Sikertörténet György, Rácz Patrícia - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

GYÖRGY, RÁCZ PATRÍCIA VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

Férfias kopaszodással küzdöttem, ami egyre jobban aggasztott, mert kezdett komolyabbá válni. Sok terméket próbáltam ki, de semmi sem vált be, hajbeültetésen is elgondolkoztam, végül rátaláltam az Oxygeni Hairre és az oxigénterápiára. Már az első kezelés meglepően eredményes volt, hiszen a fejbőröm és a hajam már sokkal jobb állapotú.

Már fél évnyi kezelés csodálatos eredményt hozott, fényesebb, szebb, jobb tapintású lett a hajam. Egyre több új hajam van, sok babahaj nő olyan helyen, ahol korábban nem nőtt. Azt tapasztaltam, hogy a hajam pigmentáltsága is felerősödött, a közvetlen környezetem is rácsodálkozott, mindenki azt hiszi, festetem, pedig ez is az Oxygeni Hair termékek és az oxigénterápia hatása. Nagyon elégedett vagyok a már a jelenlegi eredménnyel is, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Szeretném megtartani a hajamat és fenntartani ezt az állapotot, szeretném, hogy megerősödjenek a hajszálaim. Örülök, hogy végül nem volt szükségem hajbeültetésre, mert rengeteg új hajszálam kinőtt, annyira jó állapotú lett a hajam, örülök, hogy természetes módon, orvosi beavatkozás, kés alá fekvés nélkül sikerült megoldani ezt a problémát.

Életmód szempontjából pedig odafigyelek a megfelelő vízfogyasztásra, egészséges táplálkozásra, Patrícia életmódtanácsait megfogadtam, ma már odafigyelek étrendemre és folyadékbevitelemre, a rossz szokásaimtól megváltam. 

Az oxigénterápiára teljes mértékben nyitott vagyok, szerintem fontos kitartani mellette, érdemes megfogadni a hajgyógyász életmódbeli és szakmai tanácsait ahhoz, hogy eredményes legyen a kezelés.

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?