HAJGYÓGYÁSZ VÉLEMÉNYEK AZ OXIGÉNTERÁPIÁRÓL

Bácsalmási Mariann

Vezető-Oktató hajgyógyász

“Hozzám mindig is közelebb állt a natúrkozmetika – biokozmetikai vonal, így saját márkám megalkotásában ez döntő szerepet játszott. Az Oxygeni Hair hajápolási termékei kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak, állatkísérletektől mentesek, nem szennyezik a környezetet és csomagolásuk újrahasznosítható- lebomló anyagból készült. Az oxigénterápiás hajgyógyászati kezelés és a hozzá tartozó termékek forradalmi újdonságnak számítanak a hajgyógyászatban, hiszen ez az első valódi immunterápia a hajgyógyászatban .” – Bácsalmási Mariann – a márkáról és az oxigénterápiáról

“Munkám során olyan hajgyógyászokat képzek, akik maximális szakmaisággal, odafigyeléssel és körültekintéssel végzik munkájukat. A hajgyógyászat komplex tudást igényel, mely nem merül ki a diagnózisnál és a kezelés elvégzésénél. Nem engedjük el a termékeinkkel dolgozó szakemberek kezét, folyamatosan segítjük munkájukat és ezzel biztosítjuk vendégeik elégedettségét.” – Bácsalmási Mariann – az oktatásról

Kuvik Erika

Fodrász – Hajgyógyász

“2018 óta dolgozom a Szabó Imre Hair & Beauty budai szalonjában. Már a kezdeteknél felkeltette az érdeklődésemet a hajgyógyászat. Azóta számos továbbképzésen vettem részt, melyek során elsajátíthattam azt a kellő tudást, ami álltál mára már jómagam is a hajgyógyászok csapatát erősíthetem. Számomra a legfontosabb, hogy a fejbőrproblémával küzdő vendégeinknek megoldást tudunk nyújtani az oxigénterápia segítségével, amely alkalmazása során a tünetek megszűnnek és a haj is új életre kel. Lenyűgöző eredményeket érünk el,mint például hajhullás megszünése, nincsen többe ritkuló haj,csak dúsuló hajkorona és egészséges hajszálak, megszűnik a zsírosodás, a korpa, és abba marad a kopaszodás, ami helyett új hajszálak jelennek meg. Ezekre és még sok más problémára is megoldás a kezelés. Keressenek bátran és forduljanak hozzám bizalommal.”

Váczi Krisztián

Fodrász – Hajgyógyász

“Rengeteg otthon elvégezhető és professzionális fejbőrápoló kezelésről hallottam már, melyek némelyike hatásos, de sokszor csalódnak a felhasználók. Az oxigénterápia minden egyes kezelése után jól láthatóak és érezhetőek az eredmények. Különböző haj és fejbőr problémákkal keresnek meg vendégeim a hajhullástól az ekcémáig, nem volt olyan alkalom, hogy ne eredményezte volna a probléma megszűnését a terápia. Persze ehhez az is kell, hogy a vendég komolyan vegye a terápiát és ő maga is mindent megtegyen annak érdekében, hogy fejbőre újra egészséges legyen, ezért minden esetben egy előzetes konzultációt, majd a kezelés után is részletes információt adok, mire kell figyelni.

Már maga a nagy dózisú oxigén is jó hatással van a hajhagymák fejlődésére, a vitaminkoktél, amit ezzel a sejtekbe juttathatunk pedig kiemelkedően fontos anyagokkal járul hozzá mind a bőr, mind a hajhagymák megfelelő működéséhez. Mindig izgatottan várom vendégeim tapasztalatait és figyelem fejbőrük állapotának javulását, hajhullásuk megszűnését és azt, milyen egészséges és élettel teli lesz frizurájuk.”

Futó Zsuzsanna

Fodrász – Hajgyógyász

“Hajgyógyászként a frizura formája és színe mellett nagyon fontosnak tartom, a haj minőségét, ápoltságát! Fodrászként leginkább a hajszálak sérülésének minőségjavításával foglalkoztunk, krémekkel, pakolásokkal, szerkezetjavító kezelésekkel. De a hajhagymákig nem tudtunk lehatolni ezekkel az anyagokkal, pedig ott igényli a legnagyobb tápanyagot a hajunk. Sok esetben a haj problémái a “gyökerektől” (hajhagymáktól) a fej bőrből erednek. (ritkuló haj, kopaszodó haj, gyulladt fejbőr, seborea, korpa, ekcéma, fejbőrszárazság). Ezekre a problémákra ad választ, az oxigénterápia. Vendégeink többsége, reményvesztve érkezik hozzánk (évek óta járnak bőrgyógyászhoz, kipróbáltak mindenféle csodaszert, hosszú távú javulást, egyik sem eredményezve). Tapasztalataim szerint az oxigénterápia gyorsan reagál, tartósan jó eredményekkel. A kezelés egy 3 lépésből álló, tisztító kezeléssel kezdődik, melynek eredményeképpen a fejbőr, zsírmentes, elhalt hámrétegtől megtisztult, baktérium mentes lesz, amin keresztül, már át tudjuk juttatni a vitaminkoncentrátumot, egészen a hajhagymákig. A fejbőr fellélegzik, és egy nagy dózisú “vitaminbombát” (tápanyagot) kap a hajhagyma. Ezáltal ezt a kezelést mindenkinek ajánlani tudom.“

