Lilland Hajszalon - Oxygeni Hair & Skin

Kiskunhalas

LILLAND Hajszalon

hajgyógyászat

Lilland Hajszalon - Bács-Kiskun megye oxigénterápia

Az első 20 év: 1999-ben végeztem az országos Szakma Kiváló Tanulója Versenyen. Érettségit, majd közgazdasági diplomát szereztem, de a fodrász szakma lett a szerelem. Továbbképzések, fotózások, versenyek, gyakorlati oktatás és sok-sok munka.

2019-ben született meg a kislányom, Manna, és minden megváltozott. Egyrészt prioritást kapott az egészség, a kemikáliamentesség igénye, másrészt a hajam rettenetesen kihullott, szerkezete megváltozott, amire gyors és hatékony megoldást kerestem magamnak. Rátaláltam az Oxygeni Hair-re, és annyira magával ragadott, hogy 2021-től a LILLAND Hajszalon vendégei számára is elérhetővé tettem ezt a komplex kezelés. Azóta számos fejbőrproblémát (korpás, zsíros, seborrheás stb.) és hajhullást (post-covid, hormonális, férfias, foltos, szülés utáni stb.) kezeltünk sikerrel.

2021-től fodrász szakoktatóként is dolgozom a kiskunhalasi Dékáni Árpád Technikumban. Örülök, hogy haj- és fejbőrgyógyászként a jövő nemzetékének fel tudom hívni a figyelmét arra, hogy nekünk, fodrászoknak nem csak egy szép hajfestés vagy hajvágás elkészítése a feladatunk, hanem hogy a gondoskodjunk vendégeink fejbőréről, hajáról és egészségéről. Várunk szeretettel!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?