Sikertörténet Lóri, Fülöp Ilona - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

LÓRI, FÜLÖP ILONA VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

„Ilonával úgy találkoztam, hogy egy gyerekkori barátomnak az anyukája és ő nyüstölt engem. Régen nagyon szép hajam volt, többen is dicsérték. Nekem édesapám is kopasz volt 17 éves korától kezdve, ezért én is belenyugodtam, hogy kopasz maradok. Azonban hiányzott a hajszerkezet, mert idősebbnek tűntem, mint ami valójában voltam, ezért 2020-ban a barátom hatására kipróbáltam az oxigénterápiát. Őszintén szólva elég szkeptikus voltam, mert korábban nem találtuk meg a probléma gyökerét, semmi sem segített.
Abban az időszakban abszolút nem volt hajam, teljesen kopasz voltam. A kezelések után azt lehetett észrevenni, hogy elkezdett sűrűsödni a hajam és erősebbé is vált. Egy szép javulás kezdett elindulni.


1 évig intenzíven jártam, most már csak ismétlődő kezelésekre járok vissza, egy jó beszélgetésre Ilonához. Már csak azért is visszajárok, hogy emlékeztessük a hajhagymákat, és a szervezetemet, hogy ez szükséges, mert anélkül nem lesz javulás. Emellett megtanultam a férfi kozmetikát is, és rájöttem, hogy nekünk, férfiaknak is kell figyelni, időt fordítani és énidőt tartani, ugyanúgy, mint a hölgyeknek, hiszen az oxigénterápiás kezelésekre járva férfiasak és igényesek leszünk.

A betegségek nagy része is szerintem lelki eredetű, és szerintem nekem is ezért hullott ki a hajam, mert abban az időszakban volt lelki problémám. Nem szabad ezt titkolni, nem szabad úgy kezelni, hogy ez nem probléma, igen is probléma, vállaljuk fel. Azért vannak a szakemberek, hogy tudjanak segíteni nekünk, nekem tényleg sokat segített.

Ismeretségi körömben mindenki meglepődött, hogy már nem vagyok kopasz, végre van hajam, mindenki látja, hogy tényleg sikeres volt ez a kezelés. Lelkileg is jobban érzem magam, mert amikor belenézek a tükörbe, akkor nem a tökéletes ellentétemet látom, mint pár évvel ezelőtt, aki kopasz volt és szakálla sem volt. Mondhatni egy erősebb életmódváltást hajtottam végre, odafigyelek magamra és az egészségemre, sokkal jobban érzem magam.”

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?