M-Gléd Szépségszalon - Oxygeni Hair & Skin

Alsózsolca

M-gléd Szépségszalon

hajgyógyászat és kozmetika

elérhetőség

Varga-Éliás Mónika

HERCZEG ANNAMÁRIA

Számunkra a legfontosabb az, hogy minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani vendégeink számára, mindamellett, hogy egészségesebb életformát és még szebb megjelenést tudjunk szerezni nekik az oxigénterápia segítségével. Emelett nem csak egészségesebb lesz tőle a hajuk és a fejbőrük, de vitaminokkal és ásványi anyagokkal a fejbőr teljes immunrendszerére is hat. Ennek következtében rengeteg új, erős babahaj növekszik.

Jelentkezz be Te is hozzánk, ha gyönyörű, egészséges hajra és fejbőrre vágysz! Várunk minden vendéget sok szeretettel!

M-Gléd Szépségszalon - Borsod-Abaúj-Zemplén megye oxigénterápia

A hajgyógyászat mindig is az álmom volt, és most végre valósággá vált. Ez nem csupán trend, ez az egészségről szól. Úgy érzem, hogy egy fodrásznak ma már többnek kell lennie ahhoz, hogy lépést tartsunk a változó igényekkel. A döntő lépés számomra az, hogy termékeink teljesen mentesek a káros kemikáliáktól. Így sokkal többet tehetek a vendégeimért, biztosítva számukra a legmagasabb szintű szépségápolást.

Hajgyógyász
VARGA-ÉLIÁS MÓNIKA

M-Gléd Szépségszalon

M-Gléd Szépségszalon

Fontosnak tartom, hogy a vendégeim a legmagasabb szintű szolgáltatásban részesüljenek, ezért vezettem be a kozmetikámban az Oxygeni prémium felső kategóriás vegán termékeit, amelyekkel minden bőrproblémára megfelelő kezelést tudok biztosítani minden korosztály számára.

Kozmetikus
HERCZEG ANNAMÁRIA

M-Gléd Szépségszalon

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?