fbpx

CSATLAKOZZ TE IS A LEGÚJABB OXYGENI HEAD SPA FRANCHISE HÁLÓZATHOZ

Magyarország legnagyobb hajgyógyász közösségéhez.

125

REFERENCIA SZALON

9

ORSZÁGBAN ELÉRHETŐ

1.000.000

EREDMÉNYESEN KEZELT SKALP

Vezess be szolgáltatásaid közé egy olyan relaxáló luxus spa és masszázs élményt, amivel vendégeid nem csak lelkileg töltődhetnek fel, de megszabadulhatnak a hajukat és fejbőrüket érintő problémáktól is. (hajhullások, fejbőr problémák)  Tudtad, hogy fodrászként jelentkezhetsz hajgyógyászati képzésünkre és a hajgyógyászati kezelést nem csak fodrászati szalon körülmények között, hanem már Head Spa szolgáltatásként is bevezetheted? Az Oxygeni Head Spa olyan újgenerációs szépség- és wellnessmárka, amely magával ragadó élményekkel várja vendégeit a head spa világában. Az Oxygeni Head Spa szalonokban a szakemberek a fejbőr és hajproblémák oxigénterápiás kezelésén túl nyugodt, csendes spa környezettel, teljes testet masszírozó masszázsággyal, és különböző fejmasszázs technikákkal várnak. Az Oxygeni Head Spa tervezésekor a fenntarthatóság, a kemikáliamentesség, a szakmaiság, az egészség és a személyre szabott kezelések voltak a fő szempontok, így egy olyan koncepció született, amely egyesíti a modern luxust és a hagyományos gyógyító praktikákat.

Az Oxygeni Hair Head Spa a jövő szolgáltatása, a leginnovatívabb és legdinamikusabban fejlődő fodrászati-beauty márka ma Magyarországon. Kiemelkedő módon ötvözi a hajgyógyászatot, egészséges fejbőrt és hajat a relaxáló masszázs és spa élménnyel. 

Nézd meg eredményeinket és szolgáltatásainkat és lépj be a luxus beauty szolgáltatók közé!

Nincs franchise csatlakozási vagy havi díj, kizárólag a szükséges eszközök és anyagok megvásárlása szükséges!

Nyiss Te is franchise szalont az Oxygeni Head Spa fejbőr-haj-arc kezeléseivel és speciális gyógymasszázsaival!

Ha fodrászként dolgozol, és szeretnéd bevezetni sikeres oxigénterápiás és spa kezeléseinket, várjuk jelentkezésed. Légy Oxygeni Hair referencia vagy franchise szalonunk! Töltsd ki regisztrációs űrlapunkat, és kérj információt területed telítettségéről/foglaltságáról!

Válts te is 100% natúr és kemikáliamentes termékekre és kezelésre!

Az oxigénterápiás kezelés és az otthoni ápoló termékek is 100%-ban kemikália- és vegyianyagmentesek, így jelentősen csökkentik a xenoösztrogén bevitelt és támogatják a hormonegyensúlyt.
 
Miben vagyunk mások?
 • Közel 70 vitamin hatóanyagát használjuk a kezelésekhez!
 • Hajgyógyászati, kozmetikai kezelések mellett hajszerkezet regeneráló kezelést és hajlamináló kezelést is biztosítunk a vendégek számára, ami szintén 100%-ban kemikáliamentes és vegán!
 • Lebomló csomagolású termékeket gyártunk, mely nem szennyezi környezetünket!Állatkísérletektől mentes termékfejlesztés és allergiatesztelés a gyártási folyamat során.
 • Specifikus, a vásárlók egyéni igényeinek megfelelően kialakított kozmetikumokat használunk!

HEAD AND SKIN SPA CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK

BASIC HEAD SPA SZALON CSATLAKOZÁS

MIT KELL TUDNI A BASIC HEAD SPA CSATLAKOZÁSRÓL?

Tulajdonképpen ez az a lehetőség, amely a legegyszerűbb módon ötvözi az oxigénterápiás hajgyógyászati szolgáltatás és az oxygeni termékek bevezetését és a relaxáló spa élményt különböző fejbőr masszázs technikákkal érjük el.

Igen, szükséges a hajgyógyászati szolgáltatás bevezetéséhez fodrászati végzettség!

