VAS MEGYE - Oxygeni Hair & Skin

SZALONJAINK VAS MEGYÉBEN

Vas megye oxigénterápia

2 3

DÖBRÖSI KATALIN

KÖRMEND

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Döbrösi Katalin - Vas megye

Kislány koromtól fodrász szerettem volna lenni. Mindent megtettem annak érdekében, hogy a maximumot nyújthassam vendégeim számára. Aki ismer az tudja, hogy folyamatosan fejlesztem magam és mindig arra törekedtem, hogy vendégeim hajszerkezete jó minőségű maradjon. Ehhez viszont elengedhetetlen az Oxygeni hajgyógyászat. Évek során sok fejbőr és haj problémával találkoztam amit most már orvosolni tudok. Oxygeni Hair termékeinek a megfelelő használatával csodákat tudunk elérni, így vissza adjuk az emberek önbizalmát.

2 3

GYÖNGY SZÉPSÉGSZALON

KŐSZEG

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Gyöngy Szépségszalon - Vas megye

Sziasztok! Tóth Csilla vagyok Kőszegről.Lassan 35 éve folyamatosan dolgozom a szakmában így elég sok méter hajat vágtam már és sok sok fejbőrproblémával találkoztam a pályafutásom alatt.Külön öröm számomra hogy találtam egy innovatív céget ami segít orvosolni a vendégek fejbőr problémáit és mellette még környezetbarát is.Hiszem hogy a szakértelem és a tudomány segítségével egyre több boldogabb vendéget engedek ki az üzletből akiknek megoldódik a sok éves haj ill.fejbőrproblémája, a kiváló termékeknek és magas szintű képzésnek is köszönhetően.

2 3

HAIR TREND-BEAUTY SALON

KŐSZEG

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Hair Trend-Beauty Salon

Csébits-Háni Tünde vagyok, 30 éve fodrászként tevékenykedem Kőszegen, ezzel gyermekkori álmom vált valóra. Mindig fontos volt számomra, hogy a vendégeimnek minőséget tudjak biztosítani. Viszont egyre gyakoribb fej, illetve hajproblémára lettem figyelmes, vendégeim és sajnos családi vonatkozásban is. Alternatív megoldást keresve az Oxygeni Hair keltette fel a figyelmemet tudatosságukkal, profizmusukkal. Régóta vágytam egy kemikáliamentes 100% natúr termékcsaládra. Számomra fontos, hogy tudjak segíteni, illetve megoldást tudjak nyújtani hajgyógyászként hajhullásra, korpásadásra ,zsírosodásra ,fénytelen hajra és egyéb problémára.

2 3

BORBÉLY GÁBOR

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Borbély Gábor - Vas megye

Borbély Gábor vagyok. 15 éve dolgozom fodrászként. Amikor először találkoztam az Oxygeni Hair-el, azonnal beleszerettem a brand-be. Már az első benyomásom is az volt róla, hogy itt profi csapat dolgozik az egész márka háttérben. Tudatos és jól felépített koncepció. Várom vendégeimet Vas megyében, Sén található szalonomban!

2 3

BLANSH HAIR

SZENTPÉTERFA

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Blansh Hair - Vas megye

Szabó Blanka vagyok, 2 éve dolgozom fodrászként, édesanyámmal a családi vállalkozást folytatva. A határ mellett egy kis faluban lakom, dolgozom Szentpéterfán. Saját magamon tapasztaltam a hajhullást és a zsíros fejbőrt, ezért örülök ennek a plusz szolgáltatásnak, amit a szép, korszerű szalonomba vihetek és adhatok át vendégeim számára.

Sok vendégem szenved fejbőrproblémáktól, hajhullástól és sok más bőrbetegségtől, ezért szeretném elvégezni a hajgyógyászat képzést. Hálás vagyok, hogy találkoztam az Oxygeni Hair-el, mely lehetőséget ad arra, hogy elsajátítsam az oxigénterápiát és a hajgyógyászatot, így sokat segíthetek vendégeimen és leendő vendégeimen.

2 3

MÉTHODE HAJSZALON

Szombathely

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Methode hajszalon - Vas megye

Szombathelyen a Methode szalonban várlak szeretettel ,amennyiben hajhullástól, vagy valamilyen fejbőr problémától szenvedsz,akár megelőzés céljából is. Szívügyünk a hajgyógyászat. Fordulj hozzánk bizalommal, igyekszünk egy kellemes és intim környezetben, a legmegfelelőbb szakmai tudás és tapasztalat mellett tanácsot adni bármilyen probléméról is legyen szó, nemtől és kortól függetlenül. Vendégeink visszajelzése alapján az Oxygeni kezelések hatására és termékek használata mellett nagymértékű javulás tapasztalható minden esetben, számunkra ez jelenti a legnagyobb inspirációt a mindennapi munkában.

2 3

RITA KREATÍV FODRÁSZ SZALON

SZOMBATHELY

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Rita Kreatív Fodrász Szalon - Vas megye

A legújabb kezeléseim között kiemelt szerepet kap az Oxigeni Hair hajgyógyászati kezelés. Ami forradalmi megoldás a fejbőr és a hajproblémák kezelésére. Az Oxygeni Hair lényege, hogy mélynyomású tiszta oxigén segítségével 59 féle ásványi anyagot juttatunk a fejbőrbe, ami aktiválja a hajhagymákat és a fejbőrt. Az Oxygeni Hair kezelés során nagy hangsúlyt szentelek az egyéni konzultációra, és a személyre szabott megoldásokra. Az összefonódó mesterfodrász, kozmetikus és természetgyógyász tapasztalataimmal egyedülálló, teljes szolgáltatást nyújtok ügyfeleinknek.

2 3
ikonok

OXYGENI HAIR VASVÁR

VASVÁR

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS KOZMETIKAI SZALON

Oxygeni Hair Vasvár - Vas megye

Rácz Patrícia vagyok, egy nő, aki beleszületett a szépségiparba. Édesanyám, Gampel Szilvia fodrászatában nőttem fel, így nem volt meglepő , hogy a szolgáltatóipart választom. Tinédzser koromban kialakult egy bőrbetegségem, amiért már hálás vagyok, ugyanis ennek köszönhető, hogy a fodrászat helyett a kozmetikus pályát választottam. Olyan céllal, hogy egyszer megtalálom azt a valamit, amivel segíthetek magamnak, illetve a sorstárs vendégeimnek. Megtaláltam. Ez nem más, mint az Oxygeni Hair, ahol a természetesség, a szépség és az egészség tökéletes kombinációban találkozik. Várunk minden kedves meglévő és új vendéget, a Vasváron található szalonunkba! Mikrokamerás arc, haj-és fejbőrdiagnózisra, tanácsadásra, kiskezelésekre vagy az oxigénterápiás nagykezelésre!

2 3

ILIÁS SZILVIA

CSEPREG

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Iliás Szilvia - Vas megye

Az élet folyamán rájöttem, hogy “Jó kapni, de jobb adni” ez a szállóige, így igaz. Hisz a Vendégeimnek, Ismerőseimnek adhatok ezzel a szolgáltatással-szakmával egy egészséges fejbőrt és hajhullás mentes napokat. Várlak szeretettel Vas megyében, Csepregen!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?