Hajgyógyászati kezelés haj- és fejbőrproblémák megelőzésére - Oxygeni Hair & Skin
Hajgyógyászati kezelés
hajgyogyaszati kezeles haj es fejborproblemak kezelesere 2

HAJGYÓGYÁSZATI KEZELÉS

HAJ- ÉS FEJBŐRPROBLÉMÁK MEGELŐZÉSÉRE

Rengetegen, sőt, egyre többen küzdenek haj- és fejbőrproblémákkal, ekcémás, seborreás tünetekkel, korpásodással, túlzott fejbőrzsírosodással, erős hajhullással a káros környezeti tényezőknek és belső (lelki, hormonális, immunrendszeri) problémáknak köszönhetően. Sokak haja töredezett, száraz, roncsolódott, képtelen a növekedésre, mivel folyamatosan visszatörik. Egyre több férfit érint a fiatalkori kopaszodás, és egyre több nő szenved intenzív hajritkulásban, foltos hajhullásban. Az Oxygeni Hair hajgyógyászati kezelés segít megelőzni minden típusú haj- és fejbőrproblémát!

De nem mindenki küzd hasonló problémákkal! Vannak még egészséges, élettel teli, dús és fénylő hajak! Fontos azonban tudatosítani magában mindenkinek, akinek egészséges haja van, hogy ez sajnos nem tart örökké. Bőrünk szervezetünk legérzékenyebb felülete: az összes szervi, lelki, pszichikai, szellemi problémánk elsődlegesen bőrünk állapotára van hatással, így jelentkezik a legtöbb betegség a bőrünkön. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy fejbőrünk és hajunk egészségére odafigyeljük, és tegyünk azért, hogy minél tovább fenntartsuk!

A környezeti ártalmak nap mint nap rombolják bőrünk egészségét. A szmog, az UV-sugárzás és a légkondicionáló berendezések mindössze néhány példa a bőr egészséges működését veszélyeztető tényezők közül.

Hajgyógyászati kezelés

Mindenkinek ajánljuk az oxigénterápia három-, négyhavi, kúraszerű igénybevételét a hajgyógyászati problémák megelőzéséért, a fejbőr egészségének megőrzéséért!

HOGYAN ELŐZHETJÜK MEG A HAJ- ÉS FEJBŐR PROBLÉMÁK KIALAKULÁSÁT?

OXIGÉNTERÁPIA

Az oxigén gondoskodik sejtjeink zavartalan működéséért. A hiányos oxigénellátás nagyon gyakran az elégtelen vérkeringés és tápanyagellátás kiváltó oka, ezáltal közvetlenül hozzájárul a bőr gyengüléséhez és az olyan problémák kialakulásához, mint a hajhullás, hajgyengülés, a fejbőrön jelentkező kellemetlen tünetek.

Az oxigén pozitív hatással van a vérkeringésre, így segíti elő a kollagénképződést, ami pedig a haj egészségéért felel. A kollagén a haj elsődleges strukturális fehérjéje: felébreszti az alvó hajhagymákat és hatékonyan lép fel a fejbőrproblémák ellen.

A terápia során nem csak friss oxigént juttatunk a mélyebb rétegekbe, hanem az oxigén, mint hordozó molekula segíti a hatóanyagokat eljuttatni a megfelelő helyre. A módszer előnye, hogy tű használata nélkül bevisszük az oxigént, és a bőr rendellenességeit kezelő szérumokat a sejtek közötti térbe, ahol a sejtek táplálását ellátó nyirokfolyadék található. A nyomás hatására az oxigén és a hatóanyagok egyenletesen oszlanak el a sejtközötti állományban, ez feltölti, simává, fiatallá teszi a kezelt felületet. Újra aktiválja a bőr természetes működését, segíti a sejtek regenerálódását.

MILYEN TÍPUSÚ HAJ-, FEJBŐR- ÉS HAJGYÓGYÁSZATI PROBLÉMÁK MEGELŐZÉSÉRE AJÁNLOTT AZ OXIGÉNTERÁPIA?

HAJGYÓGYÁSZATI KEZELÉS

Az oxigénterápiás kezelés minden típusú haj- és fejbőrprobléma megelőzésére ajánlott és rendkívül eredményes.

KOMPLEX CSOMAG SZARAZ HAJRA 3

Otthoni hajápolás

az oxigénterápiás kezelés kiegészítésére és felerősítésére

A megfelelő, szakszerű otthoni hajápolás elengedhetetlen része az oxigénterápiás kezeléseknek. Az oxigénterápiás kezelés során használt alaptermékeink otthoni használatra is elérhetőek, sőt az otthoni hajápolási rutin felerősíti és gyorsítja a kezelés hatékonyságát. Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, erősítik és segítik a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok beépülését. Otthoni termékeink ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelésünk, ezáltal nyújtják és felgyorsítják a terápia hatását. Ezért a hajgyógyászati kezelés kiegészítésére kizárólag az Oxygeni Hair hajápoló termékei alkalmasak.

kozmetikai oxigénterápia

HAJGYÓGYÁSZATI EREDMÉNYEINK OXIGÉNTERÁPIÁVAL

ELŐTTE-UTÁNA

Nadasi Dora hajgyogyasz

SZAKEMBEREINK VÉLEMÉNYE AZ OXYGENI HAIR TERMÉKEIRŐL

Nádasi Dóra – hajgyógyász

„2000-ben szembesültem először, gyermekem születésekor a hajhullás problémájával, így kerültem kapcsolatba a hajgyógyászattal. Ahhoz, hogy átfogó képet kapjak a hajgyógyászat rejtelmeiről, az alapoktól indultam és elvégeztem a fodrász iskolát. Ezt követően magasabb szinten szerettem volna foglalkozni a hajgyógyászat tudományával, ezért kamatoztatva a húszéves egészségügyi tudásomat, mélyebben kezdtem vele foglalkozni. Azért szeretek az Oxygeni Hair termékekkel dolgozni és oxigénterápiás kezelést nyújtani vendégeimnek, mert így személyre szabott, valóban hatékony megoldást kínálhatok számukra a fejbőrproblémák megszüntetésére.”

Az oxigénterápia hosszú távú, látványos javulást ígér a különböző fejbőr problémák esetén.

HÍRESSÉGEK, AKIK AZ OXYGENI HAIR & SKINT VÁLASZTOTTÁK

HÍRESSÉGEINK

Töltsd le ingyenes ebookjainkat,

regisztráció nélkül!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?