Kopaszodás ellen oxigénterápiával - Oxygeni Hair & Skin
kopaszodás ellen
kopaszodás ellen

KOPASZODÁS ELLEN

oxigénterápiával

A férfias kopaszodás rendkívül elterjedt manapság, és gyakran nagyon fiatal kortól jelentkezik. Számtalan férfi már a húszas évei elején észleli a kopaszodás első jeleit, és tehetetlenül, reménytelenül áll a probléma előtt. Celebek, színészek, hírességek is ugyanúgy szembesülnek a kopaszodással, de kezeléséhez ők sem fűznek sok reményt.

Az oxigénterápia azonban a lehető legtermészetesebb eszközökkel és módon képes új életre kelteni a már évek óta nem aktív hajhagymákat, sőt a kezeléssel akár meg is előzhetjük vagy késleltethejük a kopaszodást.

kopaszodás ellen

Oxigénterápiával a már évek óta kopasz területeken is újra elindítható a hajszálak növekedése!

MI LEHET A KOPASZODÁS OKA?

az okok

A hajszálak folyamatosan cserélődnek, új hajszálak jelennek meg a fejbőrön, a már kiöregedett hajszálak pedig kihullnak. A férfiaknál jelentkező, kopaszodáshoz vezető hajhullás esetében azonban rohamosan csökken az új hajszálak képződése. Leggyakrabban foltokban jelentkeznek a kopaszodás első jelei, a fej tetején vagy a homlok feletti részen, amikor is egyre feljebb és feljebb húzódik a hajvonal. Okát általában genetikai öröklődéssel vagy a folyamatos, kezeletlen, stresszes életmóddal magyarázzák. Azonban számos esetben a fejbőr vitamin- és ásványi anyag hiánya áll a probléma mögött.

Sokszor az androgén alopéciának egyszerű oka van: a hajhagymák vér-, oxigén-, vitamin- és ásványi anyag ellátása nem megfelelő. Fontos, hogy a hajhagymák időben történő, megfelelő tápanyag ellátásával a kopaszodás elkerülhető vagy késleltethető!

Hogyan hat az oxigénterápia kopaszodás ellen?

OXYGENI HAIR & SKIN

Az oxigénterápia során a már 4-5 éve nem aktív hajhagymákat is újra tudjuk aktiválni, így ezekre a területekre is visszanőhet a haj. A hajhullás és férfias kopaszodás esetén is a javulás minden esetben garantált, csak mértéke illetve gyorsasága különböző az egyéni tényezők miatt. Már az első alkalom után érezhető a hajhagymák és hajszálak erősödése.

Otthoni hajápolás az oxigénterápiás kezelés a kopaszodás ellen

A megfelelő, szakszerű otthoni hajápolás elengedhetetlen része az oxigénterápiás kezeléseknek. Az oxigénterápia kezelés során használt alaptermékeink otthoni használatra is elérhetőek, sőt az otthoni hajápolási rutin felerősíti és gyorsítja a kezelés hatékonyságát. Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, erősítik és segítik a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok beépülését. Otthoni termékeink ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelésünk, ezáltal nyújtják és felgyorsítják a terápia hatását. Ezért a kezelés kiegészítésére kizárólag az Oxygeni Hair hajápoló termékei alkalmasak.

Névtelen 1800 × 800 képpont 1800 × 700 képpont 1000 × 800 képpont 4

OXIGÉNTERÁPIÁS EREDMÉNYEINK

A KOPASZODÁS ELLEN

Bacsalmasi Mariann hajgyogyasz

SZAKEMBEREINK VÉLEMÉNYE AZ OXYGENI HAIR TERMÉKEIRŐL

Bácsalmási Mariann – Vezető-oktató hajgyógyász

“Munkám során olyan hajgyógyászokat képzek, akik maximális szakmaisággal, odafigyeléssel és körültekintéssel végzik munkájukat. A hajgyógyászat komplex tudást igényel, mely nem merül ki a diagnózisnál és a kezelés elvégzésénél. Nem engedjük el a termékeinkkel dolgozó szakemberek kezét, folyamatosan segítjük munkájukat és ezzel biztosítjuk vendégeik elégedettségét.”

Az oxigénterápia hosszú távú, látványos javulást ígér a különböző fejbőr problémák esetén, kopaszodás ellen is!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?