Sikertörténet Dorka, Horváth Zsüliett - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

DORKA, HORVÁTH ZSÜLETT VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

2022 novemberében egy közeli hozzátartozóm elvesztésével kezdődött a hajhullásom története. Sajnos számomra az ezt követő időszak testileg és lelkileg is egyaránt megterhelő volt, ami idővel nem csak a mentális egészségemet tette kockára, hanem szépen sorjában megjelentek a fizikai tünetek is. 

2023 augusztusában egyik reggel arra ébredtem, hogy a fehér párnahuzatomon javával több hajszálat látok, mint amennyit általában szoktam. Először csak a hajmosások alkalmával lettem figyelmes a fokozott hajhullásra, majd egy-két hét elteltével a mindennapi fésülködések és hajformázások során is látványos mennyiségű haj hullott ki.

Az első időszakban igyekeztem azzal nyugtatni magamat, hogy az évszakos hajhullás tüneteit produkálom, és semmilyen komolyabb probléma nem állhat a hajhullásom mögött. Amikor aztán többször is látványosan nagy hajcsomó maradt a kezemben, akkor kezdtem ténylegesen megijedni. 

Reggelente és esténként is csak a mosdókagyló felett fésülködtem, és szálanként számoltam az aznap elvesztett hajszálaimat, amelyek rendre megahaladták a napi maximálisan normálisnak mondhatót .

Egy bő hónapig még abban a hitben ringattam magamat, hogy ez még mindig nem feltétlen ok aggodalomra, hiszen „egy kis hajhullásba nem halt bele senki” jelmondattal mindig eltussoltam a valóságot. A fordulópont akkor érkezett el, amikor belenéztem a tükörbe, és a homlokomon a hajvonalam kétoldalt látványosan megritkult – az eddig babahajakkal teli területen egy kósza hajszál sem volt, csak fejbőr. 

Természetesen több szakorvosi kivizsgáláson is részt vettem, teljes vérkép elemzésen és képalkotó vizsgálatokon egyaránt – ahol semmilyen szervi elváltozást, eltérést nem találtak, egyedül a szervezetem vas szintje volt minimálisan alacsonyabb, azonban nem volt olyan súlyos mértékű, amely ilyen mellékhatásokat okozhatott volna.  

Így azt a diagnózist kaptam, hogy telogén effluvium következett be nálam a nehezen megélt, stresszes időszak után. 

Sok-sok interneten való böngészéssel töltött óra után rátaláltam az Oxygeni Hair-re. Alaposan végigolvastam a weboldalon található információkat a kezeléssel kapcsolatban. Úgy gondoltam, hogy mindenképpen adnom kell a kezelésnek egy próbát, hiszen a számos hasonló, hajhullással küzdő vendégnek láttam az átalakulását az előtte-utána fényképeken, és arra gondoltam, miért ne lehetnék én a következő. 

2023 októberében foglaltam időpontot az Oxygeni Hair XI. kerületi szalonjába, ahol megismerkedtem Horváth Zsüliett hajgyógyásszal. Ami számomra a legfontosabb volt, hogy Zsülivel már az első alkalommal nagyon jól megértettük egymást, így a kezelés teljes időtartama alatt éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Figyelmesen végig hallgatta a történetemet, és már az elején megnyugtatott, hogy ha betartom az otthoni ápolással, életmóddal kapcsolatban kialakított rutint, akkor a megritkult hajvonalam és az általános hajhullásom is javulni fog. Felhívta a figyelmemet a fokozott folyadékfogyasztásra, a rendszeres étkezésre, valamint az esetemben különösen fontos megfelelő stressz levezetésre. 

Sikertörténet oxigénterápia

ELŐTTE – UTÁNA

Sikertörténet oxigénterápia

ELŐTTE – UTÁNA

Az első alkalommal már úgy ültem be a fodrász székbe, hogy tudtam, hogy ez a kezelés nekem használni fog, nem is lehet más kimenetele. Az első oxigénterápiás kezelés után kiválasztottuk a számomra személyesen összeállított otthoni sampont és balzsamot, amit nagyon szorgalmasan rendre használok heti két alkalommal a hajmosáskor. Zsüli egy 5 alkalmas, 2 hetente ismétlődő oxigénterápiás bérletet javasolt nekem indulásnak, így már az első kezelés után alig vártam a következő alkalmat. 

A második kezelés után a fejbőröm állapota jelentősen javult, sokkal hidratáltabb, kevésbé irritált lett a fejbőröm. A babahajak megerősödését a 4. kezelés során vettük észre, amikor szárításnál rendre rakoncátlankodtak az arcom körül – természetesen a legnagyobb örömömre. A hajhullásom mértékre kezelésről kezelésre szignifikánsan csökkent, az ötödik alkalommal pedig egyenesen olyan kevés haj maradt a kezelés végére a hajkefében, hogy még Zsüli is meglepődött rajta. 

Önmagában a Zsülivel való beszélgetés felért egy terápiával, sokat jelentett számomra, hogy Ő is hitt ennek a sikerességében már a kezelés legelejétől fogva. A közösen kiválasztott otthoni ápolásra szolgáló termékek nekem tökéletesen beváltak, egyszerű a használatuk, jó az összetételük, és az én egyéni problémámra lettek kiválasztva.

Így az otthoni ápolással, életmódbeli változtatásokkal  együtt a terápia számomra maximálisan sikeres volt.

Mivel körülöttem sokan küzdenek hajhullással, így mindig szívesen mesélek nekik az általam szerzett tapasztalatokról, és az oxigénterápiáról. A kezelést személyesen is tapasztaltam és megéltem, így nyugodt szívvel tudom mindenkinek ajánlani, aki bármilyen eredetű hajhullással küzd. 

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?