Sikertörténet Zsófi, Fülöp Ilona - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
sikertörténet oxigénterápia

ZSÓFI, FÜLÖP ILONA VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

„Hajproblémáim 2016-ban kezdődtek, amikor a családtagjaim észrevették és én is magamon, hogy egyre kevesebb a hajam. Azonnal elkezdtem használni mindenféle hajhullás elleni sampont, mert korábban sosem törődtem azzal, hogy milyen terméket használok a hajamra. Azonban nem találtam olyan terméket, amely hatékonyan kezelte volna a problémát, emiatt nagyon megijedtem, mert úgy gondoltam, hogy valamilyen szervi problémám lehet, ezért elkezdődtek az orvosi vizsgálatok, amelyek évekig zajlottak. Régen nagyon hosszú volt a hajam, de sajnos kihullott, így egyre kevesebbnek is tűnt, ráadásul nagyon vékonyszálú is volt. 2019-ben a bölcsességfogaimat ki kellett venni, mely feltehetőleg a hajhullást is okozhatta.

Szerencsére rátaláltam az oxigénterápiára és már az első kezelés után drámai volt a változás, ami nálam jelentkezett. Ilona, a hajgyógyászom nagyon részletesen elmagyarázta nekem, hogy mi fog történni és hogy milyen hatásokkal kell számolnom. Folyamatosan jártam kezelésekre és nagyon érdekes volt látni, hogy milyen hatással vannak a bejuttatott anyagok a hajamra, illetve, hogy mennyire látszik ez kívülről is.

A kezelések jót tettek a hajamnak, még mai napig járok terápiára, ahogy az időm engedi, hiszen nem akarom abbahagyni, már csak amiatt sem, mert egy wellnessélményként élem meg a kezeléseket, szerintem hihetetlen, hogy ilyen látványos hatása van és ilyen kellemes élmény

Az egyetemen az emberek általában meglepődnek, hogy hajgyógyászhoz járok, de ez az egyetlen megoldás, ami valóban segített nekem. Mindig ajánlom az oxigénterápiát a barátaimnak és ismerőseimnek is, mert fontosnak tartom, hogy mindenki odafigyeljen a hajára, különösen akkor, amikor stresszes időszakokat élünk át.  Azóta már sokkal jobban érzem magam a bőrömben, és nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a csodálatos megoldásra.

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?