Sikertörténet Ervin, Surányi Mónika - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

ERVIN, SURÁNYI MÓNIKA VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

„Történetem a következő: Jó pár éve szenvedtem hajhullás, zsírosodás és fejbőrviszketés problémákkal, hol jobban, hol kevésbé hullott a hajam. Rengeteg zsírosodás elleni sampont, mindenféle hajhullást csökkentő szereket, vitaminokat kipróbáltam. Az évek alatt szerintem súlyos százezreket költöttem a hajamra, nem sok sikerrel. Természetesen voltam bőrgyógyásznál is. 2022 októberében már annyira hullott és viszketett a hajam, ha nem találom meg ezt a fajta terápiát, szerintem már nincs hajam.

Az interneten találtam rá, mindent elolvastam a weboldalukon, megnéztem a termékeiket (meglepődtem, milyen sokféle van), rengeteg hozzászólást elolvastam, megnéztem az összes videójukat a YouTube-on. Mindent feltettem egy lapra, ez volt az utolsó „reménysugár”. A kezelések és a termékek árát kissé magasnak találtam, de gondoltam, egy próbát megér, nem volt más választásom (ha ez sem, akkor nullásgép).

Eléggé meggyőztek a hozzászólások és a videók. Tavaly októberében volt az első konzultációm, mint kiderült, seborrhea dermatitisem van. Részletesen átvizsgálták a fejbőröm, fényképek is készültek a hajam állapotáról, majd megkaptam az első kezelést. 

Összeállították, hogy milyen termékeket kellene használnom, és hogyan: Tonic, Hydrate Mask, Hydrate Wash, H2O Thermal, Pure Aloe Vera, Vitamin Serum és Detox Oil. Az első két-három kezelés után nem sok minden történt, sőt, még egy kicsit jobban is hullott a hajam, de erre felhívták a figyelmem. Amit mindjárt az első kezelés után észrevettem, hogy a fejbőröm megnyugodott, nem volt viszketés.
Az ötödik kezelés után „láss csodát”, ha lehet ezt mondani, egy csapásra megállt a hajhullás, verebet lehetett volna fogatni velem, olyan boldog voltam.

Visszatért belém az élet, már nem félek attól, hogy elveszítem a hajam (60 éves férfi vagyok és hosszú a hajam), most már szeretek a tükörbe belenézni.
Most már a harmadik bérletet kezdtem meg (kéthetente járok), lehet, hogy már elég lenne havi egy kezelés, de imádok a lányokhoz járni, nagyon kedvesek, szívvel lélekkel csinálják, amit csinálnak és talán ez az első ilyen hely, ahol nem a lehúzásról szól a dolog, bármikor hívhatom őket, nagyon segítőkészek, rugalmasak, látni rajtuk, azért vannak, hogy a vendég elégedetten távozzon. A kezelések fantasztikusak, már alig várom a következő időpontot, nagyon jó érzés, teljesen ellazít. A termékek minőségével és hatékonyságával elégedett vagyok, nagyon gazdaságos a kiszerelésük, így sokáig kitartanak, tehát összességében az áruk is jó.

Összefoglalva: a hajhullás teljesen megállt, fejbőrviszketés teljesen elmúlt, rengeteg babahajam van, és ha összefogom copfba, sokkal vastagabb, érezhetően nőtt a tömege. A zsírosodással még nem vagyok teljesen elégedett, de szerintem majd ez is beáll.
A hajgyógyászom tanácsára csináltattam vérből különböző vizsgálatokat (hormonok, pajzsmirigy stb-stb) itt nagyjából rendben voltak az eredmények. ”

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?