjük munkájukat és ezzel biztosítjuk vendégeik elégedettségét.” – Bácsalmási Mariann – az oktatásról
Kuvik Eva

Kuvik Erika

Fodrász – Hajgyógyász

„2018 óta dolgozom a Szabó Imre Hair & Beauty budai szalonjában. Már a kezdeteknél felkeltette az érdeklődésemet a hajgyógyászat. Azóta számos továbbképzésen vettem részt, melyek során elsajátíthattam azt a kellő tudást, ami által mára már jómagam is a hajgyógyászok csapatát erősíthetem. Számomra a legfontosabb, hogy a fejbőrproblémával küzdő vendégeinknek megoldást tudunk nyújtani az oxigénterápia segítségével, amely alkalmazása során a tünetek megszűnnek és a haj is új életre kel. Lenyűgöző eredményeket érünk el, mint például hajhullás megszűnése, nincsen többé ritkuló haj, csak dúsuló hajkorona és egészséges hajszálak, megszűnik a zsírosodás, a korpa, és abbamarad a kopaszodás, ami helyett új hajszálak jelennek meg. Ezekre és még sok más problémára is megoldás a kezelés. Keressenek bátran és forduljanak hozzám bizalommal.”

Baran Barbara

Baran Barbara

Fodrász – Hajgyógyász

„Amikor valaki fejbőrproblémával küzd, minden lehetséges dolgot kipróbál, hiszen kétségbeesik. Sajnos ezeknek nagy százaléka nemhogy nem nyújt megfelelő eredményt, de olykor árt is a fejbőrnek. Az oxigénterápia egy olyan kezelés, ami csak a jó irányba tudja terelni a problémát. 100%-ban természetes anyagokkal dolgozik és az immunrendszer erősítésén alapszik. Nem okoz irritációt, csupán táplálja, felfrissíti a fejbőrt. Ez a kezelés igazán reformértékű a szakmában.

Amikor a vendégeim arcán látom alkalomról alkalomra a megnyugvást, nagyon felemelő. Eleinte gyakran ők sem hisznek benne, hogy hatni fog a kezelés, de rövid időn belül ők maguk láthatják a fejlődést. Sok nő és férfi mentesült a mindennapos feszültségtől és rossz közérzettől a kezelések során azáltal, hogy újra életre kelt a hajuk és fejbőrük!”

Darabos Leila 1

Darabos Leila

Fodrász – Hajgyógyász

„A hajgyógyászat különösen fontos szerepet tölt be a munkásságomban, mivel fontos számomra teljes körű segítséget nyújtani a vendégeimnek. Hajgyógyászati ismereteim és az oxigénterápiás kezelés segít abban, hogy a frizura elkészítése mellett figyelmet fordíthassak vendégeim fejbőrének egészségére és ápolására is.”

 
 
Szigeti Regina

Szigeti Regina

Fodrász – Hajgyógyász

„Az oxigénterápiás képzéseken való részvétel olyan profizmussal és precizitással bővítette szakmai tudásom, amelyre nyíltan lehet büszke az ember. Vendégeim mindig elégedetten térnek vissza az újabb kezelésekre, ugyanis hajuk kívül-belül látványosan egészségesebb a kezelések után. Azok a vendégeim, akik valamilyen speciális, nehezen kezelhető problémával érkeztek hozzám (kóros hajhullás, gyulladt fejbőr, könnyen zsírosodó haj, száraz, korpás fejbőr), mára sokkal elégedettebbek nem csak hajukkal, hanem önmagukkal is. Ez az, amiért érdemes folyamatosan fejleszteni önmagunkat és bővíteni tudásukat.”

 
Fulop Ilona

Fülöp Ilona

Fodrász – Hajgyógyász

„Hajgyógyászként számomra fontos, hogy segítséget nyújthassak azoknak, akik bármilyen hajszerkezeti vagy fejbőrproblémával szenvednek. A különböző fejbőr- és hajproblémák szinte korunk népbetegségévé váltak. Felgyorsult, rohanó világunkban a káros környezeti hatások, stressz, helytelen táplálkozás, lelki egyensúly felborulása okozzák a problémák jelentős részét. Az oxigénterápia által azonban a hajhagymák megfelelő mennyiségű oxigénhez, vitaminhoz és ásványi anyagokhoz jutva új életre kelnek, amely a hajszálak megerősödését eredményezi. A kezelés alatti fejbőrmasszázs pedig segít abban, hogy a vendégek kipihenve, feltöltődve érezzék magukat.

Az oxigénterápiás kezelést mindenkinek ajánlom, nők, férfiak, kismamák, áldott állapotban lévő nők, kamaszok, gyermekek számára egyaránt. Ha hajhullással, kopaszodással küzdesz, vagy zsíros, száraz, irritált, viszkető a fejbőröd, ez a kezelés kockázatmentesen látványosan segít. Az oxigénterápia az immunrendszer erősítésén, helyreállításán alapszik, ezért bármilyen problémát képes orvosolni.”