Erre miért van szükség? A hajgyógyászati vendégek, akik oxigénterápiás kezelésre és head spa masszázsra érkeznek hozzád, teljeskörű szolgáltatást igényelnek. Szükséges, hogy ne csak a fejbőrproblémáját/hajproblémáját tudd kezelni, hanem tudj neki például egészségügyi tanácsokat adni, tudjon hozzád hajvágásra menni, meg tudd oldani, a szép beszárítást, hogy elégedetten, frizurával távozhasson a szalonból és hogy be tudd festeni a haját amennyiben hajfestésre van szüksége. Hajgyógyászati kezelésre járó vendégeket csak Natulique festékekkel lehet biztosnágosan festeni, úgy, hogy az ne tegye tönkre a terápia hatását.

Összefoglalva nagyon fontos, hogy teljeskörű szolgáltatást tudj a vendégeknek biztosítani, mert nem fog egy vendég 2-3 helyre járni fodrászhoz-hajgyógyászhoz, hogy mindent megkapjon amit szeretne. Így a szolgáltatásunkat kizárólag fodrászati végzettséggel rendelkező szakembereknek tudjuk kiadni.

Nem szükséges hozzá különleges fejmosó/fejmosós ágy, csupán a kiválasztott hajgyógyászati kezdőcsomagunk megvásárlása, az oxigénterápiához szükséges egyéb eszközök (palack, reduktor, gőzbúra, valamilyen szekrényke a palacknak, tablet a mikrokamerához) illetve a masszázs segédeszközök csomagunk megvásárlása szükséges hozzá.

A szolgáltatás SPA élményként igényli a nyugodt, csendes, pihentető környezetet, így biztosítanod kell a Head Spa szolgáltatásra bejelentkező vendégnek, hogy kezelés közben a szalonban csendes, nyugodt környezetben tudjon feltöltődni. Tehát vagy szükséges egy erre kialakított külön helység, ahol a vendég csendben tud relaxálni, vagy pedig biztosítanod kell, hogy a szalonban a vendég egyedül legyen. (Közben nem megy hajszárító, nem hallgatja egy másik vendég-fodrász beszélgetését, nem érez hajfesték szagot stb…)

HEAD SPA PREMIUM CSATLAKOZÁS

MIT KELL TUDNI A HEAD SPA PREMIUM CSATLAKOZÁSRÓL?

Ez az a lehetőség, amely a prémium módon ötvözi az oxigénterápiás hajgyógyászati szolgáltatást, az oxygeni termékek bevezetését és a relaxáló spa élményt. A fejbőr és haj megfelelő tisztítását, ápolását és kezelését követően oxigénterápiás befújás egy relaxáló Head Spa fejbőrmasszázs követ. Az élményt pedig a MALETTI GONDOLA AIR MASSAGE FEJMOSÓ teszi prémiummá. A felemelhető lábrésszel és a masszázsfunkcióval ellátott teljes testet masszírozó fejmosó hozzájárul a vendég kényelmének és ellazulásának maximalizálásához. Emellett ugyancsak nagyon fontos a nyugodt, csendes környezet biztosítása a vendég számára. (Szintén vagy egyedül lehet a szalonban vagy erre egy elkülönített helységben szükséges elhelyezni a masszírozós fejmosót, ahol a vendég nem hall hajszárítót, többi vendéget, egyéb zavaró zajokat)

Igen, szükséges a hajgyógyászati szolgáltatás bevezetéséhez fodrászati végzettség!

Erre miért van szükség? A hajgyógyászati vendégek, akik oxigénterápiás kezelésre és head spa masszázsra érkeznek hozzád, teljeskörű szolgáltatást igényelnek. Szükséges, hogy ne csak a fejbőrproblémáját/hajproblémáját tudd kezelni, hanem tudj neki például egészségügyi tanácsokat adni, tudjon hozzád hajvágásra menni, meg tudd oldani, a szép beszárítást, hogy elégedetten, frizurával távozhasson a szalonból és hogy be tudd festeni a haját amennyiben hajfestésre van szüksége. (természetesen ez nem egy alkalommal van a kezeléssel) Hajgyógyászati kezelésre járó vendégeket csak Natulique festékekkel lehet biztonságosan festeni, úgy, hogy az ne tegye tönkre a terápia hatását.

Összefoglalva nagyon fontos, hogy teljeskörű szolgáltatást tudj a vendégeknek biztosítani, mert nem fog egy vendég 2-3 helyre járni fodrászhoz-hajgyógyászhoz, hogy mindent megkapjon amit szeretne. Így a szolgáltatásunkat kizárólag fodrászati végzettséggel rendelkező szakembereknek tudjuk kiadni.

