fbpx
terhesség alatti hajhullás
terhesség alatti hajhullás

Kezelhető-e a terhesség alatti hajhullás és a kamaszkori, hormonváltozás általi hajhullás?

terhesség időszakában és a kamaszkorban is lényegesen átalakul a hormonháztartás, amely direkt kihatással lehet a fejbőrre és a hajszerkezetre. Számos tünettel szembesülhetünk ezekben a szervezetet megpróbáltató időszakokban, mint például a túlzottan zsírosodó fejbőr, intenzívebb terhesség alatti hajhullás vagy éppen túl száraz fejbőr. Ezeket a problémákat a változó faggyútermelés, a nem megfelelő kollagénképződés, a fejbőr tápanyagellátásának csökkenése okozhatja.

Fontos, hogy odafigyeljünk fejbőrünk és hajunk egészségére, óvjuk a káros külső hatásoktól (UV-sugárzás, kemikáliák, magas vegyianyag-tartalmú kozmetikumok, rendszertelen és egészségtelen táplálkozás), és gondoskodjunk megfelelő tápanyagellátásáról, hidratálásáról és tisztításáról. Ebben nyújt segítséget oxigénterápiánk!

Hormonális eredetű haj- és fejbőrproblémák kezelése oxigénterápiával Terhesség alatti hajhullás ellen és kamaszok számára

hajgyógyászati oxigénterápia

Hogyan segít az oxigénterápia a terhesség alatti hajhullás és kamaszkori haj- és fejbőrproblémák kezelésében?

Kamaszkori haj– és fejbőr problémák

A kamaszkor az egyik legkényesebb korszak egy ember életében – számos szervi, lelki, természetbeni átalakulás ideje. Mindezek mozgatórugója a nemi hormon termelésének beindulása, amelyek a bőr működésére is közvetlenül kihatnak. Az amúgy kis mennyiségben termelődő anyagok megsokszorozódnak, ahogyan például a faggyútermelés mennyisége is jelentősen fokozódik. Kamaszkorban azonban nemcsak az arcon jelennek meg a túlzott faggyútermelés okozta akné, pattanások, de a fejbőr minősége is átalakul, a zsírosodás mértéke megnövekszik.

Oxygeni Hair hajgyógyászati kezelésünk hatékonyan orvosolja a már kialakult kamaszkori fejbőrproblémákat azáltal, hogy szakemberünk a fejbőr kéregtelenítését követően magas nyomású oxigénnel tisztítja és hidratálja a fejbőrt, valamint vitamin- és ásványi anyag hatóanyag-komplexumot juttat a fejbőr mély rétegeibe. Azonban a probléma megelőzéséhez is kiváló megoldást nyújt: stabilizálja a bőr pH-értékét, fenntartja a bőr nedvességtartalmát és normalizálja a faggyúmirigy-termelődést.

Terhesség alatti hajhullás

Terhesség alatti hajhullás számos várandós nő számára okoz kellemetlenséget. Ebben az időszakban ugyanis átalakul a nők hormonháztartása, a hajszálak veszíthetnek tápanyagtartalmukból, a haj szárazzá, töredezetté válhat, a hajhullás különféle tünetei jelentkezhetnek, és akár a fejbőrirritáció különböző formái is felbukkanhatnak.

Az oxigénterápiás hajgyógyászati kezelés fellendíti a hajhagymák működését azáltal, hogy tiszta orvosi oxigén segítségével értékes vitaminokat és ásványi anyagokat juttat a fejbőr mélyébe, ahol a sejtanyagcsere történik. Ezáltal revitalizálja a fejbőrt, enyhíti a terhesség alatti hajhullás kellemetlenségeit. A kezelést hajgyógyász szakembereink végzik, akik a terápia megkezdése előtt mikrokamera segítségével felállítják a vendég diagnózisát, és személyre szabott kezelési tervet készítenek. A kezelés hatékonyságáért és kockázatmentességéért 100%-os garanciát vállalunk!

Hogyan hat az oxigénterápia?

  • revitalizálja a sérült és gyenge hajat, azonnal hidratál
  • elősegíti a hajszálak megerősödését és sűrűsödését
  • segít megfékezni a hajhullást és új életre kelteni a hajhagymákat
  • javítja a faggyúmirigyek működését, ezáltal megszünteti a nem megfelelő faggyútermelésből eredő száraz és viszkető fejbőrt, korpásodást és a hajszálak szárazságát
  • mélyen táplál, a sejteket belülről tölti fel értékes hatóanyagokkal
  • a fejbőr visszanyeri nedvességtartalmát
  • elősegíti a sejtregenerálódást
  • stabilizálja a bőr pH-értékét
  • lágyan lehámlasztja a fejbőrről a szennyeződéseket
terhesség alatti hajhullás

Hogyan zajlik egy oxigénterápia kezelés?

termekek

Otthoni hajápolás az oxigénterápiás kezelés kiegészítésére és felerősítésére

A megfelelő, szakszerű otthoni hajápolás elengedhetetlen része az oxigénterápiás kezeléseknek. Az oxigénterápia kezelés során használt alaptermékeink otthoni használatra is elérhetőek, sőt az otthoni hajápolási rutin felerősíti és gyorsítja a kezelés hatékonyságát. Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, erősítik és segítik a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok beépülését. Otthoni termékeink ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelésünk, ezáltal nyújtják és felgyorsítják a terápia hatását. Ezért a kezelés kiegészítésére kizárólag az Oxygeni Hair hajápoló termékei alkalmasak.

Szakembereink véleménye az Oxygeni Hair termékeiről

Darabos Leila – hajgyógyász

„A hajgyógyászat különösen fontos szerepet tölt be a munkásságomban, mivel fontos számomra teljes körű segítséget nyújtani a vendégeimnek. Hajgyógyászati ismereteim és az Oxigénterápiás kezelés segít abban, hogy a frizura elkészítése mellett figyelmet fordíthassak vendégeim fejbőrének egészségére és ápolására is.”

Darabos-Leila-hajgyógyász

Az oxigénterápia hosszú távú, látványos javulást ígér a különböző fejbőr problémák esetén.

HÍRESSÉGEK, AKIK AZ OXYGENI HAIR & SKINT VÁLASZTOTTÁK