Hírességeink véleménye - Oxygeni Hair & Skin

HÍRESSÉGEINK VÉLEMÉNYE

Ismerd meg hírességeink véleményét, akik minket választottak hajuk egészségének megőrzése érdekében. Törekszünk arra, hogy a náluk töltött idő vendégeink számára  a pihentető, relaxáló élmény legyen és hogy szalonunkat feltöltődve, elégedetten, tökéletes frizurával hagyják el.

hírességek véleménye

Horváth Éva

“Munkám során a hajam minden nap hőkezelésnek, és állandó igénybevételnek van kitéve. Nagyon fontos számomra a tökéletes megjenenés, amelyhez a hajam és a fejbőröm egészsége egyaránt elengedhetetlen. Második gyermekemmel való várandóságom alatt, ismertem meg az Oxygeni Hairt, akik 100% ban kemikáliamentes termékeket és az oxigénterápiás kezeléssel természetes megoldást kínáltak a hajam egészségének és szépségének megőrzésére. Terhességem alatt végig jártam a terápiára, aminek az eredménye hihetetlen volt,  illetve a cég termékeit a mai napig használom magamon és gyermekemen is, melyekkel a végtelenségig elégedett vagyok és nyugodt szívvel ajánlok.”

hírességek véleménye

Veréb Tomi

“Két előadás között be szoktam ugrani Olivérhez egy frissítő oxigénterápiás hajkezelésre.

A showműsorok és a színház miatt sokszor nagyon igénybe van véve a hajam és a fejbőröm, ezért néhány hete belekezdtem egy oxigénterápiás kezelésbe. A harmadik alkalom után már egyértelműen egészségesebbnek, erősebbnek éreztem a hajam. Nem beszélve arról, hogy az egy órás kezelés szinte elrepül a jó társaságban.”

Kocsis Korinna

Kocsis Korinna

“A munkám során a hajam minden nap hőkezelésnek és egyéb károsító hatásoknak van kitéve. Ez sajnos eléggé megviseli, ezért az otthoni hajápoláson kívül próbálok minél többet foglalkozni vele profi körülmények között egyaránt.

Bizonyos időközönként például oxygénterápiás hajkezelésre járok, amely során egy alapos kéregtelenítést követően 59 vitaminból és ásványi anyagból álló hatóanyag koncentrátumot juttatnak a fejbőr mélyebb rétegeibe, egészen a hajhagymák gyökeréig.

Az oxigénterápia fokozza a hajhagymák vér, oxigén, vitamin és ásványianyag ellátását, ezáltal új életre keltette a hajszálaimat. “

hírességek véleménye

Bagi Iván

„Munkámnak köszönhetően elengedhetetlen számomra a tökéletes megjelenés. Mivel egész nap rohanok nem lenne elég időm a hajam és a fejbőröm egészségének és szépségének a megőrzésére. Fontos számomra az egészségtudatosság, így olyan megoldást szerettem volna keresni, amely azonos ezen szemléletemmel. Elég gyorsan rátaláltam a megoldásra az oxigénterápia és az Oxygeni Hair termékeivel, amelyek megfelelően táplálják a fejbőröm és tökéletes megjelenést kölcsönöznek. Az oxigénterápia számomra egy óra megnyugvás és feltöltődés, olyan nekem mint egy kis nyugalom szigete.”

hírességek véleménye

Kamarás Iván

“Fontosnak tartom az egészségtudatosságot és a kemikália mentességet, így az oxigénterápiás kezelést választottam, hogy megelőzzem a korai kopaszodást. Nagyon fontos számomra az egészségem megőrzése és hiszek a prevencióban. A kezelés rendkívül hatásosnak bizonyult, hiszen hajam és fejbőröm egyértelműen egészségesebb és szebb lett,  hiszen feltöltődött különböző tápláló vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyeket a rohanó hétköznapjaimban nem feltétlenül tudnék ilyen hatékonyan  a szervezetembe juttatni. A cég termékei pedig egyszerűen lenyűgözőek.”

hírességek véleménye

Árpa Attila

“Munkám során szeretem a maximumot nyújtani, amelybe nagy mértékben a megjelenésem is beletartozik. Fontosnak tartom az egészségtudatosságot, melynek köszönhetően odafigyelek az egészséges életmód betartására is és arra, hogy a szervezetemet ne terheljem feleslegesen kemikáliákkal. Az Oxygeni Hair 100%-ban natúr és vegyszermentes termékei és maga az oxigénterápia nagy segítséget nyújt a fejbőröm és a hajam egészségének megőrzésében. A kezelés során pedig általában egy kellemeset relaxálok és szinte érzem ahogy feltöltődik a szervezetem vitaminokkal.”

hírességek véleménye

Pribelszki Maja

“Mostanában eléggé hullik a hajam és a fejbőröm is ki van száradva a hidegtől, ezért jelentkeztem be Váczi Krisztiánhoz oxigénkezelésre. A hajam állapota már a második kezelés után látványosan javult.”

hírességek véleménye

Feng Ya Ou Ferenc

“A napi szintű fellépések és forgatások során elengedhetetlen a tökéletes és egészséges megjelenés, amihez nagyban hozzájárul hajam és fejbőröm egészsége. A párommal együtt járunk az oxigénterápiára, hiszen  mindkettőnknek fontos az egészségtudatosság és az, hogy ha lehet minél kevesebb vegyszerrel károsítsuk a bőrünket. Az Oxygeni Hairnél többek között erre is lehetőségünk van, hiszen a termékeik teljesen natúrak és így nem okoznak irritációt. A terápia nagyon hasznos, hiszen a fejbőrünk mélyebb rétegeit tölti fel vitaminokkal és ásványi anyagokkal, így energizálja és élettel tölti fel a hajszálakat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Onodi Eszter

Ónodi Eszter

“Rendkívül fontosnak tartom az egészségtudatosságot, habár sajnos a hajam a sok fellépés, előadás és forgatás között rengeteg hőhatásnak és kemikáliának van kitéve, amelyek rendkívül roncsolják a hajamat. Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam az oxigénterápiára és magára az Oxygeni Hairre, hiszen a kezelés során használt és az otthoni hajápoló termékeik is teljes mértékben kemikália mentesek, ami nagy könnyebbség a hajamnak. A kezelés kellemes pihenéssel telik, nagyon jó hangulatban, és ráadásul hihetetlenül eredményesen. Már az első alkalommal tapintható volt a különbség.”

hírességek véleménye

Eszenyi Eszter

“Kuvik Erika szakember vette kezelés alá a hajamat és fogja is a jövőben, ugyanis 10 kezelést javasolt nekem, hogy megszüntessük az én seborrhoeára hajlamos fejbőröm. Emellett pedig növeszteni szeretném a hajam, csak nagyon nehéz a modellkedés mellett úgy, hogy folyton vagy göndörítve van, vagy vasalva. De neki köszönhetően már látom a fényt az alagút végén!? Mindenkinek ajánlom, hogy menjen el és próbálja ki!”

hírességek véleménye

Müller Péter

“Az oxigénterápia kezelés hozzájárult a hajam és fejbőröm egészségéhez.

Darabos Leila hajgyógyász szakértő munkája és a kezelés hatékonysága is hozzájárul ahhoz, hogy visszatérő vendéggé váltam!”

hírességek véleménye

Pásztor Gina

“Egy stresszes nap után nagyon jól esett az oxigénterápiás kezelés. A gőzölés hatására pedig a hatóanyagok még inkább bejutottak a hajhagymákba! A szalonban pedig mindig nagyon jó a hangulat!”

hírességek véleménye

Weisz Fanni

“Az oxigénterápia az első magyar hajgyógyászati szabadalom mely bőrgyógyászatilag tesztelt, 100%- ban kemikália mentes és a legjobb minőségű natúr hatóanyagokat tartalmazza! Kockázatmentes kezelés, mely 97%-os eredményességgel segít minden típusú fejbőr probléma és hajhullás, hajdúsítás esetén! A kezelés bátran ajánlott kisgyerekek és akár kismamák számára egyaránt! Egyszerűen imádom! ”

oxygeni hair hiressegek ferfi hajhullas 1

Steiner Kristóf

“Darabos Leila fantasztikus hajgyógyásznál voltam oxigénterápiás kezelésen a napsütötte fürtjeimmel. A kezelés során 100% természetes és vegán termékeket alkalmaztak. Évek óta aktívan támogatom a vegán mozgalom céljait és fontosnak tartom a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet. Mexikói nyaralásom során is magammal vittem az Oxygeni Hair termékeit, 100% Aloe Vera Géljét, Hair Med Oilját, fejmasszírozóját, spricnis kis palackját és ezekkel frissítettem fel sörényem 3-4 naponta, naná, hogy a tengerparton!”

hírességek véleménye

Kajdi Csaba

“Piff anyukám! Vitaminbomba és gyeplélegeztetés a fejbőrnek! Haj- és fejbőröm egészségének megőrzése és a férfias kopaszodás megelőzése a célom, amire az oxigénterápiás kezelés természetes megoldást nyújt. A fejbőr masszázs isteni! A feltöltődtem vitaminokkal és oxigénnel, Krisztiánnal pedig nem telt unalmasan a kezelés!”

hírességeink véleménye

Nagypál Kriszti

“Nekem a célom a hajam megerősítése és dúsítása. A 100%-ban természetes hatóanyagokra épülő Oxygeni Hair termékek és az oxigénterápiás kezelés segítenek, hogy fejbőröm egészségesebb legyen és hajhagymáim megerősödjenek. Rengeteg új babahajjal gazdagodtam!”

hírességeink véleménye

Burai Krisztián

Burai Krisztán – producer, zeneszerző és énekes- is ellátogatott szalonunkba Koleszár Andreához, hogy feltöltse bejbőrét vitaminokkal és megelőzhesse a fejbőrproblémákat és hajhullást. 

kiraly linda

Király Linda

Király Linda – tehetséges énekesnő – az oxigénterápiás kezelésünket és hajápolási termékeinket választotta, hogy haja egészségét és szépségét megőrizze. 100%-ban természetes termékeink és kezelésünk támogatják a tudatos hajápolást és az egészséges életmódot.

demcsak zsuzsa

Demcsák Zsuzsa

Nálunk járt Demcsák Zsuzsa oxigénterápiás kezelésen, hogy biztosítsa haja számára a megfelelő ápolást, valamint a vitaminok és hatóanyagok pótlását. Oxigénterápiás kezelésünkön kívül hajszerkezet regeneráló hajlaminálásunkat is kipróbálta, amellyel gyönyörű fényessé varázsoltuk tincseit.

peterfy bori

Péterfy Bori

Péterfy Bori – énekesnő és színésznő – nálunk járt oxigénterápiás kezelésen és 5 alkalmas béret segítségével felfrissítette haja és fejbőre egészségét. Bori is a 100%- ban természetes, kemikáliáktól mentes hajápolást választotta!

horvath tamas

Horváth Tamás

„Éveken keresztül roncsoltam a hajam és a fejbőröm hajlakkal. Szinte minden reggel mostam, szárítottam, egyenesítettem. Nem kíméltem. Mostanság egyre többször tapasztaltam, hogy sebes, foltos a fejbőröm. Viszketés, irritáció stb. Az első az egészség ezért gy döntöttem itt az ideje jobban odafigyelni .Szerencsére itt helyben, Dunaújvárosban Coco Hajstúdioban elérhető az oxigénterápia, ami alapvetően az immunrendszert erősíti és az olyan tüneteket mint; korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcémát, is sikeresen legyőzi. Az elkövetkező hetekben tesztelni fogjuk és beszámolunk nektek a hatékonyságáról!”

gaspar evelin

Gáspár Evelin

Gáspár Evelin számára fontos a haja egészsége és szépsége. Az oxigénterápiás kezelés segítségével feltölti hajkoronáját vitaminokkal és hatóanyagokkal, amelyek mind 100%-ban természetes összetevőkből állnak. Emellett otthoni használat esetén is az Oxygeni Hair termékeit választotta, hogy fenntartsa a kezelés hatását.

palfy gergo

Pálfi Gergő

Pálfi Gergő sportoló – a sok férfi számára ismert – férfias kopaszodás problémájával keresett meg minket. Oxigénterápiás kezeléssel és személyre szabott hajápolási rutinnal segíteni tudtunk hogy haja és fejbőre újra egészséges legyen.

varga miklos joe

Varga Miklós Joe

Joe 14 hét, azaz 3 és fél hónap leforgása alatt 7 oxigénterápiás kezelésen vett részt. A 7. kezelés után járunk és a változás szemmel látható! Joe férfias kopaszodással küzdött és nagy mértékben beindult már nála az őszülés folyamata is. Az oxigénterápiával ez a folyamat visszafordítható volt, pár kezelés után új hajszálak jelentek meg, elkezdett dúsulni a haja és színe is sötétebbé vált, eltűnt a ritkuló folt is! 

koncz patricia

Koncz Patrícia

2 hónappal ezelött kezdtem el járni oxigénterápiás hajkezelésre, mert botrányos állapotban volt a hajam. Sajnos emésztő rendszeri problémák miatt seborrhea-s volt a fejbőröm és nagyon elkezdett hullani is (oxigénterápia segítségével a fejbőrömet teljesen megtisztították és a hajhagymákhoz oxigént juttattak, hogy megerősödjon és gyorsabban nőjon a hajam. Emellett fontos volt, hogy odahaza is csak és kizárólag
az saját termékeiket használtam, amelyek csak természetes összetevőket tartalmaznak. Ennek megfelelően hajfestékből is hasonló csak természetes összetevőjű festékkel lettem festve. És persze nem szabad lehagyni, hogy az emésztőrendszeri problémáimat is felkutattam és belülről is gyógyítom magamat folyamatosan! 2 hónap elteltével, itt tartunk. Annyira hálás vagyok, hogy újra haj állaga van a hajamnak és nem seborrhea-s mindenütt. Könnyek között írom most ezeket a sorokat, mert tényleg csodát műveltek a
hajammal és önbizalmat adtatok, hiszen mind tudjuk, hogy rengeteget dob az emberen egy szép hajkorona. Köszonöm, hogy vagytok.

rubint rella

Rubint Rella

Rubint Rella is kipróbálta hajlamináló kezelésünket Ronyecz Rékánál, a Hair Specialist Salon-ban. Réka gyönyörűvé varázsolta Rella haját! Hajlamináló kezelésünk nem csak csak rövid távon, hanem tartósan is ápolja tincseit, mivel hatóanyagaink beépülnek a hajba.

horvath cintia

Horváth Cintia

Horváth Cintia már az 5. alkalomra érkezett Ronyecz Réka hajgyógyászunkhoz a Hair Specialist Salonba. Időközben meghosszabbíttatta saját haját, ami nem okozott különösebb problémát a kezelések során, hiszen hajhosszabbítással is alkalmazható az Oxigénterápia. Amire ilyenkor számítani kell, hogy a gyorsabb hajnövekedés miatt a megszokottnál rövidebb idő alatt keletkezik lenövés. Nem csak a saját haj minősége változik, hanem a póthaj is fényesebb lesz és könnyen kezelhetővé válik.

jancso dora

Jancsó Dóra

A NOBASIC szalon vendége volt Jancsó Dóra színésznő Terdik Gábor hajgyógyásznál. Az első oxigénterápiás kezelése után személyre szabott, otthoni hajápoló termékcsomagot is összeállítottak számára, hogy otthon is folytatódjon a professzionális hajápolás.

klivinyi kinga

Klivinyi Kinga

Klivinyi Kinga válogatott kézilabdázó számára is fontos az egészségtudatosság, így fejbőre egészsége is. Ezért az oxigénterápiás kezelést választotta és ellátogatott a Surányi Szépségszalonba Surányi Mónika hajgyógyászunkhoz! A kezelés mellett otthoni hajápolása során is az Oxygeni Hair termékeit választotta.

HÍRESSÉGEINK VÉLEMÉNYE MELLETT ALLGASD MEG HAJGYÓGYÁSZAINKAT IS!

HOGYAN SEGÍT AZ OXIGÉNTERÁPIA?

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?