Tímea fodrászat - Oxygeni Hair & Skin

Csabacsűd

Tímea Fodrászat

hajgyógyászat

elérhetőség

Czesznak Tímea

Tímea fodrászat - Békés megye oxigénterápia

Célom hogy segítséget nyújtsak azoknak a Vendégeknek, akik valamilyen fejbőr vagy hajszerkezeti panasszal küzdenek. Szomorúan tapasztaltam, hogy napjainkban egyre több és több ember küzd ilyen problémákkal, de fodrászként csak a hajszálak felületi minőségének javításán tudtam segíteni, pedig én a probléma valódi okát szeretném kezelni.

Mikor elkezdtem tanulni a szakmát, már akkor figyeltem, hogy a vendégek nagy része küzd valamilyen problémával, és folyamatosan kerestem a tökéletes szolgáltatást, ami ténylegesen tud segíteni. Mostanra szerencsére rátaláltam az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelésére. Az oxigénterápia a legtöbb problémára teljes körű megoldást nyújt, és az eredményeket gyorsan lehet elérni vele. Alkalmazásával legyőzhető a korpa, a zsírosodás, megállítható a hajhullás és gyorsítható az új hajszálak növekedése! Sok szeretettel várom vendégeimet a Tímea Fodrászatban!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?