Szükséges hozzá egy masszírozós fejmosó, (MALETTI GONDOLA AIR MASSAGE FEJMOSÓ amit mi tudunk ajánlani erre, de megfelelő egyéb masszírozós fejmosó is erre a célra, csak lehessen a láb részét is felemelni) illetve a kiválasztott hajgyógyászati kezdőcsomagunk, és az oxigénterápiához szükséges egyéb eszközök (palack, reduktor, gőzbúra, valamilyen szekrényke a palacknak, tablet a mikrokamerához) illetve a masszázs segédeszközök csomagunk megvásárlása szükséges hozzá.

A szolgáltatás SPA élményként igényli a nyugodt, csendes, pihentető környezetet, így biztosítanod kell a Head Spa Premium szolgáltatásra bejelentkező vendégnek, hogy kezelés közben a szalonban csendes, nyugodt környezetben tudjon feltöltődni. Tehát vagy szükséges egy erre kialakított külön helység, ahol a vendég csendben tud relaxálni, vagy pedig biztosítanod kell, hogy a szalonban a vendég egyedül legyen. (Közben nem megy hajszárító, nem hallgatja egy másik vendég-fodrász beszélgetését, nem érez hajfesték szagot stb…)

MALETTI GONDOLA AIR MASSAGE FEJMOSÓ

Szeretnénk bemutatni legújabb termékünket, amely tökéletes választás mind a hajgyógyászati kezelések, mind pedig fodrászati szolgáltatások esetén. A kényelmes pozícióba dönthető testet is masszírozó fejmosó tökéletes választás a vendégek kényelmének fokozásához, illetve az Oxygeni Head Spa szolgáltatás bevezetéséhez.

Hatékony technológia

A fejmosó a legmodernebb air massage technológiával van ellátva, kényelmes szögben dönthető, a láb rész felemelésével, kiválasztható masszázs programmal a vendégek kényelme érdekében.

Könnyű kezelhetőség

Kialakítása és könnyű kezelhetősége ideálissá teszi a szalonban való használatra.

Modern design

A Maletti Air Massage fejmosó nemcsak hatékony, de esztétikailag is jól mutat a szalonban!

MÉRETE: 101 cm x 165,3 cm x 66 cm

KÜLÖNLEGES FUNCIÓK:

 • ELEKTROMOS LÁBEMELÉS
 • AIR MASSAGE

Megrendeléstől számított 1-3 héten belül elkészül.

HEAD AND SKIN SPA RITUALS CSATLAKOZÁS

MIT KELL TUDNI A HEAD AND SKIN SPA RITUALS CSATLAKOZÁSRÓL?

A Head and Skin Spa Rituals lehetősége nem csupán fodrászoknak, de kozmetikusoknak is csábító lehet, ugyanis ehhez a szolgáltatáshoz tartozik a méltán ismert fekvős fejmosó ágy, amely egzotikus megjelenésével távolkeleti hangulatot varázsol a szépségszalonokba. Ez a lehetőség kimondottan ajánlott olyan szalonoknak, ahol kozmetikus és hajgyógyász is megtalálható, ugyanis ki tudják egészíteni egymás szolgáltatásait. A szolgáltatás a nyugodt-csendes környezeten és fejbőrmasszázson felül egy arcmasszázzsal is kiegészül. Emellett ugyancsak nagyon fontos a nyugodt, csendes környezet biztosítása a vendég számára. (Szintén vagy egyedül lehet a szalonban vagy erre egy elkülönített helységben szükséges elhelyezni a fekvős fejmosót, ahol a vendég nem hall hajszárítót, többi vendéget, egyéb zavaró zajokat)

Igen, szükséges a szépészeti végzettség szolgáltatás bevezetéséhez! (kozmetikus, fodrász, egyéb szépészeti végzettség)

Erre miért van szükség? A hajgyógyászati vendégek, akik oxigénterápiás kezelésre és head spa masszázsra érkeznek hozzád, teljeskörű szolgáltatást igényelnek. Szükséges, hogy ne csak a fejbőrproblémáját/hajproblémáját tudd kezelni, hanem tudj neki például egészségügyi tanácsokat adni, tudjon hozzád hajvágásra menni, meg tudd oldani, a szép beszárítást, hogy elégedetten, frizurával távozhasson a szalonból és hogy be tudd festeni a haját amennyiben hajfestésre van szüksége. (természetesen ez nem egy alkalommal van a kezeléssel) Hajgyógyászati kezelésre járó vendégeket csak Natulique festékekkel lehet biztonságosan festeni, úgy, hogy az ne tegye tönkre a terápia hatását.

