Sikertörténet Kitti, Horváth Zsüliett - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

KITTI, HORVÁTH ZSÜLIETT VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

Évek óta küzdöttem a hajhullás és a korpa okozta kellemetlenségektől. Mindig kizárólag professzionális termékeket használtam, amik sajnos ritkán és csak átmeneti javulást hozták, de a probléma sajnos vissza-visszatért. Jó ideje kerestem a megoldást, amikor tulajdonképpen szembe jött az Oxygeni Hair. A kezelésre és Zsülire egy Facebook hirdetés alapján találtam, azonnal jelentkeztem, kipróbáltam és már első alkalommal megvásároltam az 5 alkalmas bérletet. 

Alapvetően azért vágtam bele az oxigénterápiába, hogy megállítsuk a makacs hajhullást, de kiderült a fejbőrdiagnózis alatt, hogy irritált, érzékeny a fejbőröm, így kaptam rá egy szuper készítményt, a Sensitive Washt, a hajvégemre pedig a Detox Maskot, amit azóta is szorgalmasan használok. Mivel heti többször sportolok és sokszor megizzadok, így egy kicsit elkezdett a fejbőröm korpásodni, de erre a Hydrate Wash hozta meg az azonnali javulást, és szépen megoldotta a problémát. Zsüli ajánlotta nekem, hogy egészítsük ki az otthoni rutinom Vitamin Serummal, Pure Aloe Verával és H2O Thermal termékkel. Nagyon meg vagyok elégedve az Oxygeni termékekkel, illetve a kezelések elkezdésével áttértünk a Natulique hajfestékeire, ami nagyon elnyerte a tetszésemet.

Az első 5 alkalom is már szép eredményt hozott, viszont úgy gondoltam, hogy még 5 alkalomra biztos el szeretnék jönni, így már a második 5 alkalmas bérletet jártam le. A babahajak nagyon gyors növekedésbe kezdtek és most már tele vagyok 10 centis hajakkal is. Nagyon szépen besűrűsödött a hajam, sokkal jobb a tartása és az állaga.

A terápia számomra a rohanós hétköznapok során nem csak a hajamnak és fejbőrömnek terápia, hanem nekem is egy kis énidő. Ez minden alkalommal nagyon kellemes, relaxációs élményt nyújt.

A termékeket azért is szeretem, mivel több felhasználási módjuk is van, így ezekkel az arcápolásom is bővült.
Zsülivel az összhang könnyen kialakult, közvetlen, barátságos és megbízható. Eddig minden javaslat bevált, ezután is bizalommal fordulok hozzá és pontosan betartom az utasításokat a termékekre vonatkozóan, hiszen pontosan tudom, ez elengedhetetlen a további sikerek eléréséhez!”

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?