VESZPRÉM MEGYE - Oxygeni Hair & Skin

SZALONJAINK VESZPRÉM MEGYÉBEN

Veszprém megye oxigénterápia

2 3

HAJAZOO FODRÁSZAT

PÁPA

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Veszprém megye

2020-ban leltem rá az oxigénterápiára, arra a módszerre , amely a hajgyógyászat egyik alappillére , és amivel meg tudom oldani a hozzám forduló problémáját. Hogy ne viszkessen  és korpásodjon a fejbőre, ne vakarózzon , hogy megállítsam a hajhullását. S hogy azt érezze, amikor megjelenik bárhol is , hogy a haja valóban az ékköve, koronája, és ezt viselje egészséggel, büszkeséggel. Szeretettel várlak.

ikonok

SÜLE-MÈSZÀROS FLÓRA KOZMETIKUS

PÁPA

KOZMETIKAI SZALON

Süle-Mészáros Flóra

Süle-Mèszàros Flóra vagyok, kozmetikus. 11 ève dolgozom ebben a szakmàban, ami szàmomra nem csak munka, hanem egy èletre szóló szenvedèly is. Mindig foglalkoztatott a szèpsèg ès az egèszsègtudatossàg, a szakmàban ezeket mind megtalàltam. Cèlom, hogy megoldàst talàljak minden hozzàm èrkező Vendèg bőrproblèmàjàra, illetve egy olyan környezet kialakítàsa volt, ahol tudom biztosítani mindenki számàra az “ènidőt”. Ezèrt is fontos szàmomra, hogy rajtam kívül egy időben egy Vendèg tartózkodjon a szalonban. A szakma irànti legnagyobb odaadással, alàzattal ès legjobb tudàsommal próbàlom vègezni munkámat. Igyekszem folyamatosan bővíteni a kínàlatot a kezelèsek terèn is.

2 3
ikonok

CHAMOMILLA SZÉPSÉGMŰHELY​

VESZPRÉM

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS KOZMETIKAI SZALON

Chamomilla Szépségműhely - Veszprém megye
Aki hozzám ellátogat haj- és fejbőr problémával maximális figyelmet kap, teljes támogatást az együtt “gyógyulás” útján. Holisztikus szemlélettel állunk neki a kezeléseknek és mindenki egyéni, teljes mértékben személyre szabott kezelési tervet, otthoni hajápolási csomagot kap. Szeretettel várok minden kedves regenerálódni vágyó vendéget legyen szó haj, fejbőr vagy arcbőr problémáról!
 
2 3

Pipacs Szépségsziget

VESZPRÉM

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Pipacs Szépségsziget - Veszprém megye

A szakmámban eltöltött több évtized alatt a kreativitás mellett mindig nagyon fontos volt számomra,hogy tudjak segíteni vendégeim fejbőrproblémáinak megoldásában!Erre egészen idáig nem volt megfelelő eszközöm.Sok mindennel próbálkoztam több,kevesebb sikerrel!A kovid hatása a fejbőrre,hajra,a rengeteg hajhullásos panasz újra elindított egy kereső úton! Ekkor találtam rá az Oxygeni-re!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?