Összefoglalva nagyon fontos, hogy teljeskörű szolgáltatást tudj a vendégeknek biztosítani, mert nem fog egy vendég 2-3 helyre járni fodrászhoz-hajgyógyászhoz-masszőrhöz, hogy mindent megkapjon amit szeretne. Így a szolgáltatásunkat kizárólag szépségipari végzettséggel rendelkező szakembereknek tudjuk kiadni.

Szükséges hozzá teljes testet masszírozó, fekvő, körvízsugaras fejmosóval ellátott ágy. Illetve szükséges hozzá a Head Spa Rituals kezdőcsomagunk megvásárlása. A Head Spa Rituals Masszázságy körvízsugaras fejmosóval tőlünk is beszerezhető, azonban amennyiben máshonnan szereznél be ilyen ágyat azt is lehet a kezeléshez használni. 

A szolgáltatás SPA élményként igényli a nyugodt, csendes, pihentető környezetet, így biztosítanod kell a Head Spa szolgáltatásokra bejelentkező vendégnek, hogy kezelés közben a szalonban csendes, nyugodt környezetben tudjon feltöltődni. Tehát vagy szükséges egy erre kialakított külön helység, ahol a vendég csendben tud relaxálni, vagy pedig biztosítanod kell, hogy a szalonban a vendég egyedül legyen. (Közben nem megy hajszárító, nem hallgatja egy másik vendég-fodrász beszélgetését, nem érez hajfesték szagot stb…)

MILYEN OKTATÁSOKON SZÜKSÉGES RÉSZT VENNEM BEVEZETÉS ESETÉN?

2024. FEBRUÁR 26. Kozmetikai gyakorlati oktatás
(Azoknak szükséges akik Head Spa Ritualst vezetnek be)

Időpont: 9:00-13:00

2024. MÁRCIUS 04. Hajgyógyászati gyakorlati oktatás

(Az összes Head Spa – Basic, Premium és Rituals – bevezetéséhez szükséges)

Időpont: 9:00-14:00

2024. MÁRCIUS 11. Head Spa fejbőrmasszázs továbbképzés
(Az összes Head Spa – Basic, Premium és Rituals – bevezetéséhez szükséges)

Időpont: 9:00-16:00

2024. MÁJUS 13. Head Spa Rituals továbbképzés
(Azoknak szükséges akik Head Spa Ritualst vezetnek be)

Időpont: 9:00-16:00

Amit partnereink számára kínálunk:

 • 30 éves kutatói bőrgyógyászati múlttal rendelkező kezelést sajátíthatsz el, így professzionális szakemberektől tanulhatod meg a hajgyógyászat alapjat és az oxingénterápiás spa kezelés menetét.  Az oxigénterápiával teljesen fájdalommentes, biztonságos és relaxáló kezelést biztosíthatsz vendégeidnek

 • Professzionális saját gyártású 100% vegán natúrkozmetikumokat. Környezetbarát termékeket biztosítunk a kezeléshez és otthoni termékeladásra (vegán, állatkísérletektől mentes, lebomló csomagolás).

 • Komplex képzést biztosítunk hajgyógyász szakembereink számára online és sokszor személyesen is!

 • Kizárólag színvonalas szalonokban, profi, szakmailag felkészült szakemberek kezelhetnek!

 • Nincs konkurenciánk, szakmaiságunknak köszönhetően kezelésünk egyedülálló!

 • Az oxigénterápia fejlesztését magyar szakemberek végezték és szabadalmi eljárás alatt áll! Budapesten és a többi nagyvárosban limitált számú szakember végezheti csak a kezelést!

 • Segítjük a marketinged! Social media oldalainkon és honlapunkon is feltüntetjük referencia munkáidat! Sőt ezek hirdetési költségét is magunkra vállaljuk!

 • Közvetlen, fiatal menedzsment segíti munkádat, akik azért dolgoznak, hogy neked több vendéged legyen! Napi 8 órában állunk rendelkezésedre bármilyen szakmai vagy egyéb kérdésed van! Gördülékeny szállítás, központi tanácsadás a vendégek részére!

