Nature Hair Hajgyógyász Szalon - Oxygeni Hair & Skin

Kazincbarcika

KOLESZÁR ANDREA - Nature Hair Hajgyógyász Szalon

hajgyógyászat

Nature Hair Hajgyógyász Szalon - Borsod-Abaúj-Zemplén megye oxigénterápia

Koleszár Andrea vagyok, 20 éve dolgozom fodrászként. 2022. Októberében bővítettem szolgáltatásomat az Oxygeni Hair egyedülálló hajgyógyászati kezelésevel az oxigénterápiával..Vendégeim körében számos kezeletlen illetve, sikertelenül kezelt fejbőr problémával találkoztam. Hajhullás, kopaszodás, zsíros/száraz korpa, irritáció, gyulladt fejbőr és még sorolhatnám, erre kerestem hatékony megoldást. Érdeklődésem megnyilt a hajgyógyászat felé.

Az Oxygeni kezeléssel és termékeivel megtalálás mindent amit kerestem, hiszen a terápia hatásos, a termékek 100%-ban natúr, vegán és kemikália mentesek. A szép frizura elkészítése mellett, helyreallitom fejbőröd és a hajad egészséges állapotát. Szeretettel várok minden fejbőrproblémával küzdő vendéget a Nature Hair Hajgyógyász Szalonba. Fordulj hozzám bizalommal és együtt megoldjuk a problémát.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?