Sikertörténet Szilvia, Budai Kata - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

SZILVIA, BUDAI KATA VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

„2022 tavaszán vette észre a fodrászom, hogy a hajamban körülbelül 20 forintos érme nagyságú ritkulás látható. Nem tulajdonítottunk ennek különösebben nagy figyelmet, hamar el is tűnt, majd máshol ismét megjelent, kicsit nagyobb méretben, majd még pár helyen kisebb-nagyobb foltokat találtunk. 4 hónapon belül már érezhetően ritkább lett a hajam. Első lépésként vérvételre mentem, hogy kiderüljön van-e esetleg erre magyarázat. Pajzsmirigy alulműködést állapítottak meg, amire kaptam megfelelő gyógyszert. Eltelt körülbelül 3 hónap, de nem tapasztaltam pozitív változást. Közben a kereskedelemben található samponokkal, balzsamokkal és vitaminokkal próbáltam beindítani a javulást. A keresési előzmények alapján egyre sűrűbben kaptam a Facebookon hajerősítéssel kapcsolatos hirdetéseket. Ekkor jött fel egy hirdetés, melyben oxigénterápiát javasoltak a hajritkulás ellen.

Kikerestem a Szabó Imre Szalon elérhetőségeit, majd a számomra megfelelőbb pesti szalont hívtam fel és bejelentkeztem. Budai Katához kerültem, akivel már az első percben biztonságban éreztem magam. Kezdésnek elmondta végig a folyamatot, a hatását a kezelésnek és az én feladataimat. 

A kezelés nagyon kellemes volt, közben Kata az anyagokról is bőséges információt adott, majd az első kezelés végén átbeszéltük, hogy melyik az a termék, amellyel otthon tudom támogatni a hatást. Örömmel vettük észre, hogy már a második kezeléskor látható volt, minimális ugyan, de javulás. Minden egyes kezeléskor részletesen átbeszéltük, hogy otthon milyen tapasztalataim voltak és hogyan folytatódjon a továbbiakban a kezelés. Bőséges tájékoztatást kaptam, és a kezelési lap alapján otthon is hatékonyan tudtam a hajam állapotát javítani. A kezelés végére a ritkulás gyakorlatilag megszűnt és a hiányzó területeken láthatóan erős, új haj növekedik.

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?