 • Központi szalonkereső szolgáltatásunkkal irányítjuk a vendégeket hozzád!

 • Szakmailag támogatjuk hajgyógyászainkat személyes és online oktatásokkal, továbbképzésekkel, mesterképzéssel.

 • A 100%-ban kemikáliamentes hajszerkezet regenerálást és hajlaminálást is elsajátíthatod, és tovább bővítheted szolgáltatásaid körét!

Hogyan jelentkezhetsz oktatásunkra és mi a képzés folyamata?

 • Töltsd ki az oldal alján található űrlapot!

 • Jelentkezhetsz/regisztrálhatsz egyéni szakemberként, referencia szalonként (2-3 szakember egy rendelőből/szalonból), franchise befektetőként, illetve fodrász tanulóként is.

 • Az űrlap kitöltése után felvesszük veled a kapcsolatot, elküldjük számodra csomagjaikat, árainkat, marketing kiajánlónkat

 • Kezelésünk bevezetéséhez szükséges gőzbúra és fejmosós masszázságy megvásárlása, és külön termet igényel a relaxáló körülmények megteremtéséhez.

 • Az online oktatás, személyes gyakorlati hajgyógyászati és masszázsoktatást követően 2 hónap áll rendelkezésedre kitölteni a szolgáltatás bevezetéséhez szükséges vizsgát, amely ha sikerül, kiállítunk egy okiratot számodra mellyel jogosultságot szerzel az oxigénterápiás kezelés végzéséhez, a további képzésekre pedig folyamatos a jelentkezés a kiírások alapján.

 • Oxygeni Hair partnerei számára az oktatásos oldalunkon online ingyenes képzéseket, ebookokat, tudnivalókat teszünk fel a fejlődés érdekében, a teljes képzési ideje körülbelül 8-12 hónap, attól függ milyen gyorsan tud tanulni a jelentkező, Ezt követően van lehetőség letenni a hajgyógyászatai bejegyzett vizsgát, amelyért hivatalos felnőttképzési okiratot tudunk adni. Ezt követően van lehetőség további fejlődésre a master képzések keretén belül.

Miért vagyunk mások, mint az általános szépészeti márkák/szolgáltatások és franchise hálózatatok?

 • Luxus egyedi és medical és spa szolgáltatásokat biztosítunk amelyek több 8 éve bizonyítottak Magyarországon és 12 további országban.

 • Államilag bejegyzett hajgyógyász végzettséget biztosítunk partnereink számára.

 • Minden termékünk 100% -ban kemikália mentes, minden eszközt és terméket biztosítunk a szolgáltatás bevezetéséhez.

 • Az Oxygeni Hair az első számú oxigénterápiás kezelés, termékeinek gyártója és forgalmazója is MI vagyunk!

 • Saját kozmetikai és hajgyógyászati fejlesztő csapattal alakítjuk termékeinket a partnereink igényei és visszajelzései szerint. Nálunk tényleg részese lehetsz a termékfejlesztéseinknek.

 • Több mint 1000 oldalas hajgyógyászati – kozmetikai – bőrgyógyászati  és spa tudásanyaggal és egyedülálló online oktatóprogrammal segítjük partnereink munkáját.

 • Folyamatos online tudásanyagokat és személyes jelenléti hajgyógyászati – kozmetikai és spa oktatásokat biztosítunk teljesen ingyenesen!

 • Budaörsön 160 m2 -es luxus oktatóteremben biztosítjuk kiscsoportos hajgyógyászati és kozmetikai és spa oktatásainkat.

Keress bátran!

Képzéseinkre a Jelentkezem gombra kattintva, az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni! Az űrlap kitöltése után elküldjük számodra az információkat, és ha elnyerte tetszésed valamelyik képzési csomagunk, mihamarabb jelezd felénk.

Ha jól töltötted ki a formot, akkor megjelenik egy üzenet: “Kedves pályázó köszönjük a jelentkezésed”. Abban az esetben, ha bármilyen probléma adódik a form kitöltésével, az alábbi telefonszámon keress minket tel.: +36703660277
Az űrlap kitöltésénél a szakadozó internet akadályozó tényező.

Bozsik Panka,
partnerkapcsolati menedzser
+36703660277
panka@oxygenihair.hu

Panka