Patonai Éva

Fodrász – Hajgyógyász

“Hajgyógyászként sikerült a szakma igazi rejtelmeivel is megismerkednem, így vendégeim frizuráit nem csak kívülről, hanem belülről is maximálisan tudom ápolni. Sokan nem tudják, de a különböző fejbőr és hajszerkezeti problémákat, melynek valamelyik formája tízből kilenc embert érintenek, legtöbbször a hajhagymák nem megfelelő vér és oxigén ellátása okozza. “

 Napról napra többet tanulok, a fejlődésemben sokat segített Szabó Imre mesterfodrász. Igyekszem mindig a maximumot nyújtani a vendégeimnek. Nagyon fontos számomra a vendégem saját egyénisége, arc karaktere és természetesen az ő elképzelése, kívánsága, hogy maximálisan elégedett legyen az eredménnyel.”

Baran Barbara

Fodrász – Hajgyógyász

Amikor valaki fejbőrproblémával küzd, minden lehetséges dolgot kipróbál, hiszen kétségbeesik. Sajnos ezeknek nagy százaléka nemhogy nem nyújt megfelelő eredményt, de olykor árt is a fejbőrnek. Az oxigénterápia egy olyan kezelés, ami csak a jó irányba tudja terelni a problémát. 100%-ban természetes anyagokkal dolgozik és az immunrendszer erősítésén alapszik. Nem okoz irritációt, csupán táplálja, felfrissíti a fejbőrt. Ez a kezelés igazán reformértékű a szakmában.

Amikor a vendégeim arcán látom alkalomról alkalomra a megnyugvást, nagyon felemelő. Eleinte gyakran ők sem hisznek benne, hogy hatni fog a kezelés, de rövid időn belül ők maguk láthatják a fejlődést. Sok nő és férfi mentesült a mindennapos feszültségtől és rossz közérzettől a kezelések során azáltal, hogy újra életre kelt a hajuk és fejbőrük!

Juhász Misi

Fodrász – Hajgyógyász

“Fodrászként azt gondolom, hogy a gyönyörű frizura alapja az egészséges fejbőr és haj. A fejbőr megfelelő ápolása, tisztán tartása és kezelése egy alapvető higiénia tényező. A mai világban a fogyasztók rengeteg kozmetikai termékkel és szolgáltatással találkoznak, ami megnehezíti a dolgukat a hajápolásban. Fontos, hogy arra törekedjünk, hogy minél természetesebb termékekkel és szolgáltatásokkal ápoljuk a bőrünket.

Véleményem szerint az Oxigénterápia azért kiváló szolgáltatás, mert teljesen megtisztítja a hétköznapi szennyeződésektől, szmogtól a fejbőrt. A terápia során a bőr pH értékét visszaállítjuk és vitaminokat juttatunk a fejbőr mélyebb rétegeibe, ennek köszönhetően a hajhagymák fellélegeznek, a haj dúsabb lesz és gyorsabban fog nőni.”

Darabos Leila

Fodrász – Hajgyógyász

“A hajgyógyászat különösen fontos szerepet tölt be a munkásságomban, mivel fontos számomra teljes körű segítséget nyújtani a vendégeimnek. Hajgyógyászati ismereteim és az Oxigénterápiás kezelés segít abban, hogy a frizura elkészítése mellett figyelmet fordíthassak vendégeim fejbőrének egészségére és ápolására is.”

Szigeti Regina

Fodrász – Hajgyógyász

“Sok vendégem szereti az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelést, hiszen nem csupán a fejbőrproblémák kezelésére nyújt hatékony megoldást, hanem a fejbőrbe juttatott vitaminok és ásványi anyagok által a hajnövekedést és az egészséges hajszálakat is elősegíti.”

