Sikertörténet Kriszti, Darabos Leila - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

KRISZTI, DARABOS LEILA VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

Kriszti édesanyja elmesélte nekünk kislánya sikertörténetét: „Krisztinek, kislányomnak 2014 júliusában derült ki, hogy áttétes neuroblastoma-daganata van. Ehhez a betegséghez tartozó, legerősebb protokollos kezelést kezdték el nála, ami majdnem 1,5 éves időtartamig tartott. Rengeteg kemoterápiás kezelést, őssejtbeültetést, sugárkezelést és gyógyszeres kezelést jelentett. A kezelések hatását a mai napig is érzi, mert sajnos a veséi megsínylik, de az kívülről nem látható.

Viszont ami egy kislány számára nagyon is feltűnő, hogy nála sajnos a haja nem nőtt vissza. A hajhagymái tönkrementek a kezelések következményeként. 2016-tól, amikor már láttuk, hogy magától nem fog a haja helyreállni, nagyon sok mindent kipróbáltunk. Voltunk hajgyógyásznál, ahol kezelték, de sajnos a szervezete nem reagált arra a kezelésre.

Kipróbáltunk mindenféle sampont, hajnövesztőt, tonikot, balzsamot, amit bárki ajánlott, de ezekkel se jártunk sikerrel. A haja továbbra is rendkívül ritka maradt. Az alapbetegsége miatt a D-vitaminon kívül nem engedélyezik neki semmilyen vitamin szájon át történő bevitelét, mivel 2 pici daganat még van a szervezetében, ami szerencsére be van tokozódva, de az ő betegsége „vitaminra robban”, és így az orvosok elővigyázatosságból továbbra se engedik számára.

Nem adtam fel, így folyamatosan bújtam az internetet, hátha ráakadok valami új módszerre. Így sikerült rábukkannom 2020 májusában a Szabó Imre Szalon oxigénterápiás hajkezelésére. Láttam, hogy van egy jótékonysági programjuk, így próba-szerencse alapon jelentkeztettem Krisztit a kezelésre. Nagyon nagy szerencsénkre beválogatták a programba, így 2020 júliusában elkezdtük a kezelést. Akkor azt mondták, hogy kevés hajhagymája működik és azokból is csak 1-1 szál haja növekszik, de az is csak gyenge minőségben.

Viszont már az 5. kezelés után változást vettek észre, így 50% kedvezménnyel kaptunk még 5 alkalmat, hogy folytassuk a kezelést. A 10. alkalom után már látványos változás volt, így egy alapítvány segítségével azóta is folyamatosan járunk, jelenleg tíznaponta. A haja mennyisége és minősége is sokat változott, már olyan hajhagymák is működni kezdtek, amik az elején nem, és sok hajhagymából még több hajszál is elkezdett növekedni.

Jelenleg sok pici hajszállal büszkélkedhet, ami idővel meg fog nőni. A javulás látványos, és ez lelkileg rettentő sokat jelent Krisztinek. A kezelés előtt még a sapkáját se vette le, annyira bántotta, hogy nincs haja, nagyon begubózott, utálta, ha megnézik az emberek, mert nem szeretne más lenni, mint bárki más, de most sokszor már kibontva hordja a haját.

Még azért nem az „igazi”, még látszik, hogy sokkal kevesebb haja van, mint egy átlagos gyermeknek, még sok kezelés van hátra, tudjuk, hogy valószínűleg soha nem lesz hatalmas hajmennyisége, de már látjuk, hogy van remény arra, hogy egyszer ő is büszke lehessen a hajára.”

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?