Sikertörténet Gergő, Patik Anasztázia - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

GERGŐ, PATIK ANASZTÁZIA VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

Hajhullás és Seborrhea-ra hajlamos fejbőr problémájával fordultam Anasztáziához, az Oxygeni szolgáltatáshoz. Genetikailag a családunk férfitagjai is ritkás hajkoronával vannak megáldva. Ehhez még talán hozzátett a Covid és egyéb betegségek is. Az Oxigénterápiáról interneten hallottam, de a konkrét elhatározás, kezelés beindítása ismeretség, ajánlás útján történt. A fejbőröm feltérképezése, egy diagnózis felállítása után, Detox Wash sampont és Hair Loss Mask- balzsamot használtam. A mindennapokban pedig reggel és este egy vitamin szérum+ aloe vera+ termál víz triumvirátust alkalmaztam, ami kezelte a gyulladt fejbőrt.

Azt gondolom, ez az oldat, keverék egy optimális közeget biztosított az új hajszálak serkenésének. Életmóddal kapcsolatosan odafigyelek a megfelelő mennyiségű vízivásra, hidratáltságra. A kezelés időszaka 5 hónapot jelentett, azonban már 3. alkalom után látható és érezhető is volt az eredmény. Roppant szkeptikusan álltam a dologhoz, de megpróbáltam, mert aki hasonló cipőben jár, az tudja milyen elkeserítő ez a helyzet. Elégedett vagyok, valóban látom, azt, hogy volt értelme belevágni hiszen besűrűsödött a hajam, a fejbőröm már nem látható.

Összefoglalva csak ajánlani tudom az Oxygeni szolgáltatást, elsőre talán bonyolultnak tűnhet 2-3 terméket használni és sok mindent kikeverni/ hígítani, de megéri. Ugyanis egy látható- kézzelfogható eredményt kapunk cserébe. Azt gondolom, hogy legyen szó bárkiről és bármilyen korosztályról a kezelések mindenképp pozitív irányba befolyásolják majd a hajuk állapotát. Ezzel talán egy kicsit felderítve a jólétüket és hozzáállásukat is. A kezelések igazán vidáman, nevetéssel teltek. Különösen szerettem azt, hogy Anasztázia termékeket, vitaminokat is ajánlott, a belső támogatás miatt is.

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?