Fülöp Ilona

Hajgyógyász

“Hajgyógyászként számomra fontos, hogy segítséget nyújthassak azoknak, akik bármilyen hajszerkezeti vagy fejbőrproblémával szenvednek. A különböző fejbőr-és hajproblémák szinte korunk népbetegségévé váltak. Felgyorsult, rohanó világunkban a káros környezeti hatások, stressz, helytelen táplálkozás, lelki egyensúly felborulása okozzák a problémák jelentős részét. Az oxigénterápia által azonban a hajhagymák megfelelő mennyiségű oxigén, vitamin és ásványianyagokhoz jutva új életre kelnek, amely a hajszálak megerősödését eredményezi. A kezelés alatti fejbőr masszázs pedig segít abban, hogy a vendégek kipihenve, feltöltődve érezzék magukat. Az oxigénterápiás kezelést mindenkinek ajánlom, nők, férfiak, kismamák, áldott állapotban lévő nők, kamaszok, gyermekek számára egyaránt. Ha hajhullással, kopaszodással küzdesz, vagy zsíros, száraz, irritált, viszkető a fejbőröd, ez a kezelés kockázatmentesen látványosan segít. Az oxigénterápia az immunrendszer erősítésén, helyreállításán alapszik, ezért bármilyen problémát képes orvosolni.”

Lafkó Katalin

Hajgyógyász

“Mindig is törekedtem a vendégeim maximális kiszolgálására és a minőségi munkára. Munkám során tapasztaltam, hogy milyen sok vendégem küzd fejbőrbetegséggel, hajhullással, kopaszodással. Ezért is nagy örömömre szolgált, amikor találkoztam az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezeléssel és hajápolási termékeikkel. Mind a kezelés, mind az Oxygeni Hair termékek egyedülállóak Magyarországon, 100%-ban natúr összetevőket tartalmaznak és kemikáliamentesek. Az oxigénterápiát nemcsak a fejbőrproblémával küzdő vendégeim számára ajánlom, hiszen a kezelés haj és fejbőr egészséges állapotának fenntartásában is nagy szerepet játszik. Emellett serkenti a hajnövekedést, regenerálja a hajszálakat és megvédi a hajat és a fejbőrt a külső káros tényezőktől. Örömömre szolgál, hogy vendégeim a kezelések során önbizalommal, mosollyal és elégedettséggel az arcukon távoznak a szalonból.”

Nádasi Dóra

Hajgyógyász

“2000-ben szembesültem először, gyermekem születésekor, a hajhullás problémájával, így kerültem kapcsolatba a hajgyógyászattal. Ahhoz, hogy átfogó képet kapjak a hajgyógyászat rejtelmeiről, az alapoktól indultam és elvégeztem a fodrász iskolát. Ezt követően magasabb szinten szerettem volna foglalkozni a hajgyógyászat tudományával, ezért, kamatoztatva a húszéves egészségügyi tudásomat, mélyebben kezdtem vele foglalkozni. Azért szeretek az Oxygeni Hair termékekkel dolgozni és Oxigénterápiás kezelést nyújtani vendégeimnek, mert így személyre szabott, valóban hatékony megoldást kínálhatok számukra a fejbőrproblémák megszüntetésére. ”

Ledneczki Szilvia

A Hair Ledneczki referenciaszalon tulajdonosa

“Nagyon sok vendégünknél tapasztaljuk, hogy valamilyen fejbőrproblémával küzdenek, úgy, hogy sok esetben nem is tudnak róla. Saját életemben is arra törekszem, hogy minél tisztábban étkezzek és minél kevesebb kemikáliát vigyek be a szervezetembe. Odafigyelek, hogy mit kenek a bőrömre és a hajamra is. Nagyon örültem, amikor megismertem az Oxygénterápiát és az Oxygeni Hair termékeit, hiszen a kezelés és a termékcsalád is 100%-ban natúr, vegán és kemikáliamentes. Az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelésének és hajápolási termékeinek köszönhetően tudok segíteni vendégeimnek, hiszen nagyon sokan, sőt egyre többen küzdenek hajhullással, kopaszodással, hajritkulással és még sok más problémával. Az Oxygénterapiát szívből ajánlom mindenkinek, fantasztikus , hogy nem tartalmaz semmilyen műanyagot és kőolajszármazékot. Sajnos sokan nem tudják, hogy szinte  az összes piacon kapható sampon, pakolás tele van ezekkel az anyagokkal (szilikonnal, szulfátokkal, parabenekkel, …) A terápiát nem csak fejbőrproblémás vendégeknek ajánljuk, hanem mindenkinek hiszen könnyedén ápolja a hajat és a fejbőrt is. Gyönyörű fényt és ápolást biztosít a hajnak és fejbőrnek, hajnövesztésnél is nagyon hatásos.”