Terhesség alatti hajhullás kezelése - OXYGENI Hair
Terhesség alatti hajhullás
Terhesség alatti hajhullás

KEZELHETŐ-E A TERHESSÉG ALATTI HAJHULLÁS ÉS A KAMASZKORI, HORMONVÁLTOZÁS ÁLTALI HAJHULLÁS?

kezelés

A terhesség időszakában és a kamaszkorban is lényegesen átalakul a hormonháztartás, amely direkt kihatással lehet a fejbőrre és a hajszerkezetre. Számos tünettel szembesülhetünk ezekben a szervezetet megpróbáltató időszakokban, mint például a túlzottan zsírosodó fejbőr, intenzívebb terhesség alatti hajhullás vagy éppen túl száraz fejbőr. Ezeket a problémákat a változó faggyútermelés, a nem megfelelő kollagénképződés, a fejbőr tápanyagellátásának csökkenése okozhatja.

Fontos, hogy odafigyeljünk fejbőrünk és hajunk egészségére, óvjuk a káros külső hatásoktól (UV-sugárzás, kemikáliák, magas vegyianyag-tartalmú kozmetikumok, rendszertelen és egészségtelen táplálkozás), és gondoskodjunk megfelelő tápanyagellátásáról, hidratálásáról és tisztításáról. Ebben nyújt segítséget oxigénterápiánk!

oxigenterapia 10

Hormonális eredetű haj- és fejbőrproblémák kezelése oxigénterápiával Terhesség alatti hajhullás ellen és kamaszok számára

HOGYAN SEGÍT AZ OXIGÉNTERÁPIA A TERHESSÉG ALATTI HAJHULLÁS ÉS KAMASZKORI HAJ- ÉS FEJBŐRPROBLÉMÁK KEZELÉSÉBEN?

OXYGENI HAIR & SKIN

KAMASZKORI HAJ– ÉS FEJBŐR PROBLÉMÁK

A kamaszkor az egyik legkényesebb korszak egy ember életében – számos szervi, lelki, természetbeni átalakulás ideje. Mindezek mozgatórugója a nemi hormon termelésének beindulása, amelyek a bőr működésére is közvetlenül kihatnak. Az amúgy kis mennyiségben termelődő anyagok megsokszorozódnak, ahogyan például a faggyútermelés mennyisége is jelentősen fokozódik. Kamaszkorban azonban nemcsak az arcon jelennek meg a túlzott faggyútermelés okozta akné, pattanások, de a fejbőr minősége is átalakul, a zsírosodás mértéke megnövekszik.

Oxygeni Hair hajgyógyászati kezelésünk hatékonyan orvosolja a már kialakult kamaszkori fejbőrproblémákat azáltal, hogy szakemberünk a fejbőr kéregtelenítését követően magas nyomású oxigénnel tisztítja és hidratálja a fejbőrt, valamint vitamin- és ásványi anyag hatóanyag-komplexumot juttat a fejbőr mély rétegeibe. Azonban a probléma megelőzéséhez is kiváló megoldást nyújt: stabilizálja a bőr pH-értékét, fenntartja a bőr nedvességtartalmát és normalizálja a faggyúmirigy-termelődést.

TERHESSÉG ALATTI HAJHULLÁS

Terhesség alatti hajhullás számos várandós nő számára okoz kellemetlenséget. Ebben az időszakban ugyanis átalakul a nők hormonháztartása, a hajszálak veszíthetnek tápanyagtartalmukból, a haj szárazzá, töredezetté válhat, a hajhullás különféle tünetei jelentkezhetnek, és akár a fejbőrirritáció különböző formái is felbukkanhatnak.

Az oxigénterápiás hajgyógyászati kezelés fellendíti a hajhagymák működését azáltal, hogy tiszta orvosi oxigén segítségével értékes vitaminokat és ásványi anyagokat juttat a fejbőr mélyébe, ahol a sejtanyagcsere történik. Ezáltal revitalizálja a fejbőrt, enyhíti a terhesség alatti hajhullás kellemetlenségeit. A kezelést hajgyógyász szakembereink végzik, akik a terápia megkezdése előtt mikrokamera segítségével felállítják a vendég diagnózisát, és személyre szabott kezelési tervet készítenek. A kezelés hatékonyságáért és kockázatmentességéért 100%-os garanciát vállalunk!

HOGYAN HAT AZ OXIGÉNTERÁPIA?

OXYGENI HAIR & SKIN

HOGYAN ZAJLIK EGY OXIGÉNTERÁPIA KEZELÉS?

KEZELÉSE MENETE

Otthoni hajápolás az oxigénterápiás kezelés kiegészítésére és felerősítésére

A megfelelő, szakszerű otthoni hajápolás elengedhetetlen része az oxigénterápiás kezeléseknek. A kezelés során használt alaptermékeink otthoni használatra is elérhetőek, sőt az otthoni hajápolási rutin felerősíti és gyorsítja a kezelés hatékonyságát. Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, erősítik és segítik a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok beépülését. Otthoni termékeink ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelésünk, ezáltal nyújtják és felgyorsítják a terápia hatását. Ezért a kezelés kiegészítésére kizárólag az Oxygeni Hair hajápoló termékei alkalmasak.

Névtelen 1800 × 800 képpont 1800 × 700 képpont 1000 × 800 képpont 4

OXIGÉNTERÁPIÁS EREDMÉNYEINK

ELŐTTE-UTÁNA

Darabos Leila hajgyogyasz

SZAKEMBEREINK VÉLEMÉNYE AZ OXYGENI HAIR TERMÉKEIRŐL

Darabos Leila – hajgyógyász

“A hajgyógyászat különösen fontos szerepet tölt be a munkásságomban, mivel fontos számomra teljes körű segítséget nyújtani a vendégeimnek. Hajgyógyászati ismereteim és az Oxigénterápiás kezelés segít abban, hogy a frizura elkészítése mellett figyelmet fordíthassak vendégeim fejbőrének egészségére és ápolására is.”

Az oxigénterápia hosszú távú, látványos javulást ígér a különböző fejbőr problémák esetén.

HÍRESSÉGEK, AKIK AZ OXYGENI HAIR & SKINT VÁLASZTOTTÁK

Hírességeink

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?