Hajhullás ellen - oxigénterápiával - Oxygeni Hair & Skin
hajhullás ellen
hajhullás ellen
hajhullás ellen

HAJHULLÁS ELLEN – OXIGÉNTERÁPIÁVAL

oxygeni hair& skin

A hajhullás az egyik leggyakoribb hajgyógyászati probléma. Számtalan típusa ismert: van normális hajhullás és kóros hajhullás. A hajhullás egy természetes élettani folyamat eredménye, a haj életciklusának a végső fázisa. A hajszál átlagos élettartama 4-5 év, de sok nő és férfi esetében ez csupán 1-2 évig terjed. Kóros hajhullásról a hajvesztés mértékének függvényében beszélhetünk, amennyiben a normálisnál jóval több hajszálunk hullik ki naponta.

A hajhullás lehet tünet és ok is, emiatt minél alaposabban körbe kell járnunk azokat a lelki, fizikai, szervi körülményeket, amelyek hajhullás hátterében állhatnak. Hajgyógyászaink az oxigénterápia kezelés előtt minden esetben fejbőrdiagnózist végeznek, ami után részletesebb tájékoztatást tudnak nyújtani a probléma lehetséges okairól.

A hajhullásnak számos oka lehet. Fontos, hogy megpróbáljunk szembenézni az összes lehetséges tényezővel, körülménnyel, ami intenzív hajhulláshoz vezethetett, és ezeket figyelembe véve vágjunk bele a hajhullás kezelése szempontjából fontos változtatásoknak! Gyakori, hogy a hajhullás hátterében olyan fejbőrproblémák állnak, amelyek oxigénterápiával könnyedén kezelhetőek.

A hajhullás lassítható, megállítható, sőt a megfelelő terápiával új hajszálak növekedése is elősegíthető. Van megoldás a hajhullás ellen!

A HAJHULLÁS TÍPUSAI

OXYGENI HAIR & SKIN

Az oxigénterápiás kezelés minden típusú haj- és fejbőr probléma kezelésére ajánlott, és rendkívül eredményes

A leggyakoribb a férfias típusú hajhullás, azaz az androgén alopecia. A halánték, a homlok és a fejtető részén megritkul a haj, a hajszálak minden egyes hajváltással vékonyabbak és rövidebbek lesznek, végül egészen gyengék, csaknem színtelenek, piheszerűek. Férfiaknál 18 éves kortól indul el ez a folyamat, míg nőknél később, 30 éves kor után.

hajhullás ellen

Diffúz hajhullás esetén nem határozható meg a hajhullás területe, mindenhonnan arányosan hullik.

hajhullás ellen

A foltos hajhullás egyre több embert érint, férfiakat és nőket egyaránt. Ilyenkor egy vagy több foltban létrejönnek kopasz területek.

hajhullás ellen

Milyen típusú hajhullás ellen ajánlott az oxigénterápia?

Az oxigénterápiás kezelés minden típusú hajhullás ellen ajánlott és rendkívül eredményes.

HOGYAN HAT AZ OXIGÉNTERÁPIA A HAJ- ÉS FEJBŐR PROBLÉMÁK ELLEN?

OXYGENI HAIR & SKIN

Az oxigénterápia az immunrendszer erősítésével lép fel minden típusú hajhullás ellen. A kezelés során megtisztítjuk a fejbőrt a szennyeződésektől és megerősítjük a hajhagymákat a megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványi anyagellátás biztosításával.

  • revitalizálja a sérült és gyenge hajat, azonnal hidratál
  • elősegíti a hajszálak megerősödését és sűrűsödését
  • segít megfékezni a hajhullást és új életre kelteni a hajhagymákat
  • regenerálja az igénybe vett, szőkített, károsodott hajat
  • mélyen táplál, a sejteket belülről tölti fel értékes hatóanyagokkal
  • a fejbőr visszanyeri nedvességtartalmát
  • elősegíti a sejtregenerálódást
  • stabilizálja a bőr ph értékét
  • lágyan lehámlasztja a fejbőrről a szennyeződéseket
hajhullás ellen
hajhullás ellen

Otthoni hajápolás az oxigénterápiás kezelés kiegészítésére és felerősítésére

A megfelelő, szakszerű otthoni hajápolás elengedhetetlen része az oxigénterápiás kezeléseknek. Az oxigénterápia kezelés során használt alaptermékeink otthoni használatra is elérhetőek, sőt az otthoni hajápolási rutin felerősíti és gyorsítja a kezelés hatékonyságát. Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, erősítik és segítik a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok beépülését. Otthoni termékeink ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelésünk, ezáltal nyújtják és felgyorsítják a terápia hatását. Ezért a kezelés kiegészítésére kizárólag az Oxygeni Hair hajápoló termékei alkalmasak.

HOGYAN ZAJLIK EGY OXIGÉNTERÁPIA KEZELÉS?

KEZELÉS MENETE

Kíváncsi vagy, hogyan zajlik egy oxigénterápiás kezelés?

Tekintsd meg videónkat!

OXIGÉNTERÁPIÁS EREDMÉNYEINK

ELŐTTE-UTÁNA

Szigeti Regina hajgyogyasz

SZAKEMBEREINK VÉLEMÉNYE AZ OXYGENI HAIR TERMÉKEIRŐL

Szigeti Regina – hajgyógyász

„Sok vendégem szereti az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelést, hiszen nem csupán a fejbőrproblémák kezelésére nyújt hatékony megoldást, hanem a fejbőrbe juttatott vitaminok és ásványi anyagok által a hajnövekedést és az egészséges hajszálakat is elősegíti.”

AZ OXIGÉNTERÁPIA TÖRTÉNETE

1994-ben egy híres bőrgyógyász orvos hosszas kutatás és fejlesztés után kifejlesztett egy speciális oxigénterápiás kezelést, mellyel az ekcémás, pszoriázisos, bőrrákos és megégett betegeket kezelte kiváló eredménnyel és teljes biztonsággal. Ezeket a pozitív eredményeket számos neves orvosi intézet elismeri, és alkalmazza a világ minden táján. Az eredmények sikerességét látva egy magyar hajgyógyász is felfigyelt az eredményekre, és a kezelést három év alatt tökéletesítette a hajgyógyászatban is! A terápia megálmodója Bácsalmási Mariann, aki az Oxygeni Hair vezető oktató hajgyógyásza és értékesítési vezetője.

Az eljárás lényege, hogy a 100%-os tisztaságú oxigént magas nyomással injektáljuk a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt. Az oxigén önmagában tökéletesen hűt, nyugtat, továbbá segít a hámképzésben, a melanin szintézisben, a mirigyek működésében és a sejtosztódásban. Fokozza a sejtek anyagcseréjét, javítja a vérkeringést, regenerál, elősegíti a kollagénképződést, és hatására felerősödnek az öngyógyító folyamatok. Az oxigén és a nyomás segítségével bejuttatott hatóanyagok belülről kifelé töltik fel a bőrt. Ezen feltöltő folyamat eredményeképpen a bőr visszanyeri megfelelő immunitását és beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai.

Az oxigénterápia hosszú távú, látványos javulást ígér a különböző fejbőr problémák, esetén, hajhullás ellen.

HÍRESSÉGEK, AKIK AZ OXYGENI HAIR & SKINT VÁLASZTOTTÁK

HÍRESSÉGEINK

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?