ZALA MEGYE - Oxygeni Hair & Skin

SZALONJAINK ZALA MEGYÉBEN

Zala megye oxigénterápia

2 3

ANITA FODRÁSZAT

ZALASZENTGRÓT

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

zala megye
Horváthné Korcsmáros Anita vagyok, és 1996-ban végeztem a fodrász iskolában, az álmom mindig is az volt, hogy saját fodrászüzletet nyissak, 1996-ban végre megvalósítottam ezt az álmot. Az évek során számos tapasztalatot szereztem és mivel munkám során észrevettem, hogy a haj- és fejbőrproblémák napjainkban rendkívül elterjedtek ezért megpróbáltam a vendégeim számára megoldást találni amellyel az volt a szándékom, hogy olyan terápiát alkalmazzak, amely hatékonyan kezeli minden haj és fejbőrproblémát. Ennek érdekében 2022-ben részt vettem egy hajgyógyászati képzésen, és bevezettem az Oxigénterápiát, valamint az Oxygeni Hair termékeit. Számomra az kiemelten fontos, hogy a munkám során ne használják kémiai anyagokat , ezért az Oxygeni Hair termékeket választottam, mivel mind a kezelés, mind pedig a termékek 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak és vegánok.
2 3
5 2

BEAUTY BAR

KESZTHELY

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS ÉTELINTOLERANCIA TESZTET VÉGZŐ SZALON

Beauty Bar - zala megye

Tombor-Hegyi Katalin vagyok, több mint 20 éve dolgozom a fodrász szakmában. A fodrászat nem csak a hivatásom, hanem a szenvedélyem is. Azt gondolom, hogy a gyönyörű frizura alapja az egészséges fejbőr és haj! Munkám során tapasztalom, hogy a vendégek 80%-a küzd fejbőrproblémával: zsíros haj, száraz korpa, ekcémás fejbőr, hajhullás. Nagy örömömre szolgál, hogy megismertem az Oxygeni Hair termékeit és az oxigénterápiát, amely 100%-ban natúr, vegán és kemikáliamentes. Az oxigénterápiát mindenkinek ajánlom, hiszen ez egy immunterápia, ami sejt szinten beépülve segíti a hajhagymák és a fejbőr regenerálását. Az oxigénterápia segítségével a hajhagymák megfelelő mennyiségű oxigén, vitamin és ásványi anyaghoz jutva új életre kelnek, amely a hajszálak megerősödését eredményezi. 

ikonok

Szőke Fanni

Zalaegerszeg

KOZMETIKAI SZALON

Szőke Fanni

Szőke Fanni vagyok, sminketetováló és kozmetikus. 3 éve dolgozom a szakmába, ezidő alatt sok tapasztalatra tettem szert. Mindig is szerettem a szépet, a természetességet, ezért is testhez álló ez a munka. Az Oxygeni Hair -el 2 éve találkoztam először, Édesanyám által aki a hajgyógyászat területen jeleskedik. 2023 januárban kezdtem bele a kozmetikai bőrgyógyászat részébe. Beleszerettem a kezelésbe, a termékekbe és abba is amit von maga után. A változást, szépülést és ami a legfontosabb a gyógyulást. Sok szeretettel várok minden kedves gyógyulni és szépülni vágyó vendéget, legyen szó barmiféle arc vagy testbőr problémáról.

2 3

SZŐKÉNÉ KOVÁCS ANIKÓ

Zalaegerszeg

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Szépségvarázs Hajgyógyászat Zalaegerszeg

Fodrászként közel 30 éve dolgozom már a szakmában.2005- ben pedig mester vizsgáztam . Tanuló oktatás, vizsgáztatás szintén hozzá tartozik a munkámhoz. Viszont életem egyik legjobb döntése volt, hogy neki álltam 2022 januárban újból tanulni OXIGÉN TERÁPIÁS HAJKEZELÉSRŐL Hajgyógyászati problémákkal küzdő embereknek segíteni, igazán látványos változásokat elérni valami szívet melengető érzés. Pláne olyan esetekben ahol más nem segített már. Leírhatatlan és egyben felemelő érzésben volt részem az elmúlt 2 évben Oxygeni terápiának köszönhetően.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?