Sikertörténet Dóra, Kuvik Erika - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

DÓRA, KUVIK ERIKA VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

„Tinikorom óta küzdök hajhullással, nagyon sokat rontott ez az önbizalmamon is. Nem szerettem, ha valaki odalát a fejem búbjára, mert sajnos nagyon sok helyen ritka volt a hajam és kilátszott a fejbőröm. Rengeteget ábrándoztam a hosszú és dús hajról, de tudtam, hogy számomra ez már sosem fog megadatni. Több praktikát is kipróbáltam, de úgy igazán semmi sem aratott nagy sikert. Később kiderült, valószínűleg azért, mert társul ehhez egy inzulinrezisztencia is. Ahogyan elkezdtük ezt kezelni orvosi segítséggel, a hajam minősége sokkal jobb lett. Rengeteget erősödött és viszonylag hamar is nőtt, de csak a hossza. A fejtetőmnél ugyanúgy eléggé foghíjas volt hajam mennyisége.

Hónapokig nézegettem az Instagramon az Oxygeni posztjait és egyszerűen nem hittem a szememnek. Csodálatos átalakulásokat láttam, de hazudnék, ha nem lettem volna kicsit szkeptikus a kezeléssel kapcsolatban. Spoiler: ez az érzésem hamar elmúlt, kb. már a második kezelés után. 😀 Visszatérve, nagyon sokat beszéltem erről az egészről a családomnak, akik pontosan tudták, hogy mennyire szerettem volna megoldás találni a hajam növekedésére, dúsulására. Éppen ezért szülinapomra megleptek egy 10 alkalmas bérlettel.

A diagnózisom vékonyszálú könnyen töredező haj, illetve sérült hajhagymák, sebes fejbőr. A termékek, amiket otthon is használok: Hair Loss Shampoo, Hair Loss Mask, Vitamin Serum, Pure Aloe Vera, H2O Thermal, illetve Hydrate Oil. Nagyon száraz volt a fejbőröm a kevés folyadékbevitel miatt, így arra nagyon oda kellett figyeljek. Szóval Erika mindig egy pohár uborkás, gyömbéres vízzel fogadott, amit „kötelező” volt meginni. 😀

10 alkalmas bérletet kaptam a születésnapomra, de biztosan fogok még utókezelésre járni. Az a helyzet, hogy nekem már a második alkalom után nagyon szembetűnő volt a változás, a 4-5. alkalom után kezdtek el megjelenni a babahajszálak. A végeredmény, azt gondolom, magáért beszél, rengeteget változott a hajam minősége és sokkal több önbizalmam lett emiatt. Tényleg rengeteget számít egy egészséges haj, noha még közel sincs itt a vége, de azt gondolom, jó úton haladunk. Erikával minden egyes alkalom kész felüdülés volt, az az arany keze. 😀

Már az első alkalommal nagyon meggyőzött a tudása, nagyon kellemes volt az első beszélgetés, mintha csak a pszichológusomhoz mentem volna. Rengeteg tanáccsal látott el, ami szintén hozzásegített a végeredményhez. Kifejezetten egy terméket nem tudnék kiemelni, igazából az összeset nagyon szerettem. A nővéremnek ajánlottam az oxigénterápiát, de bárkinek ajánlom, aki hasonló problémával küzd.”

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?