Sikertörténet Anita, Tombor-Hegyi Katalin - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

ANITA, TOMBOR-HEGYI KATALIN VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

„Nekem egy autoimmun betegségem volt, ami miatt tavaly nyáron megműtöttek. A betegség és a műtét miatt teljesen felborult az egyensúly a szervezetemben. A legijesztőbb az az állapot volt, amikor hullani kezdett a hajam. 2-3 hónap alatt sajnos a hajam közel 2/3-át veszítettem el.

Eleinte minden hajmosás sírva végződött, számtalan kozmetikumot próbáltam ki, de semmi sem segített. Szerencsére nem adtam fel, szerettem volna újra dús hajkoronát, folyamatosan kerestem a kiutat ebből a problémából, mindig pozitívan álltam hozzá. 

Így találtam rá Katára és az ő szalonjára az interneten. Kipróbáltam nála az oxigénterápiás kezelést. Kata nagyon kedves volt velem és ő is olyan pozitívan állt az én problémámhoz, mint én, mindketten kerestük a kiutat. Szerintem Kata nagyon profi, hatalmas szaktudása van hajgyógyászat terén. Kata életmódbeli tanácsokkal is segítette az utamat. Mindenről őszintén elmondta a véleményét, én pedig megfogadtam a tanácsait, a hajam pedig visszanőtt.

Azóta megváltozott a hajápolási rutinom is. Korábban is figyeltem arra, hogy olyan kozmetikumokat használjak, amik nem ártanak a fejbőrnek, de ilyen jó termékekkel még nem találkoztam. Az Oxygeni Hair termékek teljesen kemikáliamentesek és azóta ezeket használom, illetve használni szeretném a jövőben is. 

Mindenképpen szeretnék Katánál maradni, szeretném, ha ő maradna a hajgyógyászom és a fodrászom is, hiszen ebben a nagyon nehéz helyzetben ő segített nekem. Úgy gondolom, minden nőnek nagyon fontos a hajkoronája és szépsége. Én majdnem elveszítettem a hajamat, szeretnék kitartani Kata mellett, aki kisegített ebből a helyzetből és végül megmentette a hajamat.”

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?