Sikertörténet Edit, Surányi Mónika - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

EDIT, SURÁNYI MÓNIKA VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

“2023 februárjában jelentkeztem Mónikához oxigénterápiás hajkezelésre, mivel csomókban hullott a hajam. Volt olyan terület a fejemen, ahol kb. 200 forintos nagyságban nem volt haj, a fejbőröm fénylett a haj nélküliségtől.
Sokat kerestem a megoldást a problémámra, vettem különböző samponokat, “kence-ficéket” de nem javult a helyzet. Egyszer csak a Facebookon jött velem szembe az oxigénterápiás hirdetés, fotókkal. Mintha csak magamat láttam volna az előtte fotókon. Komolyabban utánanéztem a kezeléseknek és számomra hihetőnek tűnt, ezért bejelentkeztem telefonon oxigén terápiás kezelésre.

Azt tudni kell, hogy nekem három évvel ezelőtt volt egy bőrgyógyász által felállított diagnózisom, mely szerint pikkelysömör van a fejbőrömön. Erre szteroidos krémet írt fel. Megérdeklődtem a házi orvosomnál, hogy ezt a szteroidos krémet meddig lehet “büntetlenül” a fejbőrre kenni. A válasza az volt, hogy nincs időbeli korlát. Ezt követően három évig kezeltem a fejbőrömet folyamatosan orvosi tanácsra a szteroidos krémmel, és ez alatt az idő alatt kezdődött el a hajhullásom is, ezért nyugtalanítani kezdett a dolog.

Miután Mónika megvizsgálta a fejbőrömet, kiderült, hogy nem pikkelysömöröm van, hanem seborrhea, illetve elmondta, hogy igazából a szteroidos krémet sem használhattam volna 3 hónapnál tovább.
Mostmár teljesen abbahagytam a szteroidos krém alkalmazását és a hajgyógyászom ajánlására csak a következő termékeket használom:
-Hajmosáshoz: Hydrate sampont, Pure Aloe Vera-t, Tonic-ot, Detox olajat, Hydrate maszkot, H2O Thermal-t, Vitamin és Anti-aging szérumot.
-Napi szintű kezeléshez: Pure Aloe Verat, H2O Thermal-t és Vitamin szérumot.

2022. augusztusa óta igyekszek egészségesebben élni, ez is nagyban hozzájárult a hajhullás csökkenéséhez, de sajnos ez önmagában nem volt elég.
Az oxigénterápiát 2023. februárjában kezdtem és jelenleg is tart. Már lassan 7 hónapja járok havonta kezelésekre, hogyha minden jól megy összesen kb. 18 hónapig fog tartani.

Az ötödik kezelés után már látványos eredményt értem el, rengeteg baba hajam nőtt ki és a lelkem is kezdett kivirágozni. Egy férfi esetében sem mindegy ha kopaszodni kezd, akkor gondoljunk bele egy nő helyzetébe.
Én már fejkendőket és parókákat is elkezdtem beszerezni, a legrosszabbra számítottam, hogy teljesen kopasz leszek. De szerencsére nem így történt, hála az oxigénterápiának! A lelkem teljesen rendbe jött, elmúlt az üldözési mániám, hogy mindenki azt nézi milyen ronda a fejem teteje.

Most már az ismerőseim is megjegyezték, hogy mennyit javult a hajam állapota, és hogy jót tett nekem ez a terápia. Már most elégedett vagyok, és még csak most jön a java, hiszen csak jövő nyáron lesz vége a kezelés sorozatnak.

A hajgyógyászom Surányi Mónika, aki kedves, türelmes és segítőkész. Nagyszerű embernek tartom. Mindig elmondja, hogy milyen szépen javul a bőröm és megdicsér, hogy mennyire betartom az utasításait. Nagyon szeretek a terápiára járni, mert a nyugalom kis szigete a hétköznapok forgatagában. A termékek is hozták az elvárt hatást, viszont nem tudnék közülük csak egyet kiemelni, mint a kedvencem, hiszen én az együttes hatásukat tudtam megtapasztalni, azzal pedig teljes mértékben elégedett vagyok. Elkeseredettségemben bármit kipróbáltam volna, de nagyon örülök, hogy végülis az Oxygeni mellett döntöttem. Örömmel ajánlom másoknak is, ha szóba kerül, mivel én maximálisan elégedett vagyok. :)”

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?