 

Lafko Katalin 1

Lafkó Katalin

Fodrász – Hajgyógyász

„Mindig is törekedtem a vendégeim maximális kiszolgálására és a minőségi munkára. Munkám során tapasztaltam, hogy milyen sok vendégem küzd fejbőrbetegséggel, hajhullással, kopaszodással. Ezért is nagy örömömre szolgált, amikor találkoztam az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezeléssel és hajápolási termékeikkel. Mind a kezelés, mind az Oxygeni Hair termékek egyedülállóak Magyarországon, 100%-ban natúr összetevőket tartalmaznak és kemikáliamentesek. Az oxigénterápiát nemcsak a fejbőrproblémával küzdő vendégeim számára ajánlom, hiszen a kezelés haj és fejbőr egészséges állapotának fenntartásában is nagy szerepet játszik. Emellett serkenti a hajnövekedést, regenerálja a hajszálakat és megvédi a hajat és a fejbőrt a külső káros tényezőktől. Örömömre szolgál, hogy vendégeim a kezelések során önbizalommal, mosollyal és elégedettséggel az arcukon távoznak a szalonból.”

 
Nadasi Dora

Nádasi Dóra

Fodrász – Hajgyógyász

„2000-ben szembesültem először, gyermekem születésekor a hajhullás problémájával, így kerültem kapcsolatba a hajgyógyászattal. Ahhoz, hogy átfogó képet kapjak a hajgyógyászat rejtelmeiről, az alapoktól indultam és elvégeztem a fodrász iskolát. Ezt követően magasabb szinten szerettem volna foglalkozni a hajgyógyászat tudományával, ezért kamatoztatva a húszéves egészségügyi tudásomat, mélyebben kezdtem vele foglalkozni. Azért szeretek az Oxygeni Hair termékekkel dolgozni és oxigénterápiás kezelést nyújtani vendégeimnek, mert így személyre szabott, valóban hatékony megoldást kínálhatok számukra a fejbőrproblémák megszüntetésére.”

Ladneczki Szilvia 1

Ledneczki Szilvia

A Hair Ledneczki referenciaszalon tulajdonosa

„Nagyon sok vendégünknél tapasztaljuk, hogy valamilyen fejbőrproblémával küzdenek, úgy, hogy sok esetben nem is tudnak róla. Saját életemben is arra törekszem, hogy minél tisztábban étkezzek és minél kevesebb kemikáliát vigyek be a szervezetembe. Odafigyelek, hogy mit kenek a bőrömre és a hajamra is. Nagyon örültem, amikor megismertem az oxigénterápiát és az Oxygeni Hair termékeit, hiszen a kezelés és a termékcsalád is 100%-ban natúr, vegán és kemikáliamentes. Az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelésének és hajápolási termékeinek köszönhetően tudok segíteni vendégeimnek, hiszen nagyon sokan, sőt egyre többen küzdenek hajhullással, kopaszodással, hajritkulással és még sok más problémával. 

Az oxigénterapiát szívből ajánlom mindenkinek, fantasztikus , hogy nem tartalmaz semmilyen műanyagot és kőolajszármazékot. Sajnos sokan nem tudják, hogy szinte  az összes piacon kapható sampon, pakolás tele van ezekkel az anyagokkal (szilikonnal, szulfátokkal, parabénekkel…). A terápiát nem csak fejbőrproblémás vendégeknek ajánljuk, hanem mindenkinek, hiszen könnyedén ápolja a hajat és a fejbőrt is. Gyönyörű fényt és ápolást biztosít a hajnak és fejbőrnek, hajnövesztésnél is nagyon hatásos.”

Balogh Adam

Balogh Ádám

Fodrász – Hajgyógyász

„Tízéves fodrásztapasztalatom alapján kijelenthetem, az oxigénterápia a legforradalmibb, biológiai szempontból végletekig végiggondolt, minden fejbőr- és hajproblémára összeállított és kifejlesztett rituálés kezelés!
Azt látni, hogy a sejtszintű regenerálás ilyen magaslatokban jelentkezik vendégeimnél, látványban és érzésben egyaránt megnyugtató számomra. Vendégeim elégedettsége a legfontosabb, és hihetetlen érzés, hogy legyen az bármilyen fejbőrprobléma, bizalommal fordulnak hozzám. Sokan mondják, hogy a kezelés alatt szinte újjászületnek és a szalonból teljesen feltöltődve távoznak. Szeretném, ha minden vendégem átélné ezt a csodát.”

Baksa Monika

Baksa Mónika

Fodrász – Hajgyógyász

„Régóta foglalkozom az oxigénterápiával. Mindig is érdekelt a fodrászaton belül a hajgyógyászat, a különböző haj- és fejbőrproblémák. Sajnos egyre több ember, férfiak és nők egyaránt érkeznek különféle problémával, akár egy hajhullással, akár egy súlyosabb seborrheával.
Több, mint 20.000 fejbőrön végeztük el és teszteltük le a kezelésünket, ami 98%-ban sikeres volt. Véleményem szerint az oxigénterápiával sok vendégem problémáján tudok segíteni, és jó érzéssel tölt el, hogy pozitív élményekkel és tapasztalatokkal térnek vissza hozzám hétről hétre.”

Névtelen terv 1

Misányi Johanna

Fodrász – Hajgyógyász

„Fontos számomra, hogy az egyre gyakoribb fejbőrproblémákra megoldást tudjak nyújtani vendégeim számára. Sokszor fordulnak hozzám tanácstalanul a nem szűnő panaszok miatt, és tőlem várnak segítséget. A továbbképzéseket követően az oxigénterápiás kezeléseknek köszönhetően ma már egészséges fejbőrt és hajat varázsolhatok vendégeimnek, amely a különböző problémák megszűnéséhez is vezet. Vendégeim nem csak hajuk minőségének javulását köszönhetik az oxigénterápiának, hanem számtalan hajhullás, pikkelysömör és kopaszodás esetében volt az utolsó, egyben legjobb megoldás.”

Gal Bori

Gál Bori

Fodrász – Hajgyógyász

„Az oxigénterápia által rájöttem, mennyire is fontos testi és lelki egészségünk. Számtalanszor tapasztalunk fejbőrünkön különböző problémákat, szárazságot, faggyútúltermelődést, ekcémát, pikkelysömört, megritkul, hullik a hajunk. Sajnos ezen problémák hátterében vagy a testünkben, vagy a lelkünkben kell kutakodni, hogy rájöjjünk, mi is okozhatja az adott tünetet.
Azért szeretem és csinálom teljes szívvel a kezeléseket, hogy ezekre a problémákra fényt derítsünk, a vendég egészsége, illetve hajkoronája, fejbőre érdekében.
Téged is várlak sok szeretettel budai szalonunkban!”
Zsuliett 1

Horváth Zsüliett

Fodrász – Hajgyógyász

„Az Oxygeni Hair oxigénterápia által rengeteg új és hasznos információval bővült a tudásom.
Fontos, hogy a kemikáliákat elhagyjuk a hajápolási rutinunkból, ezért is tökéletes az oxigénterápias kezelés, illetve maguk a termékek is, mivel 100%-ban natúr összetevőkből állnak és kemikáliamentesek (szilikon-, szulfát- és parabénmentes).
A terápia alatt több mint 59 féle vitamint és ásványi anyagot jutattunk be a fejbőrbe. Az oxigénterápia nem csak számos fejbőrprobléma kezelésére nyújt megoldást, hanem különböző hajhullásokra (foltos, diffúz hajhullásra, kopaszodásra) is. Az oxigénterápiát ajánlom hajbeültetésre váró vendégeknek is, mivel a terápia által sikeresebb lehet az eljárás.
Várom sok szeretettel a gyógyulni és szépülni vágyókat!
konya vivien

Kónya Vivien

Fodrász – Hajgyógyász

Ki ne szeretne magabiztosan megjelenni minden egyes nap? A hajunk ehhez az érzéshez rengeteget tud adni. Fodrászként fontos számomra, hogy ne csak napokra szóljon az általam nyújtott szalonélmény, hanem tartós változást is okozzon. Az oxigénterápia ebben hatalmas támogatást nyújt. Vendégeim eleinte kétkedve fogadták, hogy pont egy 100%-ban természetes összetevőkből álló termék ennyire hatékony tud lenni. Nekem pedig nem is tudom, mi a nagyobb öröm: látni, ahogy egy haj- vagy fejbőrproblémát sikeresen tudunk kezelni, vagy amikor valaki az egészséges (vagy annak tűnő) hajával veszi igénybe a kezelést, és nem várt eredményként egy teljesen új, látványosan szebb hajszerkezetet kap. Mert az egészséges haj mindig szép. Ebben a rohanó világban néha meg kell állnunk és foglalkoznunk az egészségünkkel. Miért ne kezdhetnénk a hajunknál? 

Azért is örülök, hogy csatlakoztam az OXYGENI csapatához, mert így a vendégeim minden fejbőrt és hajat érintő igénye egy helyen kielégíthető szalonomban, és az egészség így már nem lehet idő vagy távolság kérdése.

HALLGASD MEG HAJGYÓGYÁSZAINKAT!

HOGYAN SEGÍT AZ OXIGÉNTERÁPIA?

Érdekel még több vélemény? Hajgyógyászaink véleménye mellett számos sikertörténet született.

Olvasd el oxigénterápiás sikertörténeteinket ide kattintva!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?