Marina Beauty Studio - Oxygeni Hair & Skin

Budapest XIII. kerület

Marina Beauty Studio

hajgyógyászat

Marina Beauty Studio - Budapest oxigénterápia

Derényi Erika

hajgyógyász

Kislány korom óta tudom, hogy a szépségiparban szeretnék tevékenykedni.Több mint 20 évet dolgoztam fodrász és kozmetikus szakmában mikor a Covid alatt tudtam hogy valami újat, valami egyedit kell tanulnom, amivel még nagyobb segítséget tudok adni az embereknek a problémáiban.
 
Ekkor találkoztam az oxigénterápiával és a hajgyógyászattal.Számomra addig elérhetetlen és csodálatos eredményeket láttam itt és rögtön tudtam hogy ezt szeretném csinálni és így oly módon tudok fejlődni ,ahogy eddig még soha.
Rengeteg ember küzd egészségügyi problémákkal és ezek mind hatással vannak a fejbőrükre és hajukra.Végre egy terápia ami megoldást ad ezekre! Az, hogy kemikáliák nélkül organikus termékekkel dolgozhatunk és ugyanazt a terméket használhatjuk a bőrünkre mint a hajunkra csodálatos, mivel rengeteg allergiás és fejbőrproblémás embernek tudunk megoldást adni a kezükbe.Ezáltal óvjuk vendégeink bőrét és haját, a vegyszereket mellőzve saját magunk egészségét és a környezetünket is.
 
Sok szeretettel várom kedves, új vendégeimet Budapesten, a Marina Beauty Studio-ban!
unnamed 2

Horváth Nikolett

hajgyógyász

Fodrászként állást kerestem, amikor szembe jött velem egy szalon, aminek az oxigéterápia a fő profilja. Kíváncsian és bizakodva döntöttem az Oxygeni Hair mellett, mivel számomra fontos az egészség, és hogy kemikáliák nélkül, organikus és természetes termékekkel dolgozhassak. Kezeléseink és a szalonban alkalmazott termékeink is kizárólag naturális összetevőket tartalmaznak. Megismerve az eredményeket nem volt kérdés, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. A hajgyógyászat egy fontos és különleges ága a fodrászatnak, az emberek hajhullás és különböző fejbőrbetegségek miatt fordulnak hozzánk, mivel a kezelés rengeteg tudást és odafigyelést igényel.

Fodrászként alapvető, hogy vendégeim önfeledten és magabiztosan távozzanak a szalonból, de hajgyógyászként az egészségükhöz is hozzá tudok járulni azzal, hogy tényleges es hatásos kezelést nyújtok számukra, óvva fejbőrüket és a környezetet is egyaránt. Csodálatos érzés a vendégek elégedettsége és mind fejbőrük, mind hajuk egészségének megőrzése. 

Látva mindezt a vendégeken, örülök, hogy a gyógykezelést választottam célomnak. 

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?