Sikertörténet Balázs, Szigeti Regina - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

BALÁZS, SZIGETI REGINA VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

Kamaszkorom óta erősen korpásodott, viszketett és nagyon gyorsan zsírosodott a hajam. Próbálkoztam mindenféle korpa elleni termékkel. Többször jártam bőrgyógyásznál, kipróbáltam szteroidos krémeket, korpásodás elleni samponokat, de sajnos nem igazán segítettek a problémámon, vagy csak ideiglenes megoldást adtak, de rövid idő után visszatért a bőrbetegség, mígnem rátaláltam az oxigénterápiára.

Két és fél évvel ezelőtt a feleségem észrevett egy hirdetést az Oxygeni nyílt napról, ami minden hónapban elérhető és kedvezményesen lehet részt venni egy kezelésen, úgy gondoltam, adok egy esélyt a terápiának. Már az első kezelés után gyönyörűen letisztult a fejbőröm és elmúlt a viszketés, bár a korpásodás alatt gyulladt is volt a fejbőr, így ahhoz, hogy a gyulladás is eltűnjön, több alkalomra is szükség volt, gyulladáscsökkentő termékeket használtunk a fejbőrömre, mint például az Aloe Vera Gel, hidratáló olajok, harkányi termálvíz, nyugtató fejbőrpakolás. 

Bár az elején még kéthetente kellett ismételni a terápiát, majd a pirosasság egyre halványodott, minden egyes kezeléssel hidratáltabb és egészségesebb lett a bőröm, a zsírosodás is teljesen visszaszorult, most már kibírok akár 4-5 napot is két hajmosás között

Idővel már elég volt havonta, majd kéthavonta ismételni a terápiát és a kezeléssel együtt praktikusan a hajvágást is el tudjuk intézni, így nagyon kedvező áron tudjuk egészségesen tartani a fejbőrömet és még a formavágás is meg van oldva kéthavonta.

Nagyon megszerettem a terápiát, kellemesnek, relaxálónak tartom. Habár nem egy olcsó kezelés, de egy bőrgyógyász is került volna ennyibe, ami nem segített, csak a szteroidos krémek adtak pár napra megoldást, itt viszont maximális odafigyelést kapok, plusz szteroidmentes, természetes hatóanyagokkal kezeljük a bőrtMár több, mint két és fél éve járok fel vidékről a kezelésre töretlenül, semmi nem segített annyit, mint az oxigénterápia, ezért bátran ajánlom barátoknak, mindenkinek.”

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?