Juhász Szalon Fodrászat - Oxygeni Hair & Skin

Budapest XI. kerület

Juhász Szalon Fodrászat

hajgyógyászat

juhász szalon Pach Rita

A fodrász iskolát 2011-ben Budapesten végeztem a Tárnoky fodrász Akadémián. A bizonyítvány megszerzése után több Pesti és Budai szalonban is dolgoztam. A fodrász szakmában eltöltött évek alatt sok olyan vendéggel találkoztam akik fejbőr problémával küzdenek, ezért szerettem volna többet tudni a haj és fejbőr rendellenességeiről..!

2019-ben találkoztam először a mikrokamerás vizsgálattal, és egyből beleszerettem. Számomra a legkedvesebb a problémás haj és fejbőr kezelése.

Nagy szakmai alázattal és holisztikus szemlélettel végzem a munkám a gyógynövények segítségével. Kizárólag prémium minőségű termékekkel dolgozom, mint például az Oxygeni Hair & Skin termékek! Elkötelezett híve vagyok az egészséges hajnak, ezért kötelezettségemnek érzem, hogy megóvjam!

Napjainkban egyre több hölgy, férfi és már sajnos gyermek is szenved valamilyen fejbőr probléma miatt… Mint például a Pikkelysömör, ekcéma, foltos hajhullás… és még sorolhatnám, ami általában valamilyen testi és lelki problémára vezethető vissza! A helytelen táplálkozás, genetikai hajlam, gyógyszerek, stresszes életmód vagy valamilyen betegség is kiválthatják ezeket a problémákat, ezért hajgyógyászként fontosnak tartom a folyamatos tanulást, hogy a megfelelő szaktudással segíteni tudjak a hozzám érkezőknek!

A SZÉP HAJ AZ EGÉSZSÉGES FEJBŐRNÉL KEZDŐDIK! 💙🩵💦

Várlak szeretettel a Juhász Szalonban!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?