LÉGY TE IS HAJGYÓGYÁSZ!


CSATLAKOZZ MAGYARORSZÁG LEGINNOVATÍVABB MÁRKÁJÁHOZ!
ISMERD MEG PARTNERSÉGI LEHETŐSÉGEINKET!

Napjainkban a fejbőrproblémákkal küzdő emberek száma látványosan növekszik, egyre többen szenvednek hajhullástól, fejbőrirritációtól, korpásodástól, zsíros fejbőrtől, fejbőr viszketéstől, kopaszodástól. Az elérhető kezelések azonban nagy százalékban nem orvosolják a problémát, nem nyújtanak látványos javulást.

Az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelés az esetek 97%-ában eredményességet biztosít. Öt év alatt közel 5000 vendégünk jelezte elégedettségét, kezelésünk ugyanis a legtöbb haj- és fejbőrprobléma kezelésére kiváló megoldást nyújt. Csatlakozz csapatunkhoz, válaszd a számodra legmegfelelőbb partnerségi lehetőségünket!

Az Oxygeni Hair a jövő szolgáltatása, a leginnovatívabb és legdinamikusabban fejlődő fodrászati-beauty márka ma Magyarországon. Szolgáltatásunk és termékeink immár 15 hazai városban elérhetőek és kínálnak professzionális megoldást a haj- és fejbőrproblémákkal küzdő vendégek számára. Márkánkhoz egyre több fodrász és hajgyógyász szakember, szalon és befektető csatlakozik, akik hozzánk hasonlóan hisznek a jövő szolgáltatásában, a minőségi modern, 100% organikus és környezettudatos termékekben. Legyél te új partnerünk, és szerezd meg a területi kizárólagosságot! 

Légy hajgyógyász! Csatlakozz Magyarország leginnovatívabb márkájához! Ismerd meg partnerségi lehetőségeinket!

Ha fodrászként dolgozol, és szeretnéd bevezetni sikeres oxigénterápiás kezelésünket, várjuk jelentkezésed. Légy Oxygeni Hair referencia vagy franchise szalonunk! Töltsd ki regisztrációs űrlapunkat, és kérj információt területed telítettségéről/foglaltságáról!