Sikertörténet Beatrix, Surányi Mónika - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

BEATRIX, SURÁNYI MÓNIKA VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

„Kisfiam születése után 2 évvel kezdődtek a hajgyógyászati problémáim. Először nagy mértékben hullani kezdett a hajam, amire több, erre a célra használt vitamint, sampont, hajszeszt kipróbáltam.
Egy ideig használtak is ezek a termékek, megállt a hajhullásom. De ahogy teltek a hónapok, észrevettem, hogy oldalt is egyre látványosabban ritkul a hajam, ami lelkileg megviselt. A hajam amúgy is vékonyszálú, könnyen töredezik, lassan nő.
Nem hagyott nyugodni ez a dolog, ezért sokféle kivizsgáláson voltam, ahol megállapították, hogy kezdődő inzulinrezisztenciám van. Életmódbeli változtatásokat kellett tennem.


Ekkor hallottam az oxigénterápiás hajkezelésről, amit mindenképp ki szerettem volna próbálni, hiszen nagyon jó véleményeket olvastam róla. Elkezdtem keresgélni az interneten, így találtam rá Surányi Mónika hajgyógyászra. Az első perctől kezdve nagyon kedves és segítőkész volt velem.

2023 márciusában volt az első hajkezelésem Mónikánál. Jó érzéssel töltött el, mikor beléptem a szalonba. Átbeszéltük a hajam állapotának megfelelő receptúrát. Sok jó és hasznos tanáccsal látott el, 10 alkamat javasolt. Most voltam a 6. kezelésen, és mellé használom otthon is ezeket a termékeket. A hajam sose volt még ilyen jó állapotban.

Kedvenc termékeim közé tartoznak: Hair Loss Shampoo, Hydrate Wash, Pure Aloe Vera, H2O Thermal, Vitamin Serum és még nagyon hosszan sorolhatnám. Imádom az Oxygeni Hair termékeit, sőt most már bevezettem az arcápolási rutinomba is. A kezeléseket nagyon élvezem, igazi kikapcsolódás számomra, és egyben hatásos is. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne nem csak hosszabb, de dúsabb és egészségesebb hajat.”

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes történetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?