Sikertörténet Balázs, Patik Anasztázia - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

BALÁZS, PATIK ANASZTÁZIA VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

Sajnos kijelenthető, hogy nagyon fiatalon elért az a jelenség, amitől a férfiak is tartanak – ha ez kimondatlan is marad részükről -, a KOPASZODÁS. Számos tablettával, kezeléssel stb. próbálkoztam ennek mérséklésére az évek során, mindezek hiábavalónak tűntek. Végső elkeseredésemben arra jutottam, hogy még egy utolsó próbát teszek, ekkor kezdtem az interneten ismét egy kicsit mélyebben beleásni magam a témába.

Így találtam rá az oxigénterápiára, annak hivatalos oldalára, ahol nagyon sok személyes történetet olvashattam, mindezek képekkel illusztrálva, melyek nagyon meggyőzőnek tűntek. Meg is találtam a hozzám legközelebb található szalont. Nem mondhatom azt, hogy azonnal, habozás nélkül felkerestem hajgyógyászom, néhány napon keresztül gondolkoztam, hiszen eddig csak megvettem a hasznosnak ítélt szereket, majd otthon elvégeztem a megfelelő kezelést. Na de itt más volt a helyzet, személyes alkalmakról van szó, férfiként sok gátlás volt bennem.

Az első találkozás során megtörtént a diagnózis, hajgyógyászom őszintén elmondta, mire számíthatok, hány alkalomra lesz szükségem egy látható változás érdekében. Ennek fényében elkezdődött a terápia, ami összesen 10 alkalmat jelentett. A terápiák mellett hajgyógyászom minden egyéb tanácsát megfogadtam, az otthoni kezeléseket is végrehajtottam.

Furcsa, de már közvetlenül az első alkalom után sokkal jobban éreztem magam, holott természetesen tudtam, hogy a kezelés utáni percekben nem lehet még akkora óriási változásra számítani. Az alkalmak múlásával sokkal magabiztosabbnak, kiegyensúlyozottabbnak éreztem magam, hiszen bíztam a pozitív változásban. Hajam állaga, állapota rohamosan javult, nem beszélve arról, hogy a kopaszodás is mérséklődött, melyet jól mutattak a minden alkalom után készült képek.

Hajgyógyászom, Anasztázia mind szakmai, mind emberi hozzáállása példaértékű. A terápiák mindig jó hangulatban teltek, minden vendégére külön figyelmet fordít. Motiváltságát jól mutatja, hogy mindent megtesz a közösen kitűzött célok eléréséért és együtt örül a sikereknek. Emellett szakmai felkészültsége is vitathatatlan, minden felmerülő kérdésemre kielégítő válasszal szolgált.
Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom az oxigénterápiát! Aki belevág, nem fogja megbánni!

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?