Sikertörténet Orsi, Gál Bori - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

ORSI, GÁL BORI VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

„Egy barátnőmtől hallottam az oxigénterápiáról. Azért javasolta nekem, mert másfél hónappal azután, hogy először átmentem a covidon, nagyon intenzíven elkezdett hullani a hajam, egészen odáig, hogy a hajam fele kihullott. Nagyon kétségbe voltam esve, szörnyű volt látni, minden hajmosás után a kihullott hajmennyiséget, és azt, hogy a hajam napról napra látványosan egyre vékonyabb. A honlapra felmenve láttam, hogy több embernek is nagyon sokat segített az oxigénterápiás kezelés a covidot követő hajhullás esetén, ezért nagy reménnyel vágtam bele a terápiába.

Maga a terápia rendkívül kellemes, fantasztikus fejmasszázsok kíséretében kapja meg a fejbőr és a haj azokat a vitaminokat, ásványi anyagokat, amire szüksége van ahhoz, hogy egészségesen újra tudjon nőni a haj. Egy tízalkalmas bérletet jártam végig és szigorúan betartottam a hajterapeutám, Bori minden tanácsát. Kizárólag a szalonban vásárolt hajápolási termékeket használtam (többek között Hair Loss Shampoo és Pure Mask), és használom a mai napig, és arra is nagyon figyeltem, hogy nagyon sok vizet igyak. 

A tízalkalmas bérlet végére növésnek indult hajacskák mostanra már rendesen megnőttek és a copfom vastagabb, mint a covid előtt volt, a hajam is jobb állapotban van, sokkal egészségesebb és rugalmasabb.

Borival megbeszéltük, hogy mindenképp jó ötlet évente egy ötalkalmas fenntartó bérletet végigcsinálni, épp ennek a bérletnek a vége felé járok. Azóta nagyon sok, hasonló problémával küszködő ismerősömnek és barátomnak ajánlottam az oxigénterápiát és többektől fantasztikus eredményeket hallottam, úgyhogy a saját és az ő tapasztalataik alapján én mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani ezt a kezelést.”

